Vjeruj mi da ce biti lakse, igras sa igracima koji hoce i mogu da igraju a ne kao ovi antifudbaleri .
Ovi poskoci su odron
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vjeruj mi da ce biti lakse, igras sa igracima koji hoce i mogu da igraju a ne kao ovi antifudbaleri .
Preko 10k sigurno. Zapad ovakav nije dugo dugo bio.Tele33 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:04Ismir Mirvic![]()
Mislim da nije bilo ispod 10k.
Dzafic može počet u vrhu samo ako ćemo čekat kontre neke i postavit se nisko. Nije dobio duela sa stoperima, sigurno je korisniji na krilu.
Tomašević ne staje brate, samo ondje je sa 8m zateže a sve mu se otvorilo samo da pogodi.
Musa i on svijet za sebe.
Sve isto je i Tomasevic radio dva vrh beka,Tomasevic pola terena u sprintu predje kad ostali umiru,servirao dva puta Dzaficu i Nardinu odlicne sanse. Treba spomenut i Drobarova lik je odigrao perfektnoajdohordas je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:17Još od Saida iz prvog perioda, nijedan me nije igrač tako očarao kao Musa u ove 2/3 utakmice.
Kakvu smo kvalitetu sa njim dobili, nevjerovatno![]()
![]()
Veceras definitvno i Kapica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:20Sve isto je i Tomasevic radio dva vrh beka,Tomasevic pola terena u sprintu predje kad ostali umiru,servirao dva puta Dzaficu i Nardinu odlicne sanse. Treba spomenut i Drobarova lik je odigrao perfektnoajdohordas je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:17Još od Saida iz prvog perioda, nijedan me nije igrač tako očarao kao Musa u ove 2/3 utakmice.
Kakvu smo kvalitetu sa njim dobili, nevjerovatno![]()
![]()
Treba Suljića na klupi ostaviti a Džafić na njegovo mjesto.Tele33 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:04Ismir Mirvic![]()
Mislim da nije bilo ispod 10k.
Dzafic može počet u vrhu samo ako ćemo čekat kontre neke i postavit se nisko. Nije dobio duela sa stoperima, sigurno je korisniji na krilu.
Tomašević ne staje brate, samo ondje je sa 8m zateže a sve mu se otvorilo samo da pogodi.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, aqarius, Armija1987, boki86, bordobijeli, budzak, bvsic, EastMadness, fks74, Fudo, Giuseppe1, Lecler, misstianopenaldo, MSOZ101, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Oerde, Pantelija, Posejdon, ristagrad, Riziko, SHZ82, SilaMoc1946, USB i 254 gosta.