FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I bez špica sa ovakvim krilima, uz ozbiljnog trenera, Štilom sa odličnim zadnjim pasom, mi bi bili izuzetno opasni prema naprijed. Naš najveći nedostatak je stoper (Aco) i zadnji vezni (Mekić). Bekovi solidni, uz malo više podrške i discipline defanzivno od krila. Kada se Bender vrati, i tu bi odbrana trebala dobiti na sigurnosti. Igra se mora bazirati na kontranapade, jer godinama ne znamo igrati na postavljenu odbranu, sa posjedom u našu korist. Sa odličnom fizičkom spremom igraš presing, a kako očito nismo spremni, daj loptu protivniku i ganjaj kontre.
Brate mi igramo samo na puku sreću. Branit se ne znamo, napadati još manje. Nijedna izradjena akcija ove sezone, golove što smo dali su sve individualni kvaliteti pojedinaca (Cocalić, Santos, Gasal, Mekić i Štilić) nijednom nismo izbacili odbranu na centar, kao što se nama dešava. Kosorica kod prvog gola bježi mu igrač, kod drugog gola Veleža, nema ga nigdje, kod trećeg ne prati Haskića nego stoji u mjestu. Golman je suvišan za komentarisatiVeteranSA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:56I bez špica sa ovakvim krilima, uz ozbiljnog trenera, Štilom sa odličnim zadnjim pasom, mi bi bili izuzetno opasni prema naprijed. Naš najveći nedostatak je stoper (Aco) i zadnji vezni (Mekić). Bekovi solidni, uz malo više podrške i discipline defanzivno od krila. Kada se Bender vrati, i tu bi odbrana trebala dobiti na sigurnosti. Igra se mora bazirati na kontranapade, jer godinama ne znamo igrati na postavljenu odbranu, sa posjedom u našu korist. Sa odličnom fizičkom spremom igraš presing, a kako očito nismo spremni, daj loptu protivniku i ganjaj kontre.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ne znam brate kako imas vise snage pisati o ekipiVeteranSA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:56I bez špica sa ovakvim krilima, uz ozbiljnog trenera, Štilom sa odličnim zadnjim pasom, mi bi bili izuzetno opasni prema naprijed. Naš najveći nedostatak je stoper (Aco) i zadnji vezni (Mekić). Bekovi solidni, uz malo više podrške i discipline defanzivno od krila. Kada se Bender vrati, i tu bi odbrana trebala dobiti na sigurnosti. Igra se mora bazirati na kontranapade, jer godinama ne znamo igrati na postavljenu odbranu, sa posjedom u našu korist. Sa odličnom fizičkom spremom igraš presing, a kako očito nismo spremni, daj loptu protivniku i ganjaj kontre.

Jel ovo zvanicno za ovog amera ili nagadzanjeKANA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:14Ne znam brate kako imas vise snage pisati o ekipiVeteranSA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:56I bez špica sa ovakvim krilima, uz ozbiljnog trenera, Štilom sa odličnim zadnjim pasom, mi bi bili izuzetno opasni prema naprijed. Naš najveći nedostatak je stoper (Aco) i zadnji vezni (Mekić). Bekovi solidni, uz malo više podrške i discipline defanzivno od krila. Kada se Bender vrati, i tu bi odbrana trebala dobiti na sigurnosti. Igra se mora bazirati na kontranapade, jer godinama ne znamo igrati na postavljenu odbranu, sa posjedom u našu korist. Sa odličnom fizičkom spremom igraš presing, a kako očito nismo spremni, daj loptu protivniku i ganjaj kontre.nakon 10 uzasnih sezona jos nas ovaj debil Diglisic izvarao
godinu dana nas zavukao **** mu sestru usta .Ima li iko da nas nije zguzio
ima li kraja nasoj agoniji ? Ja ne vjerujem da ce ikad vise biti bolje
Moj Kana, iskustvo kaže da uvijek u životu treba biti optimista, boriti se i gledati naprijed. Da smo 92 tako razmišljali svi bi završili kao Srebrenica, ili kao Palestinci u getu. Nema predaje, borba se nastavlja. Znaš da postoje i neke druge opcije, izaći će se iz ovoga. Nemojmo gledati nikoga drugog, budimo fokusirani samo na sebe, i frustracija će biti manja. Mala je ovdje razlika između gore i dole, vjeruj. Samo da se napravi situacija da ljudi koji gledaju naprijed, imaju viziju, a i znaju nešto o lopti dođu do izražaja. Sa mogućim promjenama, blizu su. Doći će i novac, bar da se riješi najkritičnije. Sada je sa naše strane važno samo da nas protiv Tuzle dođe što više, da se samo zna da smo tu i kada ide, ali i kada ne ide. To nam je najvažniji zadatak u ovom momentu. Samo jako i na Grbavicu!!!!KANA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:14Ne znam brate kako imas vise snage pisati o ekipiVeteranSA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:56I bez špica sa ovakvim krilima, uz ozbiljnog trenera, Štilom sa odličnim zadnjim pasom, mi bi bili izuzetno opasni prema naprijed. Naš najveći nedostatak je stoper (Aco) i zadnji vezni (Mekić). Bekovi solidni, uz malo više podrške i discipline defanzivno od krila. Kada se Bender vrati, i tu bi odbrana trebala dobiti na sigurnosti. Igra se mora bazirati na kontranapade, jer godinama ne znamo igrati na postavljenu odbranu, sa posjedom u našu korist. Sa odličnom fizičkom spremom igraš presing, a kako očito nismo spremni, daj loptu protivniku i ganjaj kontre.nakon 10 uzasnih sezona jos nas ovaj debil Diglisic izvarao
godinu dana nas zavukao **** mu sestru usta .Ima li iko da nas nije zguzio
ima li kraja nasoj agoniji ? Ja ne vjerujem da ce ikad vise biti bolje
Nece biti bolje, a i ne treba kad nemamo sposobne ljude ni u jednom segmentu.
