To je Benaser kriv sigurno ga vrbovao
Svakako mu je bolje za Alzir jer ce prije tamo igrati nego u Francuskoj, sa Alzirom ce vidjeti i svjetsko
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hoće, ali na televiziji sad u novembru
Nisam konkretno mislio na ovo, vec u buducnostiRaonffa je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:55Hoće, ali na televiziji sad u novembru![]()
Origi ni sekunde u ovim prijateljskim mečeva, povrijeđen tri mjeseca, kao što sam i pisao teško da će on dobiti ozbiljne minute dok ne prođe reprezentativna pauza u septembru.
Naravno da ce biti tako. Ja mislim da ce Adli igrati u sredini ili biti zamjenza CDK-a a mozda bude i desno ko ce ga znati. Ne dovodi se ofanzivni vezni za 35 miliona da bi igrao krilo. Kad bude Milan lovio rezultat vjerovatno ce Adli ici na poziciju 10ke a CDK kao lazna 9ka.rope11 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 19:53Ne mogu baš skontati gdje je ko igrao, samo vidim da je Salamander lijevo, ali mi se čini da je Čarls bio desetka i Adli kao desno krilo... interesantno.![]()
Vidim da je i Ballo napravio jednu ogromnu grešku, pa taj je beznadežan slučaj čak i protiv trećeligaša.![]()
Milan have moved for Davide Frattesi following Tonali’s injury against Vicenza. Though Milan will have to understand the feasibility of the deal which could be on loan with obligation to buy
Pa dobro. Frattesi ima dobar rejting, pokriva dosta terena i italijan je.
Midtjylland midfielder Raphael Onyedika is the primary target to strengthen Milan’s midfield. He is at the top of Maldini and Massara’s list, the other options have cooled down for now
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.