FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
59
32%
Darko Milanič
32
17%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
28
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
47
25%

Ukupno glasova: 185

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 07 avg 2022, 12:25

Dzafic i Ikic sinoc najlosiji, desava se i bit ce bolje aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2022, 12:26

FCUM je napisao/la:
07 avg 2022, 12:21
https://vm.tiktok.com/ZMNgHjPKg/?k=1

Ovoliki put se predje za Sarajevo. Aferim
Naježih se Bgm ,prelijepo,bravo momak ko god da si :bow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 07 avg 2022, 12:26

Ma sto ce nam stoper, gdje je Trako? Treba momku dati priliku cim se oporavi.
Djokanovic ce vjv biti najkonstantniji na toj poziciji, nas Gary Medel. :mrgreen:
Drobarov odlican, daj Boze da poveze neko vrijeme bez povrede, ne bi trebao s obzirom kakav je bio u Blg.
Nadat se da Anicic nije teze ozlijeđen, u suprotnom raskid nadam se na zimu odmah, ovi hronicari sa visokom platom nam stvarno ne trebaju.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 07 avg 2022, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 07 avg 2022, 12:26

Antikloc je napisao/la:
07 avg 2022, 12:20
obrijanopile je napisao/la:
07 avg 2022, 12:17
Zašto ne probati dovesti Zukanovica, u Sarajevu je a ovu ligu bi on prekucao sa jednom nogom. Jos bi sigurno pomogao u razvoju Trake...
Da,Gazda Ismir misli dovoditi isluzene stare konje,ulozio bi pare u veterinarsku stanicu a ne u fudbalski klub ! :mrgreen:
Ne misliš ga vezati ugovorom na 3 godine, već da izguramo do kraja sezone. Sto se godina tice dvije godine je mladji od Babuke. Iskusan i dobar štoper, nama bi sad dobro došao.
Evo i oni tebe selame!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 07 avg 2022, 12:28

miky_hz je napisao/la:
07 avg 2022, 12:16
NajvecaRadosti je napisao/la:
07 avg 2022, 11:41
BegovicRamiz je napisao/la:
07 avg 2022, 11:09
Morto jarane deder nam opet onu listu najboljih strijelaca
jel Ahmo sad u top10 sa ova 2 gola
Fali mu jos 3 gola da bi prestigao Husrefa i usao u top 10(na TM pise da ima 63 sa ova 2).Ako ovako nastavi siguran sam da ce do polusezone to uciniti.
Jbt covjek dosao u Sarajevo sa 31 godinom kao ok igrac iz Slobode.Nije ni mogao sanjati sta ce mu se sve desiti :mrgreen:
Što je jos zanimljivije on je htio završiti karijeru nakon sto je napustio Kazahstan.A to je bilo prije 7/8 godina ja mislim :shock:

Btw moram naglasiti ovo naše brzo izvodjenje auta,ovo je nešto sto nismo radili ranije,sinoc smo par šansi napravili na taj nacin,brzo bacanje lopte u prostor naprijed dok se protivnik nije ni postavio.Mislim da smo i penal na taj nacin izborili nakon auta.
I meni je to zapalo za oko, i uvjeren sam da je to Fedjin rukopis i da je vjerovatno i djecacima koji dohvataju lopte to naglaseno. Sinoc nam malac bukvalno donese penal brzom reakcijom, Mourinho je jednog takvog nagradio upoznavanjem i druzenjem s igracima nekad prosle sezone cini mi se.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 avg 2022, 12:30

Hamza Catakovic je igracina, da je iz Srbije ili Croacie bio bi Tito. Na poziciji koja mu nije najprirodnija dao veliki doprinos za pobjedu.
Onako podvaliti fudbal moze samo neko ko zna. Slicno je uradio i Kapic protiv Sloge. BRAVO momci. :clap: :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 avg 2022, 12:34

Andrej Djokanovic na neprirodnoj poziciji po meni najbolji u ova 3 kola. Naravno statisticki nenadmasan BABUKA :tokralju: :tokralju:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 avg 2022, 12:34