Nemaju hrabrost nogirati Mulalica, a ne da nadju pare ili investitora. Dva dana od poraza niko ni rijec.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Poraz nije smak svijeta. I ne širi ni ti dezinformacije. ako nemaš ništa provjereno, onda nemoj ni pisati. Vodiš ovaj forum, i moraš biti ozbiljniji.
-
- Kontakt:
Nazalost nije, vec jos jedan u nizu na koji su nas navikli vec godinama, a nekad je bio. Dezinformacije nisu, bolje u dogledno vrijeme biti nece.
- jointunija
- Kontakt:
Amoah jeste
- manijacikonjic87
- Kontakt:
jel fkt istina da je eldin odustao ? neko pp ako ima kakvu provjerenu inf da se ne nadam bzvz..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Brate rekao sam ti ima 10 dana ,eto cekaj zvanicno kad ne vjerujesmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:43jel fkt istina da je eldin odustao ? neko pp ako ima kakvu provjerenu inf da se ne nadam bzvz..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
slabo sam pratio ovih dana tako da nisam upratio to sto si pisao.. e je*o ga sunce pa hoce li ikad ono progrijat..KANA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:45Brate rekao sam ti ima 10 dana ,eto cekaj zvanicno kad ne vjerujesmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:43jel fkt istina da je eldin odustao ? neko pp ako ima kakvu provjerenu inf da se ne nadam bzvz..
Još 3 dan probijenog rokamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:50slabo sam pratio ovih dana tako da nisam upratio to sto si pisao.. e je*o ga sunce pa hoce li ikad ono progrijat..KANA je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:45Brate rekao sam ti ima 10 dana ,eto cekaj zvanicno kad ne vjerujesmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:43jel fkt istina da je eldin odustao ? neko pp ako ima kakvu provjerenu inf da se ne nadam bzvz..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
zasto se iz kluba niko ne oglasi svakako su probili rok red bi bio da nam kazu sta se desava i ako je vec odustao ima li neki plan b..Mamba21 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:50Još 3 dan probijenog rokamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:50slabo sam pratio ovih dana tako da nisam upratio to sto si pisao.. e je*o ga sunce pa hoce li ikad ono progrijat..
-
- Kontakt:
Pomocni se vazda moze prodati ne znam sto se toliko pjeni na ovog kamiondziju, valjda njegove pare imaju posebnu vrijednost, sta li?!
Aman prestanite od ovog crnca praviti Recobu za miloga Boga, pozelite covjeku srecu za pocetak i pustite ga bar jednu utakmicu da odigra, vec se o brazilcu pocelo pisati da trci ko muha bez glave
Aman prestanite od ovog crnca praviti Recobu za miloga Boga, pozelite covjeku srecu za pocetak i pustite ga bar jednu utakmicu da odigra, vec se o brazilcu pocelo pisati da trci ko muha bez glave
- jointunija
- Kontakt:
Ma nije,al mu je rečeno da se ubrzano izjasni,sa naše strane je sve završeno.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:43jel fkt istina da je eldin odustao ? neko pp ako ima kakvu provjerenu inf da se ne nadam bzvz..
I skupština je dobila izvještaj,dokle je i zašto se oteglo.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Mi imamo problema sa kriterijima, ili fakat malo znamo o lopti. Pa nam Brazilac trči ko muha bez glave, Zuka nije za nas, stavljamo Subašića ispred Štile, i slične nebuloze. To nije od juče to traje godinama. A nismo svjesni da ti igrači da znaju više, da mogu više, ne bi bili tu, nego bi igrali jače lige, u jačim klubovima, za mnogo više para.
Zato ne odgovar na mailove, a i ne javlja se na telefon. I u slučaju da potpiše ugovor, postoje ljudi spremni da ulože samo u sportski dio, svjesni da će prije vratiti investiciju na taj način, nego izgradnjom.jointunija je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:58Ma nije,al mu je rečeno da se ubrzano izjasni,sa naše strane je sve završeno.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:43jel fkt istina da je eldin odustao ? neko pp ako ima kakvu provjerenu inf da se ne nadam bzvz..
I skupština je dobila izvještaj,dokle je i zašto se oteglo.
Raja je izgubila strpljenje što se tiče rezultata, dosta nam više, neke patetike i izgovora. Ne znam jesu li plate redovne, ali ima se respektabilna ekipa za borbu Evropu, a ne za opstanak
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], knoa, Lekqqq1921, relativizam i 49 gostiju.