FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma malo je falilo da dodjem i sad na posusje ali dva puta u sedam dana je previse financijski, haj stan, bus/gorivo, hrana.. ode toAngelDiMaria je napisao/la: ↑07 avg 2022, 16:28Meni mrsko bilo s bjelava doci, al ovo kad sam procitao odmah mi nesto tesko

1946-1987
Ma na ovom terenu se ne može vidjet i ako ima ekipa kvalitet. Vidjećemo u srijedu od čega su.
Samo naprijed Saraj'vo!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidim spominjete Zeljkovica, Zeljković ode iz Veleza, tacnije prodan u drugu rusku..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A Ti se meni izvini za izraz da se trebam "sageti", ipak mi je 65-ta, izviniti je ok. Obolio sam radi FKS i sada bolujem, u skladu sa mogucnostima dao sam i vise nego je normalno FKS. Pozdrav.
PS. Vidim Seki promjenio si nick
[/quote]
Ne znam konje Šeki.
Imaš moje ime u niku.
Ja da se pitam ime i prezime obavezno umjesto Nika pa da se vide mudonje šta bi pisali.
Registrovan sam se upravo radi gnusnih riječi prema Ahmetoviću jer ko malo razmisli ne može za njega ružnu riječ reči.
Ok nije ga išlo ali je takav lik da je za ustati pa spomenuti.
Čitam dugo forum i imao si uglavnom normalne postove do nedavno kad si se obrušio na njega i stavio u isti koš sa smradovima.
Halali ti meni na onoj riječi ali sam baš ljut kad se momak nepravedno napadao čitavo ljeto.
1. Seki je moj "brat", Tito od covjeka, zna da bih mu krvi dao i on meni takodje. Sele je Pitarcina koji je samo povremeno bio veci navijac od mene(a ti su rijetki). E gdje je nas problem (Seletov i moj). Sad da Velkoskog vrate u prvih 11 on bi rekao ok. Za njega je Krle ljudina i kao takav treba dok dise igrati i biti dobro nagradjen. Bila bi mi cast i tebi vjerovatno da te uporede sa Sekijem.
2. Ja. U novcaniku mi clanska od 1974 g.Prosla sa mnom USA, Njemacku, EX JU drzave. 10-tak forumsa je drzalo u rukama. Moja nova godisnja je sinoc bila na Zapadu, nova clanska je u novcaniku. Sinoc i jos 3-4 puta mi bas zdravlje doslo u pitanje, od 60 min. morao mjenjati kanal i piti lexilium(3 milgr) da se dozovem. Sad gledam 3-ci put snimak i Ahmin gol, lijepo Hamza podvali, a Musa asistira.
O Ahmetovicu:
1. Molio bih te da nadjes gdje ga pljujem. Da spominjao sam ga u kontekstu prekobrojnih i priznaj da je bar 1,5 sezona izgledalo tako. Ocito je da nije bio dio tima:Krle,Mirko,Dupe i Heba....
2. Sad iz ovog ugla bih Ahmi produzio ugovor, dok je Dudic trener, poslije ?? Ovo je Ahmino vrijeme i vjeruj ni sec. se nisi vise obradovao pobjedi i golu, gdje je i Hamzin doprinos povelik.
O tebi:
1. Halal Ti bilo ovo bordo, halali i ti meni, iako ne znam da sam bas pljuvao Ahmetovica. Znam kako je kad se vezes i zavolis igraca. Znam po Sekiju(Velkoski) i po meni Djokic(malo ko ga zna)
Da govorio sam da je prekobrojni, ali ne kao Krle i Mirko (nikad). Sad ce fanovi ove dvojice me prozivati (Seki i dosta njih).
Ma jel to misliš na Đokića koji je nekad davno igrao za nas. Polutka, velika radilica, gracioznog dugog koraka od 7 milja, no stop u pokretu i u trci, pluća ko u Emila Zatopeka. Nama došao iz ilijaške Sloge. I meni bio drag igrač .
