AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jao debila samo prekinuše prenos pet min prije kraja...
Ante babo nebitno da li drugoligaš ili Liverpool, čovjek uvijek na 120% igra.
Ante babo nebitno da li drugoligaš ili Liverpool, čovjek uvijek na 120% igra.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Loše je eventualna povreda Tonalija. Još jedno loše izdanje Diaza. Ostalo sve dobro do vrlo dobro.
Još jedan vezni igrač je neminovnost. Ne može se ozbiljan rezultat napraviti sa ovo veznjaka što imamo. Jedna povreda ili suspenzija i u problemu smo.
Još jedan vezni igrač je neminovnost. Ne može se ozbiljan rezultat napraviti sa ovo veznjaka što imamo. Jedna povreda ili suspenzija i u problemu smo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dakle za sedam dana treba očekivati sljedeći sastav, Maignan, Calabria-Kalulu-Tomori-Theo, Bennacer-Krunić, Leao - Diaz(nažalost)- Sale/Messias, Rebić.
I ono što se da primjetiti, Theo je u strašnom fizičkom stanju već sada.
I ono što se da primjetiti, Theo je u strašnom fizičkom stanju već sada.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najnovije vijesti, Messias problem sa skočnim zglobom, skoro pa sigurno propušta Udinese, Tonali će ići na dodatne preglede sutra, i on ima minimalne šanse da igra sljedeći vikend.
Valjda sutra ne bude dodatnih povreda, kad će nastupati druga postava.
Valjda sutra ne bude dodatnih povreda, kad će nastupati druga postava.
Kao sa smo mi ocekivali sezonu bez povreda i da se necemo krpiti, nije da nismo navikli
Tonali je veliki hendikep ali ok imamo tu par opcija za zakrpiti, Adli moze isto tu pokriti sa Benaserom, a tu je naravno Rade koji je inace one zadnje 3 tekme kad se odlucivalo o prvaku bio odlican i zasluzuje itekako kreditablod sviju pa tako i navijaca
Tonali je veliki hendikep ali ok imamo tu par opcija za zakrpiti, Adli moze isto tu pokriti sa Benaserom, a tu je naravno Rade koji je inace one zadnje 3 tekme kad se odlucivalo o prvaku bio odlican i zasluzuje itekako kreditablod sviju pa tako i navijaca
Nije sezona još ni krenula, a već su se krenuli raspadati. Ako se po jutru dan poznaje... 
Znam da niko ne očekuje da će ti se igrač povrijediti i prije samog starta sezone, ali greška je što ćemo u novu sezonu ući bez veznjaka. Kessie je veliki gubitak, trebao je dosad već doći bar kakav backup igrač u najmanju ruku.
Znam da niko ne očekuje da će ti se igrač povrijediti i prije samog starta sezone, ali greška je što ćemo u novu sezonu ući bez veznjaka. Kessie je veliki gubitak, trebao je dosad već doći bar kakav backup igrač u najmanju ruku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
I ako nam ne Tonali svima drži, veći hendikep bi bio neigranja Bennacera. Tonalia će zamjeniti Rade ili Pobega, a oni ne bi mogli ponuditi ono što Bennacer daje ekipi.
- Beduin
- Kontakt:
Ako sam nesto zapamtio na nasoj temi, onda je to da kad brat Rom krene sa predikcijama to pisi propalo. Te su vec na preko 70% spreme, te je sigurno to ta startna protiv Udinezea, te ovaj vjerovatno dolazi, te onaj je pred produzenjem, i da ne govorim o prosloj sezoni. Bas te nece brate 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa gledao sam sve pripremne utakmice, ekipa napreduje ali nisu još na 100%, treba tu još meč ili dva.
A što se tiče predikcija sastava, stanje je takvo zasad , da ćemo na Udine bez Tonalia, Origija i Messiasa.
Pobega je produžio ugovor. Tomori je sljedeći. To nisu moje riječi, samo prenosim ono što se piše.
A što se tiče predikcija sastava, stanje je takvo zasad , da ćemo na Udine bez Tonalia, Origija i Messiasa.
Pobega je produžio ugovor. Tomori je sljedeći. To nisu moje riječi, samo prenosim ono što se piše.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pobega bi tu po meni trebao uskočiti. Adli je više prema naprijed igrač, baš kao i Krunić koji je svoje najbolje izdanje pružao na poziciji desetke, pogotvo pred kraj prvenstva. Tonalijevo je izgledalo baš kao tipična povreda zadnje lože, znači oko 2 sedmice out. Kako bi nam sada valjao Sanches da nije potpisao za onu plastiku.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Odg. na pravo pitanje je Andre Cruz, CB koji je doveden iz post-Maradoninog Napolija, igrao perifernu ulogu u Milanu
@ronaldo Weah i ostali repr. nisu na slici jer nisu igrali SP98. Weah će vjerovatno ostati jedini pobjednik Zlatne Lopte koji nikad nije igrao EP/SP, pitam se da li je uopšte ikad igrao AKN ? Prije će biti da nije, nego da jeste? Isto tako garant ostaje jedini u historiji koji je/će postati El Presidente (!) svoje države
@edo, dvometraš Andersson je igrao u Bariju i Bologni, koliko pamtim sa legendarnog CM 01/02?
Hvala @memaga što si probudio uspomene
Nema na cemu Zenga, samo pokusavam monotoniju razbiti, vala muka nekad dodje od ovi imena sa FM-a koji se sa Milanom povezuju koje forsiraju forumasi ( Automehanicar, Autolimar, Donermajstor, Pizzamajstor, Elektricar, itd.... )
Milan’s lineup vs Pergolettese:
Tatarusanu; Florenzi, Kjaer, Gabbia, Ballo Touré; Krunic, Pobega; Saelemaekers, De Ketelaere, Adli; Lazetic
match is played at Milanello behind closed doors
The first half ended with Milan leading 5-0: De Ketelaere hattrick ( Rom likes this
), Lazetic and Pobega
Tatarusanu; Florenzi, Kjaer, Gabbia, Ballo Touré; Krunic, Pobega; Saelemaekers, De Ketelaere, Adli; Lazetic
match is played at Milanello behind closed doors
The first half ended with Milan leading 5-0: De Ketelaere hattrick ( Rom likes this
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sutra ćemo saznati jel Tonali out samo za prvi meč ili će propustiti sve mečeve u augustu.
To bi moglo malo ubrzati i dovođenje još jednog centralnog veznog ove sedmice.
To bi moglo malo ubrzati i dovođenje još jednog centralnog veznog ove sedmice.
- Beduin
- Kontakt:
Ma to je Tonali u dogovoru sa Maldinijem odglumio kako bi isforsirali od vlasnika dodatni transfer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
To se traži, to je prava strategija 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sljedeca sedmica je kljucna....hahahaha
Carlo Pellegatti, the Milan pundit, spoke about Tonali’s injury during an Instagram live (via @musagete10) earlier today and he also confirmed that there is optimism. Most likely, we are not talking about a long absence, therefore.
“Good news for Tonali. He’s a little better, he no longer feels the pain he had yesterday.
Let’s hope it’s just an elongation that even could make him available vs. Udinese,”
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Povreda u svakom slučaju nije toliko grozna, u najgorem slučaju igrač neće biti dostupan 20 dana. A idealno će biti ako odigra i koji minut protiv Udinesea. Ali vidjet cemo sutra.
U svakom slučaju još jedan vezni igrač je potreban.
Oko Messiasa nema nikakvih vijesti, izgleda da to lakše uganuće zgloba nije opasno.
U svakom slučaju još jedan vezni igrač je potreban.
Oko Messiasa nema nikakvih vijesti, izgleda da to lakše uganuće zgloba nije opasno.
Adli izabrao Alzir ispred Francuske, znaci yebat ce nas i on kad pocne AKN.... 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.