Mozda Sam ja nepismen, ali si ti zato glup, moras dva puta procitati recenicu da skontas sta sam napisao. Ali inace navijac Slobode moze samo traziti mane drugim, jer drugacije nije naucio i ne zna.simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:07Pričaš nekome o "malom mozgu" a nepismen si čovjek, bez osnova maternjeg jezika... U 2022. godini, zamisli.![]()
Sloboda vs Tuzla City
-
- Kontakt:
Re: Sloboda🔴⚫ vs Tuzla City🔴⚫
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 07 avg 2022, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Vidim da te pogađa, a uz to si i nekulturan, ne čudi me s obzirom na to odakle si i kome pripadašelvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:34Ma profesore kyrca mogasimonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:07Pričaš nekome o "malom mozgu" a nepismen si čovjek, bez osnova maternjeg jezika... U 2022. godini, zamisli.![]()
.

Jadnici...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Da prilicno Sam nekulturan, na takve face se poserem. Glupane jedan! Ja se ponosim odakle Sam i ko sam. Nikad nisam krio, jer to nije sramota. Samo debil kao ti i jos par navijaca hvata se za porijeklo. Smrdo jedan, hvataj se opstanka i dugovasimonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:36Vidim da te pogađa, a uz to si i nekulturan, ne čudi me s obzirom na to odakle si i kome pripadašelvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:34Ma profesore kyrca mogasimonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:07Pričaš nekome o "malom mozgu" a nepismen si čovjek, bez osnova maternjeg jezika... U 2022. godini, zamisli.![]()
.
![]()
Jadnici...

-
- Kontakt:
Ne znam ko je ovdje glup kad kao uvredu smatra kad mu spomenem odakle je... Kad lijepom liku kažem gdje si lijepi je l' to uvreda?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:43Da prilicno Sam nekulturan, na takve face se poserem. Glupane jedan! Ja se ponosim odakle Sam i ko sam. Nikad nisam krio, jer to nije sramota. Samo debil kao ti i jos par navijaca hvata se za porijeklo. Smrdo jedan, hvataj se opstanka i dugovasimonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:36Vidim da te pogađa, a uz to si i nekulturan, ne čudi me s obzirom na to odakle si i kome pripadaš![]()
Jadnici...![]()

-
- Kontakt:
Jedanest utakmica patnje, dugovi, tuzbe... Aj vozdra.simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:52Ne znam ko je ovdje glup kad kao uvredu smatra kad mu spomenem odakle je... Kad lijepom liku kažem gdje si lijepi je l' to uvreda?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:43Da prilicno Sam nekulturan, na takve face se poserem. Glupane jedan! Ja se ponosim odakle Sam i ko sam. Nikad nisam krio, jer to nije sramota. Samo debil kao ti i jos par navijaca hvata se za porijeklo. Smrdo jedan, hvataj se opstanka i dugovasimonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:36
Vidim da te pogađa, a uz to si i nekulturan, ne čudi me s obzirom na to odakle si i kome pripadaš![]()
Jadnici...![]()
![]()
-
- Kontakt:
I opet smo tuelvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:02Jedanest utakmica patnje, dugovi, tuzbe... Aj vozdra.simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:52Ne znam ko je ovdje glup kad kao uvredu smatra kad mu spomenem odakle je... Kad lijepom liku kažem gdje si lijepi je l' to uvreda?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:43
Da prilicno Sam nekulturan, na takve face se poserem. Glupane jedan! Ja se ponosim odakle Sam i ko sam. Nikad nisam krio, jer to nije sramota. Samo debil kao ti i jos par navijaca hvata se za porijeklo. Smrdo jedan, hvataj se opstanka i dugova![]()
![]()

I usput, nije jedanest nego jedanaest, svakim repliciranjem naučiš nešto novo

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zamisli koliko veliki klub moraš biti da te i pored ovoga podržava cijeli grad, dok nepismene sajmonhence ne mogu smislitielvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:09
Blago nama dok je vas. Zivili nam jos 102 godine u istom stanju.