FCUM je napisao/la:
07 avg 2022, 12:21
https://vm.tiktok.com/ZMNgHjPKg/?k=1

Ovoliki put se predje za Sarajevo. Aferim
Momak iz Donjeg Vakufa dosao da bi gledao utakmicu, nek nam covjek bude lekcija, sta znaci ljubav :salut: :tokralju: :ljepota:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2022, 12:34

07 avg 2022, 12:26
Antikloc je napisao/la:
07 avg 2022, 12:17
Zašto ne probati dovesti Zukanovica, u Sarajevu je a ovu ligu bi on prekucao sa jednom nogom. Jos bi sigurno pomogao u razvoju Trake...
Da,Gazda Ismir misli dovoditi isluzene stare konje,ulozio bi pare u veterinarsku stanicu a ne u fudbalski klub ! :mrgreen:
Ne misliš ga vezati ugovorom na 3 godine, već da izguramo do kraja sezone. Sto se godina tice dvije godine je mladji od Babuke. Iskusan i dobar štoper, nama bi sad dobro došao.
Nema od toga ništa,zavrsava momak karijeru odmah sad ako ga Željeznicar ne vrati ,kod njih bi se vratio da završi karijeru ,nije mu ni do para ni do bilo cega,odbio je Istru koja mu je davalo nakon karijere da ostane da radi kao sportski direktor.Željeznicar do kraja sezone ili penzija odmah,nema trece opcije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 07 avg 2022, 12:38

Trako otpisan izgleda

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 07 avg 2022, 12:41

miky_hz je napisao/la:
07 avg 2022, 12:34
07 avg 2022, 12:26
Antikloc je napisao/la:

Nema od toga ništa,zavrsava momak karijeru odmah sad ako ga Željeznicar ne vrati ,kod njih bi se vratio da završi karijeru ,nije mu ni do para ni do bilo cega,odbio je Istru koja mu je davalo nakon karijere da ostane da radi kao sportski direktor.Željeznicar do kraja sezone ili penzija odmah,nema trece opcije.
Samo nek ide kod njihA,nece se usreciti. Nama trebaju mladi perspektivni igraci !!

Almir82
Kontakt:

Post Postao/la Almir82 » 07 avg 2022, 12:44

Samozdravlje je napisao/la:
07 avg 2022, 12:22
Hvala Bogu, Gosp Mirvicu i navijacima FKS (Hz,Istoku i Zapadu), svi ostali od portira, preko igraca,SS, SD i direktorice su yebeni profesionalci koji dobro zive od FKS.
Sinoc mi pozlilo, pratio do 60 min. i vidim nije mi dobro,gledao Zadrugu. Pritisak 160/95/ puls 96. Tek jutros(sad) 130/92/ puls 69. Sta mi radis FKS. :kafa:
Ja sve očekujem neko izvinjenje Ahmetoviću za silno pljuvanje i nazivanje karcinomom cijelo ljeto.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2022, 12:44

07 avg 2022, 12:34
Andrej Djokanovic na neprirodnoj poziciji po meni najbolji u ova 3 kola. Naravno statisticki nenadmasan BABUKA :tokralju: :tokralju:
Odličan stvarno, još je rano ali momak pokazuje više na ovoj poziciji nego na svojoj prirodnoj, makar u posljednje vrijeme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 avg 2022, 12:51

Anicic ide na dusu Hadzicu, a i Dudicu. Da sam Gosp.Mirvic za Hadziju bi ovo bila posljedna opomena pred "iskljucenje", Ni Oremus nije ovakva podvala.
Avramovski je greska drugih. Nema pokrivanja za dovodjenje "izgubljenih za fudbal", moze se oprostiti da se igrac ne snadje u FKS, ali mora biti neko ko je igrao do dolaska u FKS. Sto iza Anicica stoji odlican CV je nebitno. Anicicu zelim brz oporavak, ako je uopste moguce.
Ima i do doktora, ali mi nismo MU i nemamo mogucnosti da sve prekontrolisemo, pogotovo ako ti neko hoce prodati muqa za bubrege.
Pazi koga dovodis i sta radis Emire Hadzicu. Nije alibi 5 dobrih i jedan invalid(izvini Anicicu-grubo znam).

