Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Glavna zvijezda tuzlanskog derbija ova djevojka, više je bila u krupnom kadru od bilo kojeg igrača.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
15.8 je trebala pod BB al ce se pomjeriti termin ako prodjemo tobol...
.....nisam te presto voljeti.....
Znaci 15.08.pocinju radovi !zrinjskimo je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:3715.8 je trebala pod BB al ce se pomjeriti termin ako prodjemo tobol...

- MocMahale444
Hladno, hladno bas hladnoooGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2022, 05:30Brrrrr -4 usred AugustaMocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 03:18Ofsajd mandelinog malog mrce. Zgoditak lojavog kosonje je trebao biti ponisten![]()
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Joj ljudi na tribinama...hahaha nadrealno.
Ove prenose pojedinih ekipa i nekih stadiona tacno treba zabraniti.
Ove prenose pojedinih ekipa i nekih stadiona tacno treba zabraniti.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Utakmica u rangu Prve Fed. Lige.... Užas
-
- Kontakt:
Oci mi krvare sta sam gledao 90 minuta.Ko sve zivi od fudbala...Velika 0 i jedni i drugi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ali pocevsi od terena, krivih linija, trave koja je mislim i previsoko ostavljena mimo standarda (tamo gdje je ima), dresova obe ekipe kao pijačarske kopije, kvaliteta fudbala, krezubih navijaca koje snimatelj hvata u kadar svako malo, sijeno iza gola...sve gore od goreg....
Daj prenosite ovih 4-5 ekipa iz vrha...a ovaj jad i cemer ne pokazujte ljudima u regionu. Blamirate ovih par ekipa koje nesto ulazu i trude se u ovoj ligi kakva je takva je.
Daj prenosite ovih 4-5 ekipa iz vrha...a ovaj jad i cemer ne pokazujte ljudima u regionu. Blamirate ovih par ekipa koje nesto ulazu i trude se u ovoj ligi kakva je takva je.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
rece navijac qurtona iz platnove koji mede ne moze bez miloshaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:59Ali pocevsi od terena, krivih linija, trave koja je mislim i previsoko ostavljena mimo standarda (tamo gdje je ima), dresova obe ekipe kao pijačarske kopije, kvaliteta fudbala, krezubih navijaca koje snimatelj hvata u kadar svako malo, sijeno iza gola...sve gore od goreg....
Tri dana da su igrali nebi gola bilo,mislim da se nesjecam zadnje utakmice na kojoj baš nije bila ni jedna jedina šansa za gol,danas sam i to doživio.
Sloboda se napela kolko je mogla i ovo je samo na borbu uzet bod,bukvalno izginuli su momci,inace kvalitet upitna za opstanak u ligi
Za Tuzlu sam ocekivao da ce biti slabiji nego prosle godine,mislim toliko odlasci bitnih igraca,dovedene zamjene sumnjive kvalitete,ali da baš ovako loše odigraju to bas nisam,ovo je ispod svakog nivoa
Uglavnom sve kad podvuces sretan je onaj ko ovo nije gledao.
Sloboda se napela kolko je mogla i ovo je samo na borbu uzet bod,bukvalno izginuli su momci,inace kvalitet upitna za opstanak u ligi
Za Tuzlu sam ocekivao da ce biti slabiji nego prosle godine,mislim toliko odlasci bitnih igraca,dovedene zamjene sumnjive kvalitete,ali da baš ovako loše odigraju to bas nisam,ovo je ispod svakog nivoa
Uglavnom sve kad podvuces sretan je onaj ko ovo nije gledao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dje si Muhoni,samo jedna ispravka,kaze se oPsajd, a ne ofsajd...MocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:49Hladno, hladno bas hladnoooGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2022, 05:30Brrrrr -4 usred AugustaMocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 03:18Ofsajd mandelinog malog mrce. Zgoditak lojavog kosonje je trebao biti ponisten![]()
![]()
![]()
Poselami buraza...