-
- Kontakt:
Može neka anketa, ko vam je jači pokemon, elvirnepismenibaljic ili ponosnibiznismen? 
Svaka čast @elvirbaljic ali ipak biznis je biznis! Glasam za PoPoa! <3

Svaka čast @elvirbaljic ali ipak biznis je biznis! Glasam za PoPoa! <3
-
- Kontakt:
Haha sta ce biti kad Azmir ode, sta ce biti kad vas nestane, sta ce biti, sta ce biti..... Sve Do tad vi ste redovne musterije, ostaje vam da se nadate jednom nasem kiksu ili vasoj pobjedi. Ali Do tad Imate pravo da pitate sta ce biti?simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:07I opet smo tuelvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:02Jedanest utakmica patnje, dugovi, tuzbe... Aj vozdra.simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:52
Ne znam ko je ovdje glup kad kao uvredu smatra kad mu spomenem odakle je... Kad lijepom liku kažem gdje si lijepi je l' to uvreda?![]()
Da PoPo nije malo pismeniji pomislio bih da ste ista osoba, jer ste tu negdje po intelektu, izdvaja se samo onaj moron koji nas naziva četnicima
Eto kakvi ste vi ljudi, i još uvijek vam je argument 11 utakmica a znate da smo tu i uprkos tim utakmicama a da vas poslije jedne neće biti više
I usput, nije jedanest nego jedanaest, svakim repliciranjem naučiš nešto novoI ni hvala da kažeš...
sretno Slobodi danas!
-
- Kontakt:
Sve u svemu, zna se ko je od 1955.-2017. bio filijala našeg Kluba.
Zgazite lažne patriote, lažne navijače, lažni klub, lažni moral i sve lažno što se veže za ovaj jadni klub i njegove "navijače".
Petokraka je veći patriot od ove izmišljotine od kluba.

Zgazite lažne patriote, lažne navijače, lažni klub, lažni moral i sve lažno što se veže za ovaj jadni klub i njegove "navijače".
Petokraka je veći patriot od ove izmišljotine od kluba.