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 avg 2022, 12:52

Antikloc je napisao/la:
07 avg 2022, 12:13
MortemHz je napisao/la:
07 avg 2022, 10:36
Evo koje nas utakmice očekuju u ovom mjesecu.

FK Sarajevo - FK Tuzla City
FK Igman - FK Sarajevo
FK Sarajevo - FK Sloboda
FK Željezničar - FK Sarajevo
FK Sarajevo - FK Leotar
Uhgh,11 bodova ?! :o
Imaju tri prelagane,Sloboda,Leotar,Igman. Znaci protiv tri vjerovatno najslabije ekipe lige. I to dvije kuci i jedna na neutralnom. Tu i najoprezniji upisuju 9 bodova. Sto znaci da do 11 bodova ostaju dva boda. A to znaci kiks i protiv TC i protiv zeljeznicara a to je ipak previse ako budemo toliko i protiv takvih kiksali,nista od duple,nista od nicega. TC je solidna ekipa za nase uslove ali nisu nas nivo,docim su zeljeznicari jedna od najslabijih ekipa liga,s posebnom tackom da su stari i spori i da im nasa trka i presing najmanje odgovaraju. Iz te dvije tekme ,jedan kiks,odnosno nerjeseno i jedna pobjeda i imamo 13 bodova,sto je minimum minimuma ako se mislimo do kraja igrati sa svinjskim !
Željo kakav god bio, koliko god loši bili, to će opet na nož s njima biti u derbiju. I bod s Grbavice nije loš pod uslovom da dobijemo Tuzlu i preostale 3 lakše utakmice. 13/15 bodova je mjera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2022, 12:56

spezial je napisao/la:
07 avg 2022, 12:28
miky_hz je napisao/la:
07 avg 2022, 12:16
07 avg 2022, 11:41

Fali mu jos 3 gola da bi prestigao Husrefa i usao u top 10(na TM pise da ima 63 sa ova 2).Ako ovako nastavi siguran sam da ce do polusezone to uciniti.
Jbt covjek dosao u Sarajevo sa 31 godinom kao ok igrac iz Slobode.Nije ni mogao sanjati sta ce mu se sve desiti :mrgreen:
Što je jos zanimljivije on je htio završiti karijeru nakon sto je napustio Kazahstan.A to je bilo prije 7/8 godina ja mislim :shock:

Btw moram naglasiti ovo naše brzo izvodjenje auta,ovo je nešto sto nismo radili ranije,sinoc smo par šansi napravili na taj nacin,brzo bacanje lopte u prostor naprijed dok se protivnik nije ni postavio.Mislim da smo i penal na taj nacin izborili nakon auta.
I meni je to zapalo za oko, i uvjeren sam da je to Fedjin rukopis i da je vjerovatno i djecacima koji dohvataju lopte to naglaseno. Sinoc nam malac bukvalno donese penal brzom reakcijom, Mourinho je jednog takvog nagradio upoznavanjem i druzenjem s igracima nekad prosle sezone cini mi se.
Sad sam na izvjestaju to baš detaljnije pogledao ,4/5 sansi smo napravili nakon našeg izvodjenja auta :shock: Dzafic zicer na pocetku,penal izboren,precka Dala,i gol je isto pao nakon izvodjenja auta. Znaci nije to baš tek tako,ocito se uveliko radilo na tome.

