Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 avg 2022, 13:44

AshburtonG je napisao/la:
06 avg 2022, 13:44
MaroonBjelave je napisao/la:
06 avg 2022, 13:38
Ne kontam ovu razliku cijena USPA u Turskoj i BiH :shock:
Sto?
To je njihova marka. Normalno da ce tamo bit mnogo jeftinije. Isto kao sto su GANT, Levis, Ralph i sl. u USA jedno 40% jeftiniji nego u Evropi.
Na to dodaj jos i inflaciju i devaluacija lire. Jos tamo imaju i agresivnu cjenovnu politiku. Konstantno nekakva snizenja, jos kao turist dobijes na kraju i nekih 7% povrata poreza na aerodromu.
Polo je bas odlicna marka ako se uspijes namiriti u Turskoj, majice kratki i dugih rukava, dzemperi mi traju evo 3-4 godine. Uspio sam i prsluk za oko 30 maraka uzet prije 3 godine.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 avg 2022, 13:51

Pa i nije neki ultra dobar kvalitet. Neke majice vala raspad sistema nakon jedne sezone. Mislim da taman vrijede toliko koliko i kostaju u turskoj na popustima. Ove cijene kod nas su smijesne. Mislim da su malo digli cijene i jer neupucena bh raja us polo mijesa sa polo majicama ralph laurena.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 avg 2022, 13:53

Surreal je napisao/la:
07 avg 2022, 13:34
Popio sam dva Xanaxa do sada
Moj džep pun para, 'ravama sam baš sladak (Aye, uoh)
Moj Audi mala košta dva stana
Moj vrat hladan je kô Varšava (Na, na, na, na)
Lagano milion za dan :urnebes:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 avg 2022, 13:55

Dao bih blago za crnu ili tamniju majicu, kosulju koja ne izblijedi za jednu sezonu. Uzeo sam u springfildu crnu kratki rukav, sad je tamno plava sa nijansama ljubicaste.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 avg 2022, 14:00

VGS je napisao/la:
07 avg 2022, 13:51
Pa i nije neki ultra dobar kvalitet. Neke majice vala raspad sistema nakon jedne sezone. Mislim da taman vrijede toliko koliko i kostaju u turskoj na popustima. Ove cijene kod nas su smijesne. Mislim da su malo digli cijene i jer neupucena bh raja us polo mijesa sa polo majicama ralph laurena.
Sta si uzimao? Ja inace ne uzimam tamnije boje zbog blijedjenja. Ne znam kako peres ili kako ti se pere odjeca ali kod mene je poprilicno dobro.

Ne uzimam inace ni ja ovdje kod nas u Bosni, ali prije neki dan sam uzeo one sto su na 37 maraka dugi rukavi.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 avg 2022, 14:05

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
07 avg 2022, 14:00
VGS je napisao/la:
07 avg 2022, 13:51
Sta si uzimao? Ja inace ne uzimam tamnije boje zbog blijedjenja. Ne znam kako peres ili kako ti se pere odjeca ali kod mene je poprilicno dobro.

Ne uzimam inace ni ja ovdje kod nas u Bosni, ali prije neki dan sam uzeo one sto su na 37 maraka dugi rukavi.
Uzimao sam svasta kad sam bio na moru. Sorc npr nakon jednog ljeta u dosta upitnom stanju, nije previse ni nosen vala. Crna majica blijeda i razvucena bas onako propala. Bordo majica ista takva je u stanju skoro kao nova. Hajd boja ali i onako djeluje cvrsta i ocuvana a isto su nosene.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2022, 14:06

sljivo je napisao/la:
07 avg 2022, 13:55
Dao bih blago za crnu ili tamniju majicu, kosulju koja ne izblijedi za jednu sezonu. Uzeo sam u springfildu crnu kratki rukav, sad je tamno plava sa nijansama ljubicaste.
Pa samo kupis neku jeftinjaru svaku sezonu i eto :mrgreen:

ima brate i do nacina pranja, kako sam promjenio masinu ko da sam se poceo oblaciti duplo kvalitetnijom robom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 07 avg 2022, 14:38

Ma Waikiki majka , uzmeš za jednu sezonu i vozdra ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 avg 2022, 14:53

sljivo je napisao/la:
Ovo je tacno. Pogotovo gore oko kragne kad dobije onu nijansu isto hrdja. Strah me da operem crnu majicu, a te basic majice najvise volim pogotovo odjecu crne boje.