- Ferrante071
- Kontakt:
Kakav odron od "fudbala" 
Gledao čisto da vidim na šta liči TC radi utakmice u srijedu... Žali Bože vremena potrošenog
Gledao čisto da vidim na šta liči TC radi utakmice u srijedu... Žali Bože vremena potrošenog
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ja drumom ti sumom. Ja ti govorim da postoje i idioti iz Sarajeva, niko ne spori, al eto ja sam ti naveo jos jedan primjer koji jos bolje oslikava bolest i komplekse tih ljudi i ja ti kazem da je najveci sljam iz Tuzle. To ne kazem cak ni ja sam, vec svako ko je makar jednom bio na onoj livadi koju se naziva stadionom.Pashoni je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:26Naveo sam ti ja isto licno sto sam prisustvuvao na vasem Zapadu dok je Zeba bio u Slobodi sta su mu sve psovali ne samo muski nego i neke zene,nene.Isti taj sljam ti je prvi izasao na ulice i defileom odali pocast tragicno preminulom Vedranu Puljicu i u znak protesta, isti taj sljam je posjetio na UKC- u Tuzla navijaca Sarajeva nakon sto su imali saobracajnu nesrecu nakon sto su se vracali koliko se sjecam iz Bijeljine.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:27Na istoku Koseva dolaze teski psihicki bolesnici, to niko ne spori, al ko god prati ovu nasu kukuruz ligu zna da najveci sljam i otpad od ljudi se nalazi na utakmicama Slobode na Tusnju. Naveo sam ti to za Ahmetovica cemu sam licno ja bio svjedok, al eto toga ima svugdje. Ima li bas svugdje tolikog kompleksa od glavnog grada da cak na utakmici mladih reprezentacija BiH - Srbija navijaci kolektivno psuju glavni grad svoje drzave, psovanje Markala necu ni spominjat. Debile ne branim taman mi najbliza porodica bili, ali u ovome porediti zaoszale tuzlake sa nekim je bespotrebnoPashoni je napisao/la: ↑07 avg 2022, 09:42
Kazem da jest se desilo al nemate pravo nazivai nekoga primitivcima kad vi isto radite, nije nam tribina zatvorena zbog rasizma, gađate psujete sve mrtvo i zivo sinoc igracima Posusja tako da ste isti. Govoris to za Ahmetovica a prije par godina Zebi se isto i gore psovalo. Nema vecih primitivaca od kvazi Sarajlija
Tuzla sa ovakom igrom 5-6 mjesto a Slobodi ne gine teška borba za opstanak sem ako dovedu još 2-3 igrača pa da to liči na nešto
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da će ovako Tuzla izgledati protiv nas u srijedu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E jeste i vi odigrali, svaka čast.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:59Ali pocevsi od terena, krivih linija, trave koja je mislim i previsoko ostavljena mimo standarda (tamo gdje je ima), dresova obe ekipe kao pijačarske kopije, kvaliteta fudbala, krezubih navijaca koje snimatelj hvata u kadar svako malo, sijeno iza gola...sve gore od goreg....

Doslovno sve trebaju prepisati iz Hrvatske i njihovog Saveza. Prvo je bilo da stadioni moraju imati reflektore (kod nas je to bio uslov da se Mladost izbaci iz lige), pa su sredili uslove za gledaoce natkrivenost tribina, sjedeća mjesta - nema vise tzv stajanja nigdje, pa su sredili terene ne travnjake jbm, uslove za ekipe i na kraju su implementirali var. Bilo je i promašaja poput no name firmi prodaje tv prava pa su ove godine morali taj Tender da ponove. Ovi kod nas kao da izbjegavaju var, reflektore, i ove terene moraju zbog para od uefe za tu namjenu da potroše.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bila su dva penala sigurna na utakmici
Al sudac nece ili ne smije ih svirat
Sviranjem jedanasterca i njegovom realizacijom utakmica bi krenula drugim tokom
Za nas gledaoce u pravom smjeru
Vidjeli ste sinoc kakav penaltik je suđen na Kosevu
Na zalost Sheytan je mašio penaltik
A da je pogodio Posusje bi se otvorilo i krenulo po izjednacenje
I utakmica odmah bolja nego sto je bila
Da poentiram-Sudite penale svima jer ce nam svima biti bolje
A ne samo onima kojima morate
Al sudac nece ili ne smije ih svirat
Sviranjem jedanasterca i njegovom realizacijom utakmica bi krenula drugim tokom
Za nas gledaoce u pravom smjeru
Vidjeli ste sinoc kakav penaltik je suđen na Kosevu
Na zalost Sheytan je mašio penaltik
A da je pogodio Posusje bi se otvorilo i krenulo po izjednacenje
I utakmica odmah bolja nego sto je bila
Da poentiram-Sudite penale svima jer ce nam svima biti bolje
A ne samo onima kojima morate
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa ne bas,dolazi bolji od GojakaMortemHz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:14Srećazrinjskimo je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:10Hrvatski mediji danas su plasirali informaciju kako je bh. reprezentativac Amer Gojak (25) blizu povratka u Premijer ligu BiH i potpisa za Zrinjski.
Te informacije su međutim, potpuno netočne.
Kako piše Avaz, u razgovoru s Amerovim ocem Ahmedom, koji je inače njegov zastupnik, zlonamjernici iz Hrvatske namjerno su plasirali vijest da Amer ide u Zrinjski kako bi prikrili sve ono što mu rade u Dinamu.
-Amer na stolu ima tri ponude iz europskih klubova. Ako Bog da, idućeg tjedna sve će bit završeno – rekao je Ahmed Gojak za "Avaz".
Iako ima važeći ugovor s Dinamom do ljeta 2023., Amer Gojak nije u planovima zagrebačkog kluba, s kojim će se rastati nakon osam godina.![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko je u pitanju?Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 19:57Pa ne bas,dolazi bolji od GojakaMortemHz je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:14Srećazrinjskimo je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:10Hrvatski mediji danas su plasirali informaciju kako je bh. reprezentativac Amer Gojak (25) blizu povratka u Premijer ligu BiH i potpisa za Zrinjski.
Te informacije su međutim, potpuno netočne.
Kako piše Avaz, u razgovoru s Amerovim ocem Ahmedom, koji je inače njegov zastupnik, zlonamjernici iz Hrvatske namjerno su plasirali vijest da Amer ide u Zrinjski kako bi prikrili sve ono što mu rade u Dinamu.
-Amer na stolu ima tri ponude iz europskih klubova. Ako Bog da, idućeg tjedna sve će bit završeno – rekao je Ahmed Gojak za "Avaz".
Iako ima važeći ugovor s Dinamom do ljeta 2023., Amer Gojak nije u planovima zagrebačkog kluba, s kojim će se rastati nakon osam godina.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.