FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni je bilo nekako neozbiljno ne traziti stopera poslije odlaska Mujakica a kamoli sad poslije povrede Anicica, plus Drobarov je lohotan jos uvijek. Nekako kockanje.
Najslabiji dio ekipe ce nam biti stoperi, to je ocito.. E sad, to se moze pokazati protiv jacih ekipa. Recimo da je Anicic duza pauza, ostajes na Drobarovu i Traki kao jedinim pravim stoperima, neko ko pretenduje za titulu to je bas pretanko. Tako da jedan stoper je pod moranje
Najslabiji dio ekipe ce nam biti stoperi, to je ocito.. E sad, to se moze pokazati protiv jacih ekipa. Recimo da je Anicic duza pauza, ostajes na Drobarovu i Traki kao jedinim pravim stoperima, neko ko pretenduje za titulu to je bas pretanko. Tako da jedan stoper je pod moranje
- Shategabri
- Kontakt:
Igramo napadački, baš je fora bilo kad su zadnja linija bili Tomašević, Drobarov, Musanokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 08:46Po meni je bilo nekako neozbiljno ne traziti stopera poslije odlaska Mujakica a kamoli sad poslije povrede Anicica, plus Drobarov je lohotan jos uvijek. Nekako kockanje.

Svi u napad, jedan je Hase, svi u napad, jedan je Hase!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nema šanse da Dal ispadne iz prvih 11, samo kad ga bude odmarao.
- Shategabri
- Kontakt:
Nek igra umjesto Džafića poziciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:09Nema šanse da Dal ispadne iz prvih 11, samo kad ga bude odmarao.
Njemu bih dao da šuta penale.
Koševo Zapad
Za razliku od prethodnog duela kada su fudbaleri i trener Sloge ispraćeni pljeskom, ovog puta nije bilo tako. Za gostujuće fudbalere, ali i sudiju Topalovića, prilikom izlaska sa terena, upućeni su zvižduci, ali i poneki predmet sa Istoka.
Kako piše ****, delegat susreta Renato Buhić iz Mostara, prijavio je dešavanja prilikom izlaska, pa je za očekivati kaznu za FK Sarajevo.
Interesantan podatak je da je upravo Buhić bio delegat na utakmici u prošlom prvenstvu kada su navijači Sarajeva vrijeđali tadašnjeg igrača Rudara Josepha Amoaha.
Kakav je to lik

-
- Kontakt:
Pa nije Buhić kriv za primitivizam. Mada realno, bolje protivniku i sudiji psovati nego svojima.
U svakom slucaju napredujemoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:20Pa nije Buhić kriv za primitivizam. Mada realno, bolje protivniku i sudiji psovati nego svojima.

Realno, da nase igrace neko gadja flasom na bilo kom stadionu i mi bismo se zalili i ocekivali kaznu za protivnicku ekipu.
U Cometu pise da danas igramo protiv Igmana 

