Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Lijepo je ovo, pogotovo naprijed.
Ovo ocajno blato kvari dojam malo, jako tesko je na ovom terenu igrati.
Daj sada izmjene da malo i njih vidimo.
Ovo ocajno blato kvari dojam malo, jako tesko je na ovom terenu igrati.
Daj sada izmjene da malo i njih vidimo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ja ne znam ljudi za vas ali mi ovo ne izgleda nimalo dobro. Mislio sam da cemo ovo ljeto napraviti totalni remont sa jedno 6-7 novih igraca pogotovo u sredini terena al opet cemo izgleda gledati McFreda. Bukvalno mislim da nema losije sredine u citavoj PL. U napadu cemo izgleda gledati vjecnog talenta i propalu posudbu Marsiala koji je imao srece pa zabio par golova na ovim prijateljskim pa misli ETH da moze nesto sa njim. Desni bekovi Dalot i AWB su isto Championship level.
Sve golove sto smo zabili su bili nekakvi kontra napadi. Protiv Liverpula (B tima) samo nas je sreca pogledala i ljudi su nam sve poklonili a oni pogadjali precke i stative.
Doveli smo 3 igraca a ni jedan jos uvijek nije siguran za prve postave tj nisu bolji od ovih sto vec imamo na njihovim pozicijama. Ganjamo De Jonga a ocito je da covjek nece kod nas nego se nadamo nekom cudu a B plana nemamo.
Sve golove sto smo zabili su bili nekakvi kontra napadi. Protiv Liverpula (B tima) samo nas je sreca pogledala i ljudi su nam sve poklonili a oni pogadjali precke i stative.
Doveli smo 3 igraca a ni jedan jos uvijek nije siguran za prve postave tj nisu bolji od ovih sto vec imamo na njihovim pozicijama. Ganjamo De Jonga a ocito je da covjek nece kod nas nego se nadamo nekom cudu a B plana nemamo.
De yong zeli doci u United,jer da ne zeli TH bi se okrenuo drugom igracu kao u slucaju Timber.
Problem je 17m € koje Barca duguje svom igracu,
da su nam vlasnici arapi oni bi njemu za potpis dali € i on bi davno bio u Unitedu.
Problem je 17m € koje Barca duguje svom igracu,
da su nam vlasnici arapi oni bi njemu za potpis dali € i on bi davno bio u Unitedu.
De Jong samo kupuje vrijeme i zavlaci nas kao sto su radili Thiago, Bale i Ramos i mi opet nista nismo naucili. Ako i ode iz Barcelone ode u Celzi.
Na kraju ce nas opet uhvatit panika i kupicemo Felainija ponovo sve su prilike.
Situacija sa Ronaldom je jos jaca. Ti neces da pustis covjeka od 37 godina koji ti se nikako ne uklapa u planove tj nece vrsiti presing na kojem insistiras? Da sam se ja pitao nikad ga nebi ni vratio poslije hinjskog nacina na koji je otisao a evo opet radi istu stvar.
Na kraju ce nas opet uhvatit panika i kupicemo Felainija ponovo sve su prilike.
Situacija sa Ronaldom je jos jaca. Ti neces da pustis covjeka od 37 godina koji ti se nikako ne uklapa u planove tj nece vrsiti presing na kojem insistiras? Da sam se ja pitao nikad ga nebi ni vratio poslije hinjskog nacina na koji je otisao a evo opet radi istu stvar.
Ovo je hit - prijateljska sa Atletikom, opšta nervoza, dva žuta za prvih pola sata. Je li iko javio simeoneu da je prijateljska 
Jednostavno Atletico ...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rijetko odvratna ekipa… Još se pokoškaše u neka doba 
A majka mu stara, šta god mi uradimo, nemamo mi rješenje za Simeoneovu ciganiju. Džaba.
Ali, bilo je fino pogledati utakmicu gdje se već naziralo kako bi to trebalo izgledati u takmičarskim utakmicama.
Plusevi:
Igra ima smisla. Nakon sto godina. Dodavanja sa smislom od zadnje linije koja imaju cilj nekoga pronaći a ne samo nabiti loptu što dalje od gola. Presing sa smislom, bez bezglavog trčanja. Pasovi koji cijepaju odbranu. Kretanje bez lopte. Fred u vezi, sa ETH ko novi igrač. Malacia - nestrpljiv nekad, ali fudbalskom inteligencijom i kretnjama veliki upgrade u odnosu na Shawa. Moraće se ovaj naraditi da dobije svoje mjesto natrag.
Minusi:
Sa duetom Rashford - Martial nećemo predaleko doći protiv ovih ozbiljnih. Elanga još uči gradivo. Bi li to djelovalo malo bolje da je Sancho danas igrao, ne znam, ali ova dvojica… Hoće li biti išta od tog CR7 ili nam valja brzo nešto dovoditi pitanje je sad. Danas smo protiv ovih atletikovaca imali šansi za jedno poluvrijeme ko za sve prethodne utakmice prošle godine. Ovaj trident u napadu nije znao da to iskoristi. Dalje, minus zvani propuh po desnoj strani. Ubijali su nas preko Dalota koji je tanak u odbrani pravo. Felix ga je onako momački izvrtio kod gola. Ako dobije konkurenciju i izgubi mjesto, sam je sebi kriv. Zaista je slab. konačno MCT. Vidim ga ko prvu žrtvu dolaska novog veznjaka, bilo da je to Frenkie ili neko drugi. Ovo što očekuje ETH od veznjaka je daleko iznad Scotovog kapaciteta. Žao mi je što mali Garner nije upao ranije da vidim od čega je, mislim da je bolji za ovo što pokušavamo igrati.
