Tri boJcu, 4 Sloga, 1 Posusje.
Da je procepit i u prvom

Je li igrao Ikić?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:08Džafić nikako na špica, propali eksperiment. Mulahusejnović je također kritičan.
Suljića i Dala večeras nije išlo ali borba i zalaganje nije izostajalo, Dal je večeras u jednoj situaciji perfektno primio loptu u petercu i čeka li čeka dok ga neko nije zatvorio.
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:35Tako je legendoLik je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:30Tako je, može nam se.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:17
Nisam gledao utakmicu
Ali ko je uzeo ovaj screenshot je pogrijesio
Jer je ovdje jos lopta u nogama
Cist oPsajd
PFK SARAJEVO
I samo da tebe pozdravim. Čitam ti postove na temi historija FK Sarajevo i ima tu finog materijala. Svaka ti čast
Pozz
Jestel naucili navijat? U Gabeli atmosfera ko na sahrani,zadali smo vam u kupu zadacu a i sada u ligi pa uciteOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:37Mitropa kup
FK Sarajevo: 1/4
FK Velež: Runners up
A vaši još ponosni
A mi uopste ne pričamo o ovome puno
To je ta razlika
Golemo
Eh kako je bilo nekada 1976-te. Kakva su to vremena bila. Hahahahamosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:47Jestel naucili navijat? U Gabeli atmosfera ko na sahrani,zadali smo vam u kupu zadacu a i sada u ligi pa uciteOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:37Mitropa kup
A vaši još ponosni
To je ta razlika
Golemo
Ostat će nam bolna tačka taj Mitropa kup!OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:37Mitropa kup
A vaši još ponosni
To je ta razlika
Golemo
Milion stepeni u Gabeli a mi navijamo ko ludimosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:47Jestel naucili navijat? U Gabeli atmosfera ko na sahrani,zadali smo vam u kupu zadacu a i sada u ligi pa uciteOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:37Mitropa kup
A vaši još ponosni
To je ta razlika
Golemo
Ako si gledao utakmicu jasno ti je sto su bili gadjani.Smetljari dosli da se valjaju,udaraju i provociraju.Nabijem ih na qurac!mozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
Za navijače Borca nemam nikakav komentar.
Necivilizovano politički ograisali.
Sarajevo večeras zasluženo pobjedilo mada bi volio vidjeti položaj Muse kod gola, vrlo sumnjiva situacija.
A isto ste vi prosle godine u 6-om kolu na Tusnju radili pa kad su vam ljudi psovali bilo je seljaci, primitivci ovo ono. Cemu sad gađanje i urlanje na igrace Posusja?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:59Ako si gledao utakmicu jasno ti je sto su bili gadjani.Smetljari dosli da se valjaju,udaraju i provociraju.Nabijem ih na qurac!mozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
Sarajevo večeras zasluženo pobjedilo mada bi volio vidjeti položaj Muse kod gola, vrlo sumnjiva situacija.
Ako si isto tako pratio prije nekoliko dana kad je Sloga Doboj dolazio na Kosevo,posteno i otvoreno igrali.Bez izlezavanja i na kraju su nagradjeni od citavog stadiona aplauzom.Mehmed Janjos je najbolje rekao,ne mozes ti ovdje ljude folirati,znaju oni dobro sta je fudbal.Kosevo je takvo da svako ko igra fudbal kako treba dobit ce aplauz,ekipe kao Posusje danas i Radnik prije par godina pod Zizovicem mogu samo kisobran sa istoka.
Koga boli qurac sve i da jeste bio u ofsajdu?I mi smo osteceni za 10 faulova i jedno 5 kartona pa sta sad
Na Tusnju nas redovno docekaju socne psovke i prije utakmice vec na zagrijavanju.Sto li,ne znam.Pashoni je napisao/la: ↑07 avg 2022, 01:35A isto ste vi prosle godine u 6-om kolu na Tusnju radili pa kad su vam ljudi psovali bilo je seljaci, primitivci ovo ono. Cemu sad gađanje i urlanje na igrace Posusja?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:59Ako si gledao utakmicu jasno ti je sto su bili gadjani.Smetljari dosli da se valjaju,udaraju i provociraju.Nabijem ih na qurac!mozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
Ako si isto tako pratio prije nekoliko dana kad je Sloga Doboj dolazio na Kosevo,posteno i otvoreno igrali.Bez izlezavanja i na kraju su nagradjeni od citavog stadiona aplauzom.Mehmed Janjos je najbolje rekao,ne mozes ti ovdje ljude folirati,znaju oni dobro sta je fudbal.Kosevo je takvo da svako ko igra fudbal kako treba dobit ce aplauz,ekipe kao Posusje danas i Radnik prije par godina pod Zizovicem mogu samo kisobran sa istoka.
Koga boli qurac sve i da jeste bio u ofsajdu?I mi smo osteceni za 10 faulova i jedno 5 kartona pa sta sad
Ofsajd se vidi iz aviona. Ali treba ovdje ukazati na jos jednu gresku koja je svima promakla. Naime Musa ovdje prije prijema lopte stoji na jednoj nozi, sto je protiv pravila UEFE tako, da bi ovdje glavni sudac trebao svirati indirekt. U ovoj situaciji imamo dakle greske stranskog i glavnog sudije.
Kako duhovito klasicna komsijska fukara iz RogaticeMocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 03:18Ofsajd mandelinog malog mrce. Zgoditak lojavog kosonje je trebao biti ponisten![]()
Huk i navijanje iz vaseg kopa ostavlja bez daha,navijanje vase je smijesno i pomiri se sa tim,vi niste ozbiljna navijacka grupa to je barem svima jasno,ono sto je smijesno da se uhvatite poredit sa HZ il Manijacima realno smjesni steOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:58Milion stepeni u Gabeli a mi navijamo ko ludimosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:47Jestel naucili navijat? U Gabeli atmosfera ko na sahrani,zadali smo vam u kupu zadacu a i sada u ligi pa uciteOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:37
Mitropa kup
A vaši još ponosni
To je ta razlika
Golemo
Jesi li ti to bio u Gabeli pa znaš kako je bilo, ili si gledao na Areni pa nisu čuo od komentatora
Jer je drama dobra atmosfera bila
A o Zenici se je već pisalo jedno milion puta ovdje pa nećemo opet
A o Gabeli nemoj
Brrrrr -4 usred AugustaMocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 03:18Ofsajd mandelinog malog mrce. Zgoditak lojavog kosonje je trebao biti ponisten![]()
Pa i prosle godine na tusnju je letilo stvari u teren i na atletsku stazu. Ko je bio zna o cemu pricam. Hajde eto nek je to i isprovocirano, ali divljaci iz tz zasluzuju taj epitet i nemaju se oni pravo uzimat u poredjenja s civilizovanim svijetom. Spomenut cu ti samo kup prosle sezone kada idioti par redova od mene, apsolutno nicim izazvani, pozivaju na silovanje Ahmetoviceve kcerke koja ima 7-8-9 godina. Najveci sljam i otpad lige.Pashoni je napisao/la: ↑07 avg 2022, 01:35A isto ste vi prosle godine u 6-om kolu na Tusnju radili pa kad su vam ljudi psovali bilo je seljaci, primitivci ovo ono. Cemu sad gađanje i urlanje na igrace Posusja?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:59Ako si gledao utakmicu jasno ti je sto su bili gadjani.Smetljari dosli da se valjaju,udaraju i provociraju.Nabijem ih na qurac!mozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], sarajevo19461987 i 6 gostiju.