Ole je najbolji trener Manchestera poslije SAF i to ubjedljivo.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I Arteti su trebale 2-3 godine da uzme peto mjesto. Polako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Morat će ih Ronaldo spašavati
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest Unitedova, njima je bitno samo da klub posluje dobro, to šta se dešava na terenu je nebitno.Rosicky je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:47Šuplja priča.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:44Pa fazon je što se menadžeri ne pitaju očito nego uprava.
I da je tako jel moguce da 4 trenera nisu mogla dobiti jednog igrača po svojoj želji?
Ni jedna uprava nije toliko slijepa da godinama im struka nesto ukazuje a oni ignoriraju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Meni je žao iskreno ovog holandskog ćele. Vidi se da je finjak neki, al nije još svjestan gdje je došao i sa kakvim antitalentima od igrača radi. Ako mu puste jedno 5 6 rokova da odradi po svom i rastjera ovu bagru možda šta i bude, u suprotnom brzo je ovo razlaz jer rezultata zadugo neće biti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hat trick Rone za mir u kući. 
-
Bundesliga
- Kontakt:
A šta je Ten Hag kriv, vidi sastava i klupe 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Koliko postova kad Utd igra. 
Pa ako je nebitno ono na terenu onda je bilo svejedno da li bacas pare na Beeka,eriksena ili nekog kvalitetnog holdera.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:49Jest Unitedova, njima je bitno samo da klub posluje dobro, to šta se dešava na terenu je nebitno.Rosicky je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:47Šuplja priča.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:44
Pa fazon je što se menadžeri ne pitaju očito nego uprava.
I da je tako jel moguce da 4 trenera nisu mogla dobiti jednog igrača po svojoj želji?
Ni jedna uprava nije toliko slijepa da godinama im struka nesto ukazuje a oni ignoriraju.
Meni djeluje nerealno da Mou,Haag,Ragnick doduu klub gdje nece moci slagati ekipu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Tradicionalno nedostatak postova navijaca tog kluba.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
United sramotno loš, odavno nisu bili ovako slabi i jadni
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Problem su masni i dugi ugovori za realno smeće igrače i to ne možeš nijednom normalnom klubu prodati. Čak United nek i spusti otkupnu cijenu, niko nije lud da nekom tamo Fredu ponudi ni 4x manje nego u Unitedu. A njemu ne pada napamet otići. Pa oni su Matu tek ovo ljeto otjerali i to jer mu je istekao ugovor, ej.
McTominay ne bi imao ni u onom birvaktile Stokeu mjesta, ali je zato na OT ko Scholes.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nijje bilo nesnosljivijih i arogantnijih forumasa od njih dok je United valjao nekad. Kad su kola krenula nizbrdo nestadose sa lica zemlje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.