Pasha je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:31Problem našeg naroda je što će radije uzeti danas 50 maraka i završiti posao, nego pustiti da se polako razvija i za godinu uzeti 10 hiljada.
Duvnjak pametno radi sa ekipom. Igraš turnir, dvije utakmice u dva dana. Večina momaka može iznijeti to, ali zašto riskirati povrede. Koje su češće kod pretjeranog igranja.
Poštujem oba turnira koje smo već igrali više puta, Galibov praktično svake godine. Međutim, sem neke moralne satisfakcije i "prestiža", ne znači mnogo uzeti ove turnire. Zato i smatram, da je bolje probavati neke nove zamisli, isprobati što više igrača, nego po svaku cijenu osvajati turnire...
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Nije bio on niti bombaš
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
Re: Čelični zid
Izgleda najbolje tako, mada mogu i razumiti ljude, nemaju svi vremena da se bave ovima. Svi prijedlozi su solidni, nece to opet biti lose na kraju, kako mi mislimo.
Ono sto je bitno da smo akciju podrzali i vise nego sto sam ocekivao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Odlican komentar, prvih 11 treba odmoriti max da svježi udju u prvenstvo a ne da mrtvi udju u prvo kolo jer su odigrali 6 pripremnih utakmica u 12 dana.Pasha je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:31Problem našeg naroda je što će radije uzeti danas 50 maraka i završiti posao, nego pustiti da se polako razvija i za godinu uzeti 10 hiljada.
Duvnjak pametno radi sa ekipom. Igraš turnir, dvije utakmice u dva dana. Večina momaka može iznijeti to, ali zašto riskirati povrede. Koje su češće kod pretjeranog igranja.
Poštujem oba turnira koje smo već igrali više puta, Galibov praktično svake godine. Međutim, sem neke moralne satisfakcije i "prestiža", ne znači mnogo uzeti ove turnire. Zato i smatram, da je bolje probavati neke nove zamisli, isprobati što više igrača, nego po svaku cijenu osvajati turnire...

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Duvnjak odradio odličan posao izveo drugi tim da se čeličaju a Bosna izvela prvi tim što nam je naravno odgovaralo a oni da se k.urce da su pobjedili Čelik wahaha.
Trenutno je nerješeno Ludrop i Steelman.Hajmo nek glasaju svi sta ima veze ako nije neko učestvovao, bitno je da smo sakupili, neko ce sudjelovati u ovoj akciji neko u drugoj.
Ne pokazuje se najjace oruzje u pripremnim utakmicama sa protivnikom sa kojim za mjesec igras prvenstvenu utakmicu.
Al nas narod to ne konta, samo hljeba i igara sto neko rece. Momci su pokazali kada su u najjacem sastavu da jednog Veleza (doduse izmjesan sastav, ali ipak su dva ranga iznad) mogu pobijediti, jednu Gradinu koja je rang iznad i to nije na guzove pobjeda, nego imamo glavu i rep.
Sve ostalo pisu neznalice ili oni koji prate Čelik samo kada gubi. Takvi nam i ne trebaju!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Crni gavran
- Kontakt:
Za sebe. A uskoro cu uzeti sam jednu plocicu kao Crni gavran

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Crni gavran
- Kontakt:
Duvnjak je napravio nesto, sto mnogi prethodnici prije njega nisu mogli ni da pomisle. Dakle ima moju punu podrsku. Turniri u Vitezu i Fojnici su utakmice pripremnog karaktera, dobro je da su svi dobili sansu.
Utakmicu prvog kola protiv Mosevca moramo da posmatramo kao da nam dolazi Real Madrid
Utakmicu prvog kola protiv Mosevca moramo da posmatramo kao da nam dolazi Real Madrid
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
I da smo danas izgubili od Travnika a da je igrao samo drugi tim efikasnije je.J.ebes rezultat, ovako si vidio ko koliko moze za bitnije utakmice.redbull93 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:24Ne pokazuje se najjace oruzje u pripremnim utakmicama sa protivnikom sa kojim za mjesec igras prvenstvenu utakmicu.
Al nas narod to ne konta, samo hljeba i igara sto neko rece. Momci su pokazali kada su u najjacem sastavu da jednog Veleza (doduse izmjesan sastav, ali ipak su dva ranga iznad) mogu pobijediti, jednu Gradinu koja je rang iznad i to nije na guzove pobjeda, nego imamo glavu i rep.
Sve ostalo pisu neznalice ili oni koji prate Čelik samo kada gubi. Takvi nam i ne trebaju!
Kad je tekma protiv Mosevca, subota ili nedjelja?
Recite mi da je nedjelja
Recite mi da je nedjelja

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Čelik-Moše vac subota 20:00 sko ne bude jedno 1500 na tribinama treba sve srusiti, ne znam sta vise trebaju komci uradit da privuku raju
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Jeb.iga

Nista prva onda u Zepcu za mene

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Za prvu utakmicu i uz svo pozitivno dešavanje+ termin odigravanja, ja bez pretjerivanja očekujem 2 - 2,5 hiljade gledalaca. Sve ostalo će me razočarati ! Krajnje je vrijeme da se posjeta drastičnije popravi.dinodino2019 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 23:15Čelik-Moše vac subota 20:00 sko ne bude jedno 1500 na tribinama treba sve srusiti, ne znam sta vise trebaju komci uradit da privuku raju
Nadam se isto da će se tokom sedmice raditi na marketingu utakmice punom parom, kako klub tako i navijači.
ČZ do groba

Ako je taj termin od 20h onda krenuti vec danas sa promoviranjem utakmice. Preko nasih drustvenih mreza, preko medijskih portala, radio stanica, zenit nam je npr medijski partner. Mogu neki djingl napraviti i vrtiti, tako isto standardno po gradu mozda malo pojacati reklame. Ako treba i platiti na fb sponzorisano najavu utakmice, ogranici region oko Zenice i to je to. Ako ce nam npr 100KM promocije na fb/inst donijeti 500KM vise zarade na utakmici, isplati se, sto da ne.
Stimung za utakmicu poceti vec pratiti i to sve uz najavu kao sto su napravili 'Pohod na visi rang'.
Nek 2000-2500 dodje, eto ga 10.000 KM (minus troskovi utakmice), opet par hiljada dobri, vrti se nesto.
Ali mislim da se publika vraca lagano, ide to malo sporijim koracima naprijed. Nadam se veci rang da ce donijeti pozitivniju klimu medju ljudima i da se pocnu vracati u jos vecem broju. Samim tim veci rang ce donijeti i pritisak na grad, da pocnu postovati dogovor.
Stimung za utakmicu poceti vec pratiti i to sve uz najavu kao sto su napravili 'Pohod na visi rang'.
Nek 2000-2500 dodje, eto ga 10.000 KM (minus troskovi utakmice), opet par hiljada dobri, vrti se nesto.
Ali mislim da se publika vraca lagano, ide to malo sporijim koracima naprijed. Nadam se veci rang da ce donijeti pozitivniju klimu medju ljudima i da se pocnu vracati u jos vecem broju. Samim tim veci rang ce donijeti i pritisak na grad, da pocnu postovati dogovor.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dobar termin pravo,mada je meni svaki termin za svaku tekmu dobar i odgovarajuči...Očekujem 1500 ljudi na stadionu i prodanih 700 karti,i zaradu klubu PIŠLJIVIH 3000 km! Volio bih da slažem da bude više prodanih karti al haman da neču slagat!
::::SAMO ČELIK::::
Ja mislim da ce i subota popravit brojku posto vecinu utakmica igramo nedjeljom
HZČ!
Od ove sesone igramo subotom. Isto mislim da je mnogo bolji termin nego nedjelja a ovo sto ce biti nocni termin je vrhunska stvar. Trebalo bi biti bas dosta raje. Ima tu i dijaspore. Ekipa nam igra dobro. Svi uslovi su steceni za lijep ambijent
Kisu najavljuju u subotu, i to ce utjecati na posjetu. Mada ima jos vremena, moguce da se stvari promjene do tekme.
Anketa je završila, pobjedio je tijesno prijedlog
F"Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "vječno (vidjeti može li onaj znak beskonačnosti da se ubaci)"
Forumaši za svoj Čelik
Ako nema primjedbi, da laudrop prijavi klubu šta treba da piše na pločicama...
F"Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "vječno (vidjeti može li onaj znak beskonačnosti da se ubaci)"
Forumaši za svoj Čelik
Ako nema primjedbi, da laudrop prijavi klubu šta treba da piše na pločicama...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.