kakve probleme?elSaik je napisao/la:Mrsko mi čitati mnogo teksta, de mi recite, jeste li vi riješili one jesenje probleme sa opštinom?
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Ovo i slično:Dule 078 je napisao/la:kakve probleme?elSaik je napisao/la:Mrsko mi čitati mnogo teksta, de mi recite, jeste li vi riješili one jesenje probleme sa opštinom?
Moraju li Prijedorčani ispasti iz Premijer lige BiH
Od našeg izvora u Prijedoru saznajemo kako vlastodršci imaju za cilj eliminaciju Rudara iz Premijer lige BiH i zbog izrečenog obećanja o gradnji novog stadiona
Start Premijer lige BiH za prijedorski Rudar bio je kao iz snova. Poslije tri odigrana kola bili su prvoplasirani tim, a onda su nakon odlaska predsjednika kluba Branislava Rokvića, kola krenula nizbrdo.
Ubrzo su se i klupski uposlenici odlučili za trodnevni štrajk. Idila je razbijena, uslijedio je niz slabijih rezultata, i Prijedorčani su vrlo brzo dospijeli u opasnu zonu. No, tu nije kraj muka za Prijedorčane. Navijači su se okomili na trenera Borisa Gavrana, kojem čim prije žele vidjeti leđa, a određeni izvori tvrde kako iza navijačkih negodovanja stoje i osobe iz opštinske vlasti.
Šta imaju za krajnji cilj? Vjerovali ili ne – ispadanja Rudara iz Premijer lige BiH! Zbog čega? Od našeg izvora iz Prijedora saznajemo da je osnovni razlog preskupo takmičenje, jer navodno Opština Prijedor nije u mogućnosti propratiti Rudare u elitnom razredu bh. nogometa.
Od našeg izvora u Prijedoru saznajemo kako vlastodršci imaju za cilj eliminaciju Rudara iz Premijer lige BiH i zbog izrečenog obećanja o gradnji novog stadiona. Ukoliko bi se Rudar vratio u Prvu entitesku ligu, onda za novim stadionom ne bi bilo potrebe, a dato obećenje svelo bi se u sferu – obećanje ludom radovanje.
I na koncu rak – rana gotovo svih premijerligaša – finansije – nisu osnovni problem Rudara. Dug od 50-ak hiljada KM je minoran u poređenju sa dugovanjima Čelika, Slobode, Sarajeva, Borca i dr. No, i pored toga u Prijedoru imaju neku svoju računicu. Razumnu ili ne, pokazaže vrijeme.
ma **** im mamu Rudar nece ispasti ma koliko oni to zeljeli
... a retardi sto ne grade stadion
izgleda da ce trebati kampovati ispred opstine..a ako bude tribina sigurno ce biti i vise alkosa

izgleda da ce trebati kampovati ispred opstine..a ako bude tribina sigurno ce biti i vise alkosa

abpd_1995 je napisao/la:ma **** im mamu Rudar nece ispasti ma koliko oni to zeljeli... a retardi sto ne grade stadion
Ma biće tribina...100%..pa znaš li ti koliko se poslovnih prostora može izgraditi ispod tribine?

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
-
- Kontakt:
Ma hoce tuki moj....pusti ti te price uprave kluba i grada....nema nista od stadiona....koliko oni zele da mi ispadnemo iz lige....to je strasno.....najebem im se ja mame....eto....jeremija je napisao/la:abpd_1995 je napisao/la:ma **** im mamu Rudar nece ispasti ma koliko oni to zeljeli... a retardi sto ne grade stadion
Ma biće tribina...100%..pa znaš li ti koliko se poslovnih prostora može izgraditi ispod tribine?Taman će kirija da otplati tribinu za godinu dana

-
- Kontakt:
:druze moj....nas jednini izlaz je Rudniik....koji nam i daje nesto para....ovo ostalo je supljika....mi smo svoje odsvirali....molim ja boga da mi ostanemo u ligi....i da se najebemo mame onim novim kretenima u upravi i Pavicu posebno!elSaik je napisao/la:Mrsko mi čitati mnogo teksta, de mi recite, jeste li vi riješili one jesenje probleme sa opštinom?

Bogami je i Rudnik "usitnio" u zadnje vrijeme...cicija je onaj Indijac....jbt,šta bi njemu značilo dati klubu pola miliona više a sezonu...Njemu ništa,a Rudar bi s još malo para ...to jest ...stabilnim finansijama...mogao konkurisati za Evro kupove..komotno...jer tim ima potencijala....Ali dolaze valjda bolje vremena...Misli pozitivnoVastecija_GSE je napisao/la::druze moj....nas jednini izlaz je Rudniik....koji nam i daje nesto para....ovo ostalo je supljika....mi smo svoje odsvirali....molim ja boga da mi ostanemo u ligi....i da se najebemo mame onim novim kretenima u upravi i Pavicu posebno!elSaik je napisao/la:Mrsko mi čitati mnogo teksta, de mi recite, jeste li vi riješili one jesenje probleme sa opštinom?

PFC
PFC
-
- Kontakt:
Ma cicija je onaj indijac....ali nema on veze sa parama za Rudar....on samo tu stoji da predstavlja svog gjeremija je napisao/la:Bogami je i Rudnik "usitnio" u zadnje vrijeme...cicija je onaj Indijac....jbt,šta bi njemu značilo dati klubu pola miliona više a sezonu...Njemu ništa,a Rudar bi s još malo para ...to jest ...stabilnim finansijama...mogao konkurisati za Evro kupove..komotno...jer tim ima potencijala....Ali dolaze valjda bolje vremena...Misli pozitivnoVastecija_GSE je napisao/la::druze moj....nas jednini izlaz je Rudniik....koji nam i daje nesto para....ovo ostalo je supljika....mi smo svoje odsvirali....molim ja boga da mi ostanemo u ligi....i da se najebemo mame onim novim kretenima u upravi i Pavicu posebno!elSaik je napisao/la:Mrsko mi čitati mnogo teksta, de mi recite, jeste li vi riješili one jesenje probleme sa opštinom?