-
- Kontakt:
@Simonknows evo dosao brat da ti pruzi podrsku, to je onaj sto je drzao transparent jucer, zahvali se bratu, red je...
-
- Kontakt:
Dosao vakat da yebe filijala, auuu nezgodno. Usput popisam ti se na petokraku.simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:24Sve u svemu, zna se ko je od 1955.-2017. bio filijala našeg Kluba.![]()
Petokraka je veći patriot od ove izmišljotine od kluba.![]()
-
- Kontakt:
Hahahaha priželjkujes nas nestanak pa i da se to desi opet bi vi ostali na 10 navijaca na prste dvije ruke vam se navijači mogu prebrojati. A, da ti i objasnim zašto ćemo mi postojati još dugo, zato što je ovaj klub prošao i gore, zato što ovaj klub ima bazu navijaca koja će uvijek stati uz njega i zato što ovaj klub ima historiju i Sloboda je bila i biti će je uvijek i zauvijek.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:16Haha sta ce biti kad Azmir ode, sta ce biti kad vas nestane, sta ce biti, sta ce biti..... Sve Do tad vi ste redovne musterije, ostaje vam da se nadate jednom nasem kiksu ili vasoj pobjedi. Ali Do tad Imate pravo da pitate sta ce biti?simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:07I opet smo tuelvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:02
Jedanest utakmica patnje, dugovi, tuzbe... Aj vozdra.Da PoPo nije malo pismeniji pomislio bih da ste ista osoba, jer ste tu negdje po intelektu, izdvaja se samo onaj moron koji nas naziva četnicima
Eto kakvi ste vi ljudi, i još uvijek vam je argument 11 utakmica a znate da smo tu i uprkos tim utakmicama a da vas poslije jedne neće biti više
I usput, nije jedanest nego jedanaest, svakim repliciranjem naučiš nešto novoI ni hvala da kažeš...
To da bi vi bez Azmira propali je tacno, ko bi vas financirao? Grad nema obaveza prema vama niste gradski klub.
Kažeš mi čekamo vas kiks pa baš ne bih rekao tako vi ste dočekali da bi budemo u teškoj situaciji pa da uvežete nekoliko utakmica a da niste izgubili od nas. Pomiriti se i kada ste na vrhu ste drugi klub uvijek ste ispod Slobode i to daleko ispod.
Zadnja izmjena: tuzlanskinacin, dana/u 07 avg 2022, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja nikad nisam prizeljkivao vas nestanak... Boze sacuvaj, dok je vas, nama je dobro. U tvojoj glavi mozemo biti i deseti, Zar je to bitno. Zivili nam jos 102 godine u istom stanju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:28Hahahaha priželjkujes nas nestanak pa i da se to desi opet bi vi ostali na 10 navijaca na prste dvije ruke vam se navijači mogu prebrojati. A, da ti i objasnim zašto ćemo mi postojati još dugo, zato što je ovaj klub prošao i gore, zato što ovaj klub ima bazu navijaca koja će uvijek stati uz njega i zato što ovaj klub ima historiju i Sloboda je bila i biti će je uvijek i zauvijek.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:16Haha sta ce biti kad Azmir ode, sta ce biti kad vas nestane, sta ce biti, sta ce biti..... Sve Do tad vi ste redovne musterije, ostaje vam da se nadate jednom nasem kiksu ili vasoj pobjedi. Ali Do tad Imate pravo da pitate sta ce biti?simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:07
I opet smo tuDa PoPo nije malo pismeniji pomislio bih da ste ista osoba, jer ste tu negdje po intelektu, izdvaja se samo onaj moron koji nas naziva četnicima
To da bi vi bez Azmira propali je tacno, ko bi vas financirao? Grad nema obaveza prema vama nista gradski klub.
Kažeš mi čekamo vas kiks pa baš ne bih rekao tako vi ste dočekali da bi budemo u teškoj situaciji pa da uvežete nekoliko utakmica a da niste izgubili od nas. Pomiriti se i kada ste na vrhu ste drugi klub uvijek ste ispod Slobode i to daleko ispod.
-
- Kontakt:
Molit ćete opet da budete filijala. Kažeš ne mrzis, a smeta ti simbol antifašizma. Petokraka je vraćena u vrijeme Azmira i neka je za to mu najviše hvala, draže mi što nam je vratio grb nego što nam je omogućio borbu za titulu.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:27Dosao vakat da yebe filijala, auuu nezgodno. Usput popisam ti se na petokraku.simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:24Sve u svemu, zna se ko je od 1955.-2017. bio filijala našeg Kluba.![]()
Petokraka je veći patriot od ove izmišljotine od kluba.![]()
-
- Kontakt:
Nisam te vrijeđao, neću ni sada, ovo je samo činjenica, ti si bolesnik!!!! Sram te bilo! Da li si ti normalan čovječe??? Isti takvi su napravili najstrašniji zločin u historiji grada Tuzle! Ti nas izjednačavaš s njima!?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:25@Simonknows evo dosao brat da ti pruzi podrsku, to je onaj sto je drzao transparent jucer, zahvali se bratu, red je...
-
- Kontakt:
Ne vas, samo citaj sta pisem, ali glup si, ne mozes recenicu procitati sa razumjevanjem.simonknows je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:42Nisam te vrijeđao, neću ni sada, ovo je samo činjenica, ti si bolesnik!!!! Sram te bilo! Da li si ti normalan čovječe??? Isti takvi su napravili najstrašniji zločin u historiji grada Tuzle! Ti nas izjednačavaš s njima!?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:25@Simonknows evo dosao brat da ti pruzi podrsku, to je onaj sto je drzao transparent jucer, zahvali se bratu, red je...