Ja bih Musi dao da izvodi penaleShategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:12Nek igra umjesto Džafića poziciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:09Nema šanse da Dal ispadne iz prvih 11, samo kad ga bude odmarao.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- Shategabri
- Kontakt:
Bilo kome, Suljića čitaju ko bukvar.Dave je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:28Ja bih Musi dao da izvodi penaleShategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:12Nek igra umjesto Džafića poziciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:09Nema šanse da Dal ispadne iz prvih 11, samo kad ga bude odmarao.
I s onim kornerima, ili jedva dobaci do prve stative ili je neka svijeća po sata putuje, a ono kad je na povratnu, svaki put kontru rizikujemo.
Kad nešto ne valja, ne valja. Nama korner više štete nego koristi.
Koševo Zapad
Prvi korner u drugom kad je Cirjak zavrnuo jako na dalju stativu napravili smo gol sansu. Korneri su super prilike u nasoj ligi jer su odbrane izgubljene i neutrenirane. Ali kad svaki put slabasno nabacis na prvu stativu naravno da nema koristi...
- Shategabri
- Kontakt:
Odlično si to primjetio.
A mislim vidi se na treningu ko kakav ubačaj ima.
Suljić je fino krilo za naše prilike, dribla, sve ok, samo taj njegov centaršut nema snage jednostavno.
A za penala nema onu samouvjerenost.
Radije daj nekom da je zakuca pod prečku nego mlako i pročitano.
Koševo Zapad
Da, i ja nisam za to da se sad na Suljicu izivljava i da ga se odmah izbacuje iz ekipe ili sta vec ko predlaze. On je top igrac za nasu ligu, nije bio njegov dan, generalno je malo pao u drugi plan jer briljiraju Musa, Ikic i ostali. On je rutiner i zna zabiti gol, iskustva ima napretek, ali od pocetka sam bio skeptican za njegove penale. To ce Fedja sve srediti ne treba se sekiratiShategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:45Odlično si to primjetio.
A mislim vidi se na treningu ko kakav ubačaj ima.
Suljić je fino krilo za naše prilike, dribla, sve ok, samo taj njegov centaršut nema snage jednostavno.
A za penala nema onu samouvjerenost.
Radije daj nekom da je zakuca pod prečku nego mlako i pročitano.
Suljića bi najpametnije bilo koristiti kao ofanzivnog veznog, iako je to nerealno radi Dala, mislim da bi sa svojom agilnoscu i zadnjom loptom daleko bolji bio, a kontrola mu nikad nije bila upitna... Opet neko razmisljanje, ne moram biti u pravu, ali eto i u zadnjem mandatu Cale, ako se ne varam kad smo napravili onaj veliki niz on je Dulju sa krila prebacio na istu poziciju, a on odigrao nikad bolje...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- napoleon72
- Kontakt:
Upravo to...spezial je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:23U svakom slucaju napredujemoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:20Pa nije Buhić kriv za primitivizam. Mada realno, bolje protivniku i sudiji psovati nego svojima.![]()
Realno, da nase igrace neko gadja flasom na bilo kom stadionu i mi bismo se zalili i ocekivali kaznu za protivnicku ekipu.
Pljuvanje i psovanje okej, msm ne podrzavam i ne radim to ali je razumljivo kod vecine ljudi. Al gadjanje nikako, nismo miljenici saveza i za svaki ubacen predmet mozemo dobro nayebat, sto suspenzijom stadiona (sad nije problem jer se igra u Zenici ali inace), sto prekidom utakmice i registracijom 0:3 za goste. Ono ulijetanje navijaca protiv Borca nas je mozda kostalo i titule te sezone (SBBKBB prica, al nikad ne znas sta bi se izdesavalo do kraja). Jednostavno treba bit pazljiv s tim stvarima, posebno kad savez jedva ceka da te syebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Covjek u blagom padu forme ali je i dalje klasa... Ja iskreno ne sumnjam da ce Suljic uhvatit formu. Promasio penal pa sta koliko se sjecam u finalu kupa ga je zakucao u raslje majstorski. Spustite malo loptu i dalje je nas najbolji ofanzivni igrac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zna li FK Sarajevo za ovo?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Sasvim je realno da Suljic vreemenom ispadne iz prvih 11. Piso sam i prije prvenstva Dudic je se malo zaletio oko kapitenske. Zbog toga ce biti malo teze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da suljić ima iza sebe musu, a ne ofanzivno lošeg nemanju pitao bi vas kako bi tad komentarisali. U bar 3,4 situacije nemanja mu je bio tačni iza ledja umjesto da se ubacuje ispred i zato je šejtan peglao loptu. on je takav igrac da voli dribling ali isto tako i dijeli lopte, pidru je prošlu polusezonu popravio 10x. Šejtan pa svi ostali.
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
Ma Suljic je igrac kojeg moras trpiti ,jer on koliko god pegla loptu u svakom trenutku moze napraviti sansu.Ima muda da krene kao i onaj Kobiljar,bas me prijatno lik izenanadjuje.Nije ona varijanta tipa Djokanovica ili malog Ramica odmah prvom do sebe i to je to vec pokusava uvijek nesto.
Ja npr bas gotivim igrace tipa Suljica pa eto i Kobiljara ovako kako igra trenutno.
Ja npr bas gotivim igrace tipa Suljica pa eto i Kobiljara ovako kako igra trenutno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.