Elem, ne volim gubitke i na pripremnim, ali je utakmica bila izvrsna kao provjera pred sezonu, protivnik nije mogao biti bolje izabran. Napredak vidljiv i zadovoljan sam, ali posla ima ETH ko u priči dok nas dovede na željeni nivo.
Ali, bilo je fino pogledati utakmicu gdje se već naziralo kako bi to trebalo izgledati u takmičarskim utakmicama.
Plusevi:
Igra ima smisla. Nakon sto godina. Dodavanja sa smislom od zadnje linije koja imaju cilj nekoga pronaći a ne samo nabiti loptu što dalje od gola. Presing sa smislom, bez bezglavog trčanja. Pasovi koji cijepaju odbranu. Kretanje bez lopte. Fred u vezi, sa ETH ko novi igrač. Malacia - nestrpljiv nekad, ali fudbalskom inteligencijom i kretnjama veliki upgrade u odnosu na Shawa. Moraće se ovaj naraditi da dobije svoje mjesto natrag.
Minusi:
Sa duetom Rashford - Martial nećemo predaleko doći protiv ovih ozbiljnih. Elanga još uči gradivo. Bi li to djelovalo malo bolje da je Sancho danas igrao, ne znam, ali ova dvojica… Hoće li biti išta od tog CR7 ili nam valja brzo nešto dovoditi pitanje je sad. Danas smo protiv ovih atletikovaca imali šansi za jedno poluvrijeme ko za sve prethodne utakmice prošle godine. Ovaj trident u napadu nije znao da to iskoristi. Dalje, minus zvani propuh po desnoj strani. Ubijali su nas preko Dalota koji je tanak u odbrani pravo. Felix ga je onako momački izvrtio kod gola. Ako dobije konkurenciju i izgubi mjesto, sam je sebi kriv. Zaista je slab. konačno MCT. Vidim ga ko prvu žrtvu dolaska novog veznjaka, bilo da je to Frenkie ili neko drugi. Ovo što očekuje ETH od veznjaka je daleko iznad Scotovog kapaciteta. Žao mi je što mali Garner nije upao ranije da vidim od čega je, mislim da je bolji za ovo što pokušavamo igrati.
Elem, ne volim gubitke i na pripremnim, ali je utakmica bila izvrsna kao provjera pred sezonu, protivnik nije mogao biti bolje izabran. Napredak vidljiv i zadovoljan sam, ali posla ima ETH ko u priči dok nas dovede na željeni nivo.
Ako ETH uspije ukombinovati Eriksena i Brunu bez da trpi defanziva onda cemo stvarno dobiti puno.
Ovo danas je bilo itekako dobro, za gol se ne bunim jer su u tom trenutku oni ipak bili mnogo svjeziji, druga postava na nasu koja se jedva promijenila.
Ali neka pitanja jednostavno ostaju da vise. Desni bek i napadac nekako su sada ono sto bas bode oci. Dalot nije taj nivo nazad, stvarno je ocajan i tesko je uopste gledati njegovu defanzivu, cijelu odbranu dovodi u problem.
Ovo danas je bilo itekako dobro, za gol se ne bunim jer su u tom trenutku oni ipak bili mnogo svjeziji, druga postava na nasu koja se jedva promijenila.
Ali neka pitanja jednostavno ostaju da vise. Desni bek i napadac nekako su sada ono sto bas bode oci. Dalot nije taj nivo nazad, stvarno je ocajan i tesko je uopste gledati njegovu defanzivu, cijelu odbranu dovodi u problem.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Jbt Garnaco u 45 minuta bolji nego cijele pripreme Rasford.
Ozbiljno na njega treba racunati, kao i na ovog malog sto igra desnog beka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ovaj Chong je teska panjina, ne mogu da vjerujem da je sve ove godine tu, uzas.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Fakat yebote. Momak nema sekunde talenta a evo povlači se sa ekipom godinama. Umjesto da se guraju ovi što znaju ( Garnacho, Garner i sl), ovaj panj dobija iznova i iznova šansu. Prodat ga u Hajduk i otjerat u pm više.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 18:05Ovaj Chong je teska panjina, ne mogu da vjerujem da je sve ove godine tu, uzas.
Pa mi smo merhamet za te kvazi talente iz akademije, Lingard se evo vukao do 29. godine.
#onokad jedva docekas da ponovo krene PL, racunas bice od MU nesto ove godine, i skontas da je br 5 starter

Doveden Martinez da bi Varane preselio na klupu 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Fred vec dvije kardinalne greske. Protiv jacih ekipa bi primili gol u onim situacijama.
McFred ... tehnicki najnetalentovaniji vezni dvojac u EPL
McFred ... tehnicki najnetalentovaniji vezni dvojac u EPL
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
ETH im treba visiti nad glavom i konstantno vrsiti pritisak dok mu je dovedu tehnicki boljeg veznjaka od ovog dvojca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- DragonReborn
- Kontakt:
Nova sezona, stari problemi. Ne može se s McFredom u svatove...
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.