FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba Suljiću zabraniti da izvodi kornere. Bolje je niko nek ne izvodi nego da on.
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da mu je ovo 62-i gol, znači još 4 da skine Husrefa i preuzme 10. mjesto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
U nasoj ligi nemamo bolju opciju a da je realna za dovesti, ako pricamo o dovodjenju stopera za 1-2 mjesto..mnon46 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:07Momak odrastao na Koševu, vjerujem da bi pješke krenuo odmahbordobijeli4 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:04Kupiti Samira Zeljkovica?
Velez bi sigurno prihvatio neku razumnu ponudu, njima trebaju pare, mogli bismo ga dobiti za 75-100 hiljada eura 24 godine, dijete grada, prosao sve omladinske selekcije naseg kluba.. dobar odnos sa trenerom.. vjerovatno ima jos prostora za napredak - mogucnost prodaje..
Sto se tice "nasih vani" jedino se istice Mihojevic kao realan za dovesti.. jos jedan kojeg bismo vratili a da je izasao iz velike povrede i pauze.. povrijedjen je bio 13 mjeseci.. (april 2021 - maj 2022), u maju ima odigrane 4 utakmice za klub koji je ispao u drugu tursku ligu.. stariji od zeljkovica, "krhkiji", vise para bi trazio..
Samir se namece kao najbolje rjesenje u ovom momentu, sigurno ne bi pravio ni trunku problema oko igranja ili sjedenja na klupi.. moderan stoper, napravljen od zadnjeg veznog, nesto kao Andrej, samo sa 2 sezone vise na stoperu od Pecija..
-
- Kontakt:
Fali mu jos 3 gola da bi prestigao Husrefa i usao u top 10(na TM pise da ima 63 sa ova 2).Ako ovako nastavi siguran sam da ce do polusezone to uciniti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:09Morto jarane deder nam opet onu listu najboljih strijelaca
jel Ahmo sad u top10 sa ova 2 gola
Jbt covjek dosao u Sarajevo sa 31 godinom kao ok igrac iz Slobode.Nije ni mogao sanjati sta ce mu se sve desiti

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Iskoristio bih priliku da se nayebem majki ovima sa Arene. Gledaj ti, tek danas video izbačen. Bitno je da Zvezda, Partizan, Dinamo idu uživo i da se svaka yebena prilika izbacuje uživo na kanalu, za vrijeme utakmice.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BegovicRamiz
- Kontakt:

da nije bilo one povrede vec odavno bi bio tu al ni sad nije kasnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:41Fali mu jos 3 gola da bi prestigao Husrefa i usao u top 10(na TM pise da ima 63 sa ova 2).Ako ovako nastavi siguran sam da ce do polusezone to uciniti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:09Morto jarane deder nam opet onu listu najboljih strijelaca
Jbt covjek dosao u Sarajevo sa 31 godinom kao ok igrac iz Slobode.Nije ni mogao sanjati sta ce mu se sve desiti![]()
Kako se povrijedio Anicic, gledao sam u sjever okrenem se ovaj lezi...
You are someone else I am still right here
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Oj sta necu cut, pa lik prodao Igman u ove dvije utakmice, a nas prosle sezone 7-8 tekmi sigurno.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Free agent štoperi sa bh državljanstvom
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Uhgh,11 bodova ?!

Imaju tri prelagane,Sloboda,Leotar,Igman. Znaci protiv tri vjerovatno najslabije ekipe lige. I to dvije kuci i jedna na neutralnom. Tu i najoprezniji upisuju 9 bodova. Sto znaci da do 11 bodova ostaju dva boda. A to znaci kiks i protiv TC i protiv zeljeznicara a to je ipak previse ako budemo toliko i protiv takvih kiksali,nista od duple,nista od nicega. TC je solidna ekipa za nase uslove ali nisu nas nivo,docim su zeljeznicari jedna od najslabijih ekipa liga,s posebnom tackom da su stari i spori i da im nasa trka i presing najmanje odgovaraju. Iz te dvije tekme ,jedan kiks,odnosno nerjeseno i jedna pobjeda i imamo 13 bodova,sto je minimum minimuma ako se mislimo do kraja igrati sa svinjskim !
Što je jos zanimljivije on je htio završiti karijeru nakon sto je napustio Kazahstan.A to je bilo prije 7/8 godina ja mislimNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:41Fali mu jos 3 gola da bi prestigao Husrefa i usao u top 10(na TM pise da ima 63 sa ova 2).Ako ovako nastavi siguran sam da ce do polusezone to uciniti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:09Morto jarane deder nam opet onu listu najboljih strijelaca
Jbt covjek dosao u Sarajevo sa 31 godinom kao ok igrac iz Slobode.Nije ni mogao sanjati sta ce mu se sve desiti![]()

Btw moram naglasiti ovo naše brzo izvodjenje auta,ovo je nešto sto nismo radili ranije,sinoc smo par šansi napravili na taj nacin,brzo bacanje lopte u prostor naprijed dok se protivnik nije ni postavio.Mislim da smo i penal na taj nacin izborili nakon auta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Zašto ne probati dovesti Zukanovica, u Sarajevu je a ovu ligu bi on prekucao sa jednom nogom. Jos bi sigurno pomogao u razvoju Trake...
Evo i oni tebe selame!
Opasan je vruc vjetarLovacnaJelene je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:05U tom momentu je malo jaci vjetar puhnuo 40-tak cenata od zemlje... I nazalost stradalo koljeno
You are someone else I am still right here
100 %, svaka čast onim dječacima. Vidilo se da je Feđa trazio od njih, a i daje rezultata. **** i ono peglanje oko izvođenja, pa jedan hoce, pa neće....miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:16Što je jos zanimljivije on je htio završiti karijeru nakon sto je napustio Kazahstan.A to je bilo prije 7/8 godina ja mislimNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:41Fali mu jos 3 gola da bi prestigao Husrefa i usao u top 10(na TM pise da ima 63 sa ova 2).Ako ovako nastavi siguran sam da ce do polusezone to uciniti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:09Morto jarane deder nam opet onu listu najboljih strijelaca
![]()
Btw moram naglasiti ovo naše brzo izvodjenje auta,ovo je nešto sto nismo radili ranije,sinoc smo par šansi napravili na taj nacin,brzo bacanje lopte u prostor naprijed dok se protivnik nije ni postavio.Mislim da smo i penal na taj nacin izborili nakon auta.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Da,Gazda Ismir misli dovoditi isluzene stare konje,ulozio bi pare u veterinarsku stanicu a ne u fudbalski klub !obrijanopile je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:17Zašto ne probati dovesti Zukanovica, u Sarajevu je a ovu ligu bi on prekucao sa jednom nogom. Jos bi sigurno pomogao u razvoju Trake...

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Hvala Bogu, Gosp Mirvicu i navijacima FKS (Hz,Istoku i Zapadu), svi ostali od portira, preko igraca,SS, SD i direktorice su yebeni profesionalci koji dobro zive od FKS.
Sinoc mi pozlilo, pratio do 60 min. i vidim nije mi dobro,gledao Zadrugu. Pritisak 160/95/ puls 96. Tek jutros(sad) 130/92/ puls 69. Sta mi radis FKS.
Sinoc mi pozlilo, pratio do 60 min. i vidim nije mi dobro,gledao Zadrugu. Pritisak 160/95/ puls 96. Tek jutros(sad) 130/92/ puls 69. Sta mi radis FKS.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ErosViverosViv, Evander, Fudo, Google Adsense [Bot], head88, HyperOS, laznokrilo, ledesma, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, pitara, r3m1, tajsamja i 115 gostiju.