Zato sam uzeo u waikikiju 2 majice iste, jednu nosim a ovu drugu cu ako prva pocne blijediti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 07 avg 2022, 16:02

harden je napisao/la:
07 avg 2022, 14:06
sljivo je napisao/la:
Pa samo kupis neku jeftinjaru svaku sezonu i eto :mrgreen:

ima brate i do nacina pranja, kako sam promjenio masinu ko da sam se poceo oblaciti duplo kvalitetnijom robom.
Balenciaga majice poceo uzimati?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 07 avg 2022, 22:30

$ ? $ $ " ". & & & & 2 пута не опере / ", " & " " $ ?... Перете ? $ & " ? $ ?? Но '.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 avg 2022, 23:37

deantinho je napisao/la:
07 avg 2022, 22:30
$ ? $ $ " ". & & & & 2 пута не опере / ", " & " " $ ?... Перете ? $ & " ? $ ?? Но '.
Vjeruj mi da sam ovih dana kontao gdje si. Kontam dosadilo ti trolati sa ovom ćirilicom, pa nas napustio.

Pa mi na um pao i onaj nikolajolic sa njegovom Elvanom i Kraljcama soka.

A što se tiče odjeće, ne bih je obukao da je ne operem kad je kupim, nema tih para.

Ko je sve oblaci dok je proba, možeš samo neku kožnu bolest fasovati.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 08 avg 2022, 00:10

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 08 avg 2022, 07:07

bavariapivo je napisao/la:
08 avg 2022, 00:10
Ostali vozači kao da se nista nije desilo samo nastavljaju voziti :tokralju:

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 08 avg 2022, 09:15

Tako sam ja slupao auto i svoje i od drugog lika, ljudi me lagano obilaze dok žure na posao a ja sjedim skrhan u autu. Kad su me isčupali iz auta poslije par minuta neki majmun mi psuje majku i govori skloni auto sa puta smetaš :urnebes:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 avg 2022, 09:17

Fantasista je napisao/la:
08 avg 2022, 09:15
Tako sam ja slupao auto i svoje i od drugog lika, ljudi me lagano obilaze dok žure na posao a ja sjedim skrhan u autu. Kad su me isčupali iz auta poslije par minuta neki majmun mi psuje majku i govori skloni auto sa puta smetaš :urnebes:
Kako si to uspio? :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 08 avg 2022, 09:22

Marsal je napisao/la:
08 avg 2022, 09:17
Fantasista je napisao/la:
08 avg 2022, 09:15
Kako si to uspio? :mrgreen:
Ma kad sam budala. Preko 10 godina iskustva i nisam ni ivičnjaka nikad zakačio, kaznu za parking nemam. Krenem ujutro na posao i lik zakoči ispred mene, sekunda nepažnje, vozio brže i sranje napravim nevjerovatno. Plakao sam 5 dana za autom, kad nisam umro. Sreća nisam imao neke povrede ozbiljne a nije ni taj momak.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 09:25

Jbt auto realno.
Kad vidim kolegu kako licka svog mezimca, dođe mi da :puke:
Ko je koga kupio, on tebe ili ti njega?
Mislim jasno, nije ti jednostavno, još ti kriv, al u takvim situacijama ako tebi nije ništa...odlično.
A auto će biti i bolje.
Koševo Zapad

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 avg 2022, 09:35

Shategabri je napisao/la:
08 avg 2022, 09:25
Jbt auto realno.
Mislim jasno, nije ti jednostavno, još ti kriv, al u takvim situacijama ako tebi nije ništa...odlično.
A auto će biti i bolje.
Realno, al jbg kod nas ljudi imaju pogrešne prioritete, ne govorim za fantasistu, al vidim dosta ljudi uzima auta iznad njihovih mogućnosti i onda kuknjava kako su skupa za održavati, kako troše puno, zavale se još u kredit i onda se za glavu hvataju kad nešto bude, pokvari se ili udes ne daj Bože.

Umjesto da se prvo riješi stambeno pitanje, plus tu ne možeš izgubiti ništa, čak i ako imaš već riješeno da uzmeš i drugu nekretninu za rentanje, makar vozao slabije auto :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 09:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
08 avg 2022, 09:35
Shategabri je napisao/la:
08 avg 2022, 09:25
Jbt auto realno.
A auto će biti i bolje.
Realno, al jbg kod nas ljudi imaju pogrešne prioritete, ne govorim za fantasistu, al vidim dosta ljudi uzima auta iznad njihovih mogućnosti i onda kuknjava kako su skupa za održavati, kako troše puno, zavale se još u kredit i onda se za glavu hvataju kad nešto bude, pokvari se ili udes