FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
40
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 136

BeYaZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BeYaZ » 07 avg 2022, 16:13

Lecler je napisao/la:
07 avg 2022, 16:07
Zna li neko šta je sa Šerbečićem
Ima ugovor do 2024 u Danskoj gore

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 07 avg 2022, 16:15

Ne treba nam neko prelazno rijesenje stopera, bas naprotiv, treba ti stoper koji ce bit broj 1 jer ga nemas. Trako je zamjena, Vlatko jos nije spreman na 100% nit znas hocei bit spreman sta ako je obnovi dok ne dođe taj novi, treceg stopera nemas zato kazem da nam treba stoper koji ce bit prvi izbor. Ako potpise ovaj iz gane on je prelazno rjesenje, mada ce prije Đoka na stopera nego on.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 07 avg 2022, 16:28

Antikloc je napisao/la:
07 avg 2022, 14:54
leo1946 je napisao/la:
07 avg 2022, 14:38
Aduka87 je napisao/la:
07 avg 2022, 12:34

Momak iz Donjeg Vakufa dosao da bi gledao utakmicu, nek nam covjek bude lekcija, sta znaci ljubav :salut: :tokralju: :ljepota:
Bihac, 320 km u jednom pravcu, protiv sloge doboj prosli vikend :D kilometri su samo broj
Tebi bi bilo isplatnije da navijas za Dinamo Zagreb :mrgreen:
Meni mrsko bilo s bjelava doci, al ovo kad sam procitao odmah mi nesto tesko
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 avg 2022, 16:30

MortemHz je napisao/la:
07 avg 2022, 15:46
NazorUso je napisao/la:
07 avg 2022, 15:37
Ako se i bude dovodio stoper bit ce to neki domaci free agent. Ne znam kakav je Toni Markic bil mogao dati ruke. Nemam pojma, yebena situacija sa stoperom. Opet ne dramim toliko jer ljudi u klubu znaju sta rade.
Misliš? Ja kontam da bi mogli dovesti stranca kao stopera jer nam treba malo jače ime kako smo Mujakića prodali i sada ova povreda Aničića, nije ni Drobarov spreman 100%. Đokanović je super ali ovo njemu nije prirodna pozicija i kao što neko reče iznad sada to izgleda ok ali bojim se neke jače utakmice i kako će to izgledati. Trako ne igra radi ramena ali može se na njega računati.
Mislim da je tesko dovesti sad bas dobrog stopera alla Drobarov. Kontam forsirst ce se Drobarov i Trako, taj novi da uleti po potrebi plus Djokan ako baas zagusti.
Pa u januaru dovesti zvijer :D
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 07 avg 2022, 16:33

Iako sam za to da se Trako forsira skupa sa Drobarovim, cinjenica je da treba jos jedan stoper. Dva klasicna stopera samo imamo na raspolaganju, ako je Anicic teze povrijedjen.

Treba kontaktirati Zeljkovica, zahvalan je on igrac. Ako ne uspije on, ne bih imao nista protiv da se zaganja i neki jak stranac, ako se zeli dati veca lova. Alisah je takodjer igrao malo nesto stopera, treba vidjeti moze li i on pokriti tu poziciju...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 07 avg 2022, 16:34

ne kontam zašto se avram tako otpisuje?je li rečeno da se vraća za 7-10 dana?stanite malo ba

VVVBK

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 07 avg 2022, 16:39

nukleusmember je napisao/la:
07 avg 2022, 16:34
ne kontam zašto se avram tako otpisuje?je li rečeno da se vraća za 7-10 dana?stanite malo ba

VVVBK
Ništa od te ljubavi, i da "prizdravi" i prođe preglede opet će bit psihički tanak, u ovom sistemu što se sad igra nema mjesta za igrača koji će se bojat' da potrči ili duela.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 avg 2022, 16:44

nukleusmember je napisao/la:
07 avg 2022, 16:34

VVVBK
Da mu je ovo prva povreda od kako je dosao ja bi rekao ok,nikakav problem.Ali ovo je njemu 2.ili 3.povreda od aprila.Sad ce opet biti 7-8 dana van treninga,pa ako pregled bude dobar ide individualan trening,pa onda sa ekipom,pa dok se opet spremi,dok ga naviknemo sa minutazom i dovedemo u red kao ostatak ekipe proci ce par kola.I opet 50-50 su sanse hoce li opet obnoviti povredu jer koliko vidim ona mu postaje hronicna.