-
- Kontakt:
Pa vi niste svjesni da nema rudnika,nebi bilo ni Rudara...
Shvatam ja sve,al ne moze se prezivljavati samo od rudnika i opstine ,mora tu biti i sponzora sa strane...

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- darru dorprije
- Kontakt:
0-0 protiv Želje,za nas nije branio Tripa i nije Đora igrao ! 

...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !
-
- Kontakt:
Kojih sponzora....???....ko ce bolan dati pare bilo kome od onih indijanaca u upravi....daju se samo pare za one male reklamice....pravih sponzora i nema....sem rudnika koji i ne daje nesto posebno ali je uvijek tu kad treba pomoci i uvijek pomogne!rudarprijedor je napisao/la:Pa vi niste svjesni da nema rudnika,nebi bilo ni Rudara...Shvatam ja sve,al ne moze se prezivljavati samo od rudnika i opstine ,mora tu biti i sponzora sa strane...
" ја ' ? на $ РС, $ - ' $ " " ? " - $ у та " $, $ је % ?
-
- Kontakt:
PA trebala sse graditi istocna tribina,sa oko 1 500 stolica,ali to je odlozeno za ljeto... 

a kad dodje ljeto onda ce odloziti za zimu,itd...
naravno ako uopste ostanemo u ligi,al nadam se da ocemo
AB-PD 1995 FOREVER
naravno ako uopste ostanemo u ligi,al nadam se da ocemo

AB-PD 1995 FOREVER
-
- Kontakt:
A ako ne ostanemo , sto oni i hoce....onda ce reci "sta ce nam tribina , ispunjavamo uslove za 1 RS"....abpd_1995 je napisao/la:a kad dodje ljeto onda ce odloziti za zimu,itd...
naravno ako uopste ostanemo u ligi,al nadam se da ocemo![]()
AB-PD 1995 FOREVER

-
- Kontakt:
Ma kakvo ispadanje idemo u Evropu 

Ma pricamo o izpadanju iz Evrope a ne iz Lige....cuj ispadanje iz lige

-
- Kontakt:
ahahaahahahah!gogineman je napisao/la:Ma pricamo o izpadanju iz Evrope a ne iz Lige....cuj ispadanje iz lige![]()

Malo sam gledao po netu i došao sam do podataka da na teritoriji naše opštine postoji čak 17 FK..i to aktivnih
...Malo me začudila tako velika brojka,ali tako je..i to me baš raduje...
FK RUDAR PRIJEDOR PL BIH 8.MJESTO
FK OMARSKA 2.LIGA RS-ZAPAD 14.MJESTO
FK GOMJENICA-CELPAK REGIONALNA RS- ZAPAD 3.MJESTO
FK BRATSTVO KOZARAC -//- 8.MJESTO
FK ŽITOPROMET -//- 11.MJESTO
OFK SLOGA RAKELIĆI PODRUČNA LIGA-GRUPA PRIJEDOR 2.MJESTO
FK BRZI BUSNOVI -//- 5.MJESTO
OFK BEREK 1975 -//- 8,MJESTO
OFK BRDO HAMBARINE -//- 9.MJESTO
OFK RASAVCI -//- 10.MJESTO
FK KOZARA DONJI ORLOVCI MEĐUOPŠTINSKA LIGA -PRIJEDOR 1.MJESTO
FK TRNOPOLJE -//- 3.MJESTO
FK FSA PRIJEDOR -//- 4.MJESTO
FK LJUBIJA -//- 10.MJESTO
FK MOŠTANICA BOŽIĆI -//- 11.MJESTO
FK TUKOVI -//- 12.MJESTO
OFK MRAKOVICA KOZARUŠA -//- 13.MJESTO
Nema šta,baš smo fudbalski grad

FK RUDAR PRIJEDOR PL BIH 8.MJESTO
FK OMARSKA 2.LIGA RS-ZAPAD 14.MJESTO
FK GOMJENICA-CELPAK REGIONALNA RS- ZAPAD 3.MJESTO
FK BRATSTVO KOZARAC -//- 8.MJESTO
FK ŽITOPROMET -//- 11.MJESTO
OFK SLOGA RAKELIĆI PODRUČNA LIGA-GRUPA PRIJEDOR 2.MJESTO
FK BRZI BUSNOVI -//- 5.MJESTO
OFK BEREK 1975 -//- 8,MJESTO
OFK BRDO HAMBARINE -//- 9.MJESTO
OFK RASAVCI -//- 10.MJESTO
FK KOZARA DONJI ORLOVCI MEĐUOPŠTINSKA LIGA -PRIJEDOR 1.MJESTO
FK TRNOPOLJE -//- 3.MJESTO
FK FSA PRIJEDOR -//- 4.MJESTO
FK LJUBIJA -//- 10.MJESTO
FK MOŠTANICA BOŽIĆI -//- 11.MJESTO
FK TUKOVI -//- 12.MJESTO
OFK MRAKOVICA KOZARUŠA -//- 13.MJESTO
Nema šta,baš smo fudbalski grad

PFC
PFC
-
- Kontakt:
jel bilo u vas kakvih prpremnih utakmica vadil vam zivce DJORIC
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Balorda, Beli98, bvsic, Direktorcic, JavierBosnia, jurisicduska, laznokrilo, leo1946, MaroonBjelave, mma_hz, mnon46, NazorUso, rishovski, Rodman, worchester, Zeko87 i 92 gosta.