PS. Vidim Seki promjenio si nick

[/quote]
Ne znam konje Šeki.
Imaš moje ime u niku.
Ja da se pitam ime i prezime obavezno umjesto Nika pa da se vide mudonje šta bi pisali.
Registrovan sam se upravo radi gnusnih riječi prema Ahmetoviću jer ko malo razmisli ne može za njega ružnu riječ reči.
Ok nije ga išlo ali je takav lik da je za ustati pa spomenuti.
Čitam dugo forum i imao si uglavnom normalne postove do nedavno kad si se obrušio na njega i stavio u isti koš sa smradovima.
Halali ti meni na onoj riječi ali sam baš ljut kad se momak nepravedno napadao čitavo ljeto.
1. Seki je moj "brat", Tito od covjeka, zna da bih mu krvi dao i on meni takodje. Sele je Pitarcina koji je samo povremeno bio veci navijac od mene(a ti su rijetki). E gdje je nas problem (Seletov i moj). Sad da Velkoskog vrate u prvih 11 on bi rekao ok. Za njega je Krle ljudina i kao takav treba dok dise igrati i biti dobro nagradjen. Bila bi mi cast i tebi vjerovatno da te uporede sa Sekijem.
2. Ja. U novcaniku mi clanska od 1974 g.Prosla sa mnom USA, Njemacku, EX JU drzave. 10-tak forumsa je drzalo u rukama. Moja nova godisnja je sinoc bila na Zapadu, nova clanska je u novcaniku. Sinoc i jos 3-4 puta mi bas zdravlje doslo u pitanje, od 60 min. morao mjenjati kanal i piti lexilium(3 milgr) da se dozovem. Sad gledam 3-ci put snimak i Ahmin gol, lijepo Hamza podvali, a Musa asistira.
O Ahmetovicu:
1. Molio bih te da nadjes gdje ga pljujem. Da spominjao sam ga u kontekstu prekobrojnih i priznaj da je bar 1,5 sezona izgledalo tako. Ocito je da nije bio dio tima:Krle,Mirko,Dupe i Heba....
2. Sad iz ovog ugla bih Ahmi produzio ugovor, dok je Dudic trener, poslije ?? Ovo je Ahmino vrijeme i vjeruj ni sec. se nisi vise obradovao pobjedi i golu, gdje je i Hamzin doprinos povelik.
O tebi:
1. Halal Ti bilo ovo bordo, halali i ti meni, iako ne znam da sam bas pljuvao Ahmetovica. Znam kako je kad se vezes i zavolis igraca. Znam po Sekiju(Velkoski) i po meni Djokic(malo ko ga zna)

Ma jel to misliš na Đokića koji je nekad davno igrao za nas. Polutka, velika radilica, gracioznog dugog koraka od 7 milja, no stop u pokretu i u trci, pluća ko u Emila Zatopeka. Nama došao iz ilijaške Sloge. I meni bio drag igrač .
Je li neko od akademaca ko je potpisao ugovor i bio na pripremama sa prvim timom, da ga nismo poslali na posudbu, stoper?
Samo naprijed Saraj'vo!
Ovo što je Tuzla "odigrala" danas je bio genocid za oči. Oni kad bi se sutra ugasili, za njima niko živ ne bi žalio.
Tuzla danas igrala na ho ruk. Bez plana i vizije. Kuzmanovic i onaj Svicarac ja mslm da je, trcali, solirali ko muhe bez glave. Smajlagic neprimijetan, veteran Jusic ga pojeo. Nekakav Kulibali usao, brat ko bambi na ledu.
Sredina nidje veze, nazad isto neuigrani i dosta spori.
Treba ih ubiti presingom i po boku.
Sredina nidje veze, nazad isto neuigrani i dosta spori.
