Da su nam prodali KDB i Silvu pa i nekakoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2022, 16:55Negdje sam teoriju zavjere čitao, sve ove prodaje poput Jesusa i Zinchenka, samo da bi se Saka prodao u City sljedeće ljeto.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A šta je tačno poenta tvoje konstatacije? Čovjek rekao da je komentator prenaglio sa Mitrovićem, ti u priču ubaci BHT i Džeku.
Ne znam kakve veze imaju BHT i Džeko sa Arenom i Mitrovićem kada BHT nikada nije radio Džeku osim u dresu reprezentacije (i možda pokoju tekmu LP dok su prenosili).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Justin zadovoljan, White i Grealish u Arsenalu
Svaka cast Ajaxu na biznisu. Jedna nafakaska sezona u LP i zaradili stotine miliona na prosjecnim igracima + prevara Ten Hag.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Portugalski Ozil s penalima, davno rekao
Bas cudan pad njegove forme od one prve sezone
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
The real one season wonder.
Ten toes, I done laps in the trench
Dovodjenje Ronalda je jedan od katastrofalnijih ppteza uprave a bilo ih je dosta.
Da su tad isli po planu i doveli zadnjeg veznog ko zna da li bi sve ispalo ovako na kraju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kontrasviju
- Kontakt:
BHT je radio PL i dok je Džeko bio u CitijuRaonffa je napisao/la: ↑07 avg 2022, 16:59A šta je tačno poenta tvoje konstatacije? Čovjek rekao da je komentator prenaglio sa Mitrovićem, ti u priču ubaci BHT i Džeku.
Ne znam kakve veze imaju BHT i Džeko sa Arenom i Mitrovićem kada BHT nikada nije radio Džeku osim u dresu reprezentacije (i možda pokoju tekmu LP dok su prenosili).
Mislim da je sezona 12/13 bila zadnja i da su nakon toga ostali bez prava, a i para.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 07 avg 2022, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Haland nikako nema oblik glave za furanje ovog repica, nek se vrati trakici kao Torres.
Bože sačuvaj šta bi mu Darwin i Haaland radili. Kažem šta bi, jer očekujem da ga nasadi na klupu koliko iduće kolo, ili da mu traži novu poziciju.bega_afc je napisao/la: ↑07 avg 2022, 16:13Ja sam sve vrijeme mislio da je lik došao da igra zadnjeg veznog ili lijevog beka. Ovo nikako ne ide u glavu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 16:10gledja Martineza gromade
kao neko krilo ili bek zalutali na poziciju stopera
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Bukvalno.
Poderali sve planove tad samo da ne bi završio u Cityu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da su dosta prije ostali bez prijenosa.kontrasviju je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:28BHT je radio PL i dok je Džeko bio u CitijuRaonffa je napisao/la: ↑07 avg 2022, 16:59A šta je tačno poenta tvoje konstatacije? Čovjek rekao da je komentator prenaglio sa Mitrovićem, ti u priču ubaci BHT i Džeku.
Ne znam kakve veze imaju BHT i Džeko sa Arenom i Mitrovićem kada BHT nikada nije radio Džeku osim u dresu reprezentacije (i možda pokoju tekmu LP dok su prenosili).![]()
Mislim da je sezona 12/13 bila zadnja i da su nakon toga ostali bez prava, a i para.![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako cudni dresovi kod Citya
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Dosta ide preko Jacka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.