Sjecam se ranije svaki aut je bio tudji aut,samo se Ahmetovic trazio visokom loptom nevazno na kojem dijelu terena je izvodjen.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 07 avg 2022, 12:59

Andrej dobar na stoperu ove tri utakmice. Dobivamo puno s njim u gradnji napada od zadnje linije. Al imaš osjećaj da će doć utakmica gdje će to jača ekipa iskoristit, tip Zrinjski i Bilbija.
Samo naprijed Saraj'vo!

kitkat
Kontakt:

Post Postao/la kitkat » 07 avg 2022, 13:01

Miljacka je napisao/la:
07 avg 2022, 11:48
07 avg 2022, 09:21
Iskoristio bih priliku da se nayebem majki ovima sa Arene. Gledaj ti, tek danas video izbačen. Bitno je da Zvezda, Partizan, Dinamo idu uživo i da se svaka yebena prilika izbacuje uživo na kanalu, za vrijeme utakmice.
Pa arene su od vucica on je kupio engleze i sve i naravno da ce izbaciti svoje prvo pa onda Hrvate jer imaju vise od nas kanala a i garant vise para daju bitno je da oni izbace pa kad god

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 avg 2022, 13:04

Almir82 je napisao/la:
07 avg 2022, 12:44
07 avg 2022, 12:22
Hvala Bogu, Gosp Mirvicu i navijacima FKS (Hz,Istoku i Zapadu), svi ostali od portira, preko igraca,SS, SD i direktorice su yebeni profesionalci koji dobro zive od FKS.
Sinoc mi pozlilo, pratio do 60 min. i vidim nije mi dobro,gledao Zadrugu. Pritisak 160/95/ puls 96. Tek jutros(sad) 130/92/ puls 69. Sta mi radis FKS. :kafa:
Ja sve očekujem neko izvinjenje Ahmetoviću za silno pljuvanje i nazivanje karcinomom cijelo ljeto.
Ako treba izvinjenje(a uvjeren sam da ne treba) ok. IZVINI AHMO STO SAM TE SVRSTAO U GRUPU ONIH POKVARENIH.
IZVINI AHMO STO SAM MISLIO DA SI PREKOBROJNIH ZBOG 2 SEZONE GDJE TE NIJE BILO. MERSO DEMANTOVAO SI ME, ZA MENE SI PRVI KANDIDAT UZ AMARA RAHMANOVICA ZA POSLIJERATNU ZIVU LEGENDU.

A Ti se meni izvini za izraz da se trebam "sageti", ipak mi je 65-ta, izviniti je ok. Obolio sam radi FKS i sada bolujem, u skladu sa mogucnostima dao sam i vise nego je normalno FKS. Pozdrav.
PS. Vidim Seki promjenio si nick :urnebes:

kitkat
Kontakt:

Post Postao/la kitkat » 07 avg 2022, 13:06

Senner je napisao/la:
07 avg 2022, 08:17
Bordo jutro pitariiiii 😎

Jao glava ko bubanj od sinoć, toliko nervoze kojoj su kumovali katastrofalni i odvratni sudija, te antifudbal gostujuća ekipa. Pa bolan odigraj pošteno, svakako ćeš izgubiti. Nikada neću shvatiti zašto pojedini klubovi imaju politiku valjanja, izražavanja, odugovlačenja i čega sve ne u 90 minuta utakmice.
Sve to čini ovu pobjedu od sinoć tako velikom i slatkom da se riječima ne može opisati.

Bravo babuka, ali bravo i za Musu, brat je nenadjebiv, toliko trke, zalaganja, ponavljanja, nema gdje ga nije bilo, respect 💪

Neću pisati ko je loš, neka pogledaju tekmu pa neka vide ko se sinoć nije otvarao, postavljao, nudio, proigravao...Fedja sve ovo diže na veći nivo i ko ne bude pratio kako treba (a sinoć neki nisu), biće mahanje.

Istok i sjever, svaka čast 👏

Na kartama je bila gužva drama, jbg, samo jedan kontejner bio sa tri šaltera.

Šteta da ovu u srijedu nismo još odigrali na Koševu, jbo tri dana kao da će se nešto ubrzati ili usporiti postavljanje terena, ali možda nas i iznenade pa bude u srijedu tekma na Koševu, jbote bilo bi 15.000 brat bratu 😎

Idemo dalje tekmu po tekmu hairli da bude.

Volim te Saraj'vo 💪
A zapad nista tu nije ni ljudi bilo ma ja, najvise raje je sada na zapadu a prije je najmanje bilo tako da odlicno a i navijali su

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”