Treba ih ubiti presingom i po boku.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Realno Tuzla od prosle sezone i ova sad su nebo i zemlja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Od tuzlaka oči krvare ako se drastično ne poprave neće moći bolje od petog mjesta
Ma trebala bi se dobiti i Tuzla realni da budemo. Ekipa je ostala bez 4 najbolja igraca iz prosle sezone: Krpic, Dzafic, Mehanovic i Doffo. Bolji smo u svakom segmentu, i kvalitetom i fizickom spremom. Posebno bi nam mogli valjati bekovi, jer nevjerovatno puno dobijamo ovakvim nacinom koristenja Muse i Tomasevica. Kuzmanovica i ovoga Svicarca treba pohapsiti i ne dati puno prostora i to je to. Nadam se da prekidi vise nece biti problem.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne treba se zavaravati, ovo danas nije nikakvo mjerilo na onakvom terenu. Tuzla će u Zenici biti potpuno druga ekipa, vjerovatno je i Feđa svjestan toga.vedinjo98 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 19:16Ma trebala bi se dobiti i Tuzla realni da budemo. Ekipa je ostala bez 4 najbolja igraca iz prosle sezone: Krpic, Dzafic, Mehanovic i Doffo. Bolji smo u svakom segmentu, i kvalitetom i fizickom spremom. Posebno bi nam mogli valjati bekovi, jer nevjerovatno puno dobijamo ovakvim nacinom koristenja Muse i Tomasevica. Kuzmanovica i ovoga Svicarca treba pohapsiti i ne dati puno prostora i to je to. Nadam se da prekidi vise nece biti problem.
Fini odabiri kadrova , ali bih više volio izvorni zvuk, sa možda muzičkom pozadinom, da se čuje navijanje, pljesak, huk...ovako mi daje nimalo naboja ...a nije ga manjkalo sekunde zadnje dvije tekme.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Igrali su na grbavici na odlicnom terenu protiv amatera iz San Marina I bili su ocajni ,gori nego danas.fks74 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 19:28vedinjo98 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 19:16Ma trebala bi se dobiti i Tuzla realni da budemo. Ekipa je ostala bez 4 najbolja igraca iz prosle sezone: Krpic, Dzafic, Mehanovic i Doffo. Bolji smo u svakom segmentu, i kvalitetom i fizickom spremom. Posebno bi nam mogli valjati bekovi, jer nevjerovatno puno dobijamo ovakvim nacinom koristenja Muse i Tomasevica. Kuzmanovica i ovoga Svicarca treba pohapsiti i ne dati puno prostora i to je to. Nadam se da prekidi vise nece biti problem.
Ne treba se zavaravati, ovo danas nije nikakvo mjerilo na onakvom terenu. Tuzla će u Zenici biti potpuno druga ekipa, vjerovatno je i Feđa svjestan toga.
Treba prestati od svake ublehe Reala praviti. Visestruko smo jaci od njih I veliki favoriti. Znamo da nekad nece,kao juce ali realno trebali bi ih razbucati sa par komada razlike.
- f0rest1946
- Kontakt:
E cuj u 2 LiguGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:45Vidim spominjete Zeljkovica, Zeljković ode iz Veleza, tacnije prodan u drugu rusku..

Vratit ce se on za godinu dana u nasu ligu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma razumijem da će mu dati bolju platu nego što ima u Veležu ali koliko to vrijedi odlaska u 2. rusku ligu jbtGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:45Vidim spominjete Zeljkovica, Zeljković ode iz Veleza, tacnije prodan u drugu rusku..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nije sve ni do plate ode on zbog ruskinja (a realno ko ne bi otišao zbog njihMortemHz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 20:08Ma razumijem da će mu dati bolju platu nego što ima u Veležu ali koliko to vrijedi odlaska u 2. rusku ligu jbtGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:45Vidim spominjete Zeljkovica, Zeljković ode iz Veleza, tacnije prodan u drugu rusku..![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
A jbg i ponajbolji igrac PL BiH Basic je otisao u drugu rusku. Ocito dobro placaju.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, ErosViverosViv, HZSydney, Lecler, mnon46, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, perodeformero, pitar, propoklopac, samoFKS, ubipara i 77 gostiju.