Ne znam kakvu je povredu prije imao Anicic ali ako je kidao ligamente na koljenu nema od njega nista.Znam iz licnog iskustva da je povreda koljena nesto sto te predugo prati i to kad zayebes nikad ti nije isto.Svaki malo jaci udarac i opet belaj ti je,jos pogotovo njemu jer je kidao ligamente.Teze povrede za fudbalera nema.
Najbolji primjer je Bojo.Da imas ne znam ti kakve terapije bas tesko da ce to nestati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 avg 2022, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 07 avg 2022, 16:47

Jel neko Halida pratio, izgleda da ce citavu utakmicu odraditi? Mozete mislit promjene od nase lige i nasih travnjaka pa sada po stadionima Francuske koji su medju najmodernijim.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 07 avg 2022, 16:50

deda je napisao/la:
07 avg 2022, 16:47
Jel neko Halida pratio, izgleda da ce citavu utakmicu odraditi? Mozete mislit promjene od nase lige i nasih travnjaka pa sada po stadionima Francuske koji su medju najmodernijim.
Prema whoscored-u je tanak bio, al' neka ga, mora se počet' nekako. Ogroman je skok napravio po pitanju kvaliteta lige, protivnika i terena.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2022, 16:51

Bravo Halide,90 minuta,ekipa bez primljenog gola :clap:

Cak ni karton nije dobio(cuva se za Neymara :mrgreen: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 avg 2022, 16:54

Dobar Halid, 90min, steta sto nisu pobijedili unsitili su ih, bas preslikana utakmicama kao mi sinoc.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 avg 2022, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 avg 2022, 16:55

Ovo je bitnaa i vazna pobjeda, pisao sam posle sloge da ekipe koje budu koristile Zizovicevu taktiku sto vise lezanja, puzanja to bolje cenam pravit problem, jer nas izbacuju i ritma..

Ako moze ko da izbaci koliko je bilo juce aktivne igre sa nase strane bilo bi dobro..

Sto se tice Ahmeta hvala mu za sve tip jeste pozitivna licnost, nije nadrkana zvijezda koja misli da je do neba, al ako se uzme ovih 6 godina sto je u klubu i lovu koju on uzima (neznam jel tacno a pisalo se 360 k km godisnje) plus teska povreda plus 37godina i ako se doda u ovih 6 sezona samo je jednu citavu sezonu igrao konstantno.l dobro. Sjetimo se izjava alergican na polen itd..

Fedja je takodje prije par dana rekao da na Ahmeta ne racuna ozbiljno al da ga je zadrzao radi njegovog ponasanja vise nego radi kvaliteta, i da je cak i klub kontao da ce ga Fedja istjerat i da su mu pripremili neku poziciju u klubu (podrzavam) al eto pristao je da bude 4 spic koji ce trcat oko stadiona..

I mislim za platu njegovu i Nardinovu smo mogli dovest spica u vidu benke..

I nema se SAMOZDRAVLJE nikome izvinjavat posebno ne nakon 3 kola i 2 gola i to od klasicnog spica, ako Ahmet da 6-7 golova do kraja ja cu se izvinut javno..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 avg 2022, 16:56

miky_hz je napisao/la:
07 avg 2022, 16:51
Bravo Halide,90 minuta,ekipa bez primljenog gola :clap:

Cak ni karton nije dobio(cuva se za Neymara :mrgreen: )
Vrlo bitno bi bilo da se dobrim pokaže u Francuskoj. Nema bolje reklame za klub

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 avg 2022, 17:00

Almir82 je napisao/la:
07 avg 2022, 15:14
Samozdravlje je napisao/la:
07 avg 2022, 13:04
Almir82 je napisao/la:
07 avg 2022, 12:44

Ja sve očekujem neko izvinjenje Ahmetoviću za silno pljuvanje i nazivanje karcinomom cijelo ljeto.
Ako treba izvinjenje(a uvjeren sam da ne treba) ok. IZVINI AHMO STO SAM TE SVRSTAO U GRUPU ONIH POKVARENIH.
IZVINI AHMO STO SAM MISLIO DA SI PREKOBROJNIH ZBOG 2 SEZONE GDJE TE NIJE BILO. MERSO DEMANTOVAO SI ME, ZA MENE SI PRVI KANDIDAT UZ AMARA RAHMANOVICA ZA POSLIJERATNU ZIVU LEGENDU.

A Ti se meni izvini za izraz da se trebam "sageti", ipak mi je 65-ta, izviniti je ok. Obolio sam radi FKS i sada bolujem, u skladu sa mogucnostima dao sam i vise nego je normalno FKS. Pozdrav.
PS. Vidim Seki promjenio si nick :urnebes:
Ne znam konje Šeki.
Imaš moje ime u niku.
Ja da se pitam ime i prezime obavezno umjesto Nika pa da se vide mudonje šta bi pisali.
Registrovan sam se upravo radi gnusnih riječi prema Ahmetoviću jer ko malo razmisli ne može za njega ružnu riječ reči.
Ok nije ga išlo ali je takav lik da je za ustati pa spomenuti.
Čitam dugo forum i imao si uglavnom normalne postove do nedavno kad si se obrušio na njega i stavio u isti koš sa smradovima.
Halali ti meni na onoj riječi ali sam baš ljut kad se momak nepravedno napadao čitavo ljeto.
I to najviše od nekih što ne smiju ništa reći bez da se sakriju iza Nika.
Te ne valja istok, te ne valjaju horde, te skupe karte, sve tetke.
Halali ti meni još jednom.
Što se svega ostalog tiče istok, ulaz c2, mjesto kod ulaza C3 i ime u niku.
Izvinjavam se forumasima, ali moram pojasniti ovom dobrom momku neke stvari. Ne znam kojim redom, probat cu ovako:

1. Seki je moj "brat", Tito od covjeka, zna da bih mu krvi dao i on meni takodje. Sele je Pitarcina koji je samo povremeno bio veci navijac od mene(a ti su rijetki). E gdje je nas problem (Seletov i moj). Sad da Velkoskog vrate u prvih 11 on bi rekao ok. Za njega je Krle ljudina i kao takav treba dok dise igrati i biti dobro nagradjen. Bila bi mi cast i tebi vjerovatno da te uporede sa Sekijem.
2. Ja. U novcaniku mi clanska od 1974 g.Prosla sa mnom USA, Njemacku, EX JU drzave. 10-tak forumsa je drzalo u rukama. Moja nova godisnja je sinoc bila na Zapadu, nova clanska je u novcaniku. Sinoc i jos 3-4 puta mi bas zdravlje doslo u pitanje, od 60 min. morao mjenjati kanal i piti lexilium(3 milgr) da se dozovem. Sad gledam 3-ci put snimak i Ahmin gol, lijepo Hamza podvali, a Musa asistira.

O Ahmetovicu:
1. Molio bih te da nadjes gdje ga pljujem. Da spominjao sam ga u kontekstu prekobrojnih i priznaj da je bar 1,5 sezona izgledalo tako. Ocito je da nije bio dio tima:Krle,Mirko,Dupe i Heba....
2. Sad iz ovog ugla bih Ahmi produzio ugovor, dok je Dudic trener, poslije ?? Ovo je Ahmino vrijeme i vjeruj ni sec. se nisi vise obradovao pobjedi i golu, gdje je i Hamzin doprinos povelik.

O tebi:
1. Halal Ti bilo ovo bordo, halali i ti meni, iako ne znam da sam bas pljuvao Ahmetovica. Znam kako je kad se vezes i zavolis igraca. Znam po Sekiju(Velkoski) i po meni Djokic(malo ko ga zna) :urnebes: Da govorio sam da je prekobrojni, ali ne kao Krle i Mirko (nikad). Sad ce fanovi ove dvojice me prozivati (Seki i dosta njih).
2. Ko ce od mene traziti da mu halalim koliko su gadosti napisali za Sabana, a igra 90+ min u remiju sa Nantom. MMA, ovakav, budaletina itd., a to ce za dragog i dobrog Musu ostati nedocarani san(aBd mozda se prevarim). ko ce od mene traziti da halalim sto su pljuvali i ponizavali Akademiju, a sada je dobra.
3. Ovo plavo je bas dvosmislena poruka. Ako zelis da pijemo kahvu i da ti priam o starim vremenima, a ti meni o danasnjoj situaciji u Klubu, onda bujrum, samo da prodju ovaj kjamet od vrucine. Ne bi bio prvi kojeg sam sa foruma upoznao. Selam, Vozdra :thumbup:
PS. Mozda i Sekija upoznas(poslije) :kafa:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 avg 2022, 17:03

Samo jako Halideee :bih:

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 avg 2022, 17:08

IMA LI IKO OD PLJUVACA HALIDA SABANA SABANOVICA DA KAZE NEKU RIJEC ? ZIV NAM ZDRAV I USPJESAN U ZIVOTU BIO SINE HALIDE, A I U IGRI ZVANOJ FUDBAL. I OVIH 90+ MINUTA JE DOVOLJNO, A SVAKA DALJNA MINUTA JE NADOGRADNJA. ALLAH TE NAGRADIO, PROSLAVI NAM AKADEMIJU BH SINE :bih:

PS. Sjeca li se neko na forumu, kad sam ovdje pisao svaki njegov dodir fudbala(min. i sec). Bilo je smjesno, ali i poucno. AKADEMIJA FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 07 avg 2022, 17:09

I umjesto da pisu o Sabanu oni pisu o debiju nakog australca, nikad pameti doci.

MerciBien
Kontakt:

Post Postao/la MerciBien » 07 avg 2022, 17:09

Dobar je Halid bio danas. Sigurno ce jos bolji biti kako vrijeme bude odmicalo. Malo jos da se privikne na kompletno novo okruzenje, jezik i sve drugo i sigurno ce biti bolji. Bitno je da odrzi status prvotimca, stekne samopouzdanje i kasnije samo jace i bolje

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 avg 2022, 17:10

Pitaristok je napisao/la:
07 avg 2022, 17:09
I umjesto da pisu o Sabanu oni pisu o debiju nakog australca, nikad pameti doci.

:tokralju:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, napoleon72, NazorUso, PapakIzSa i 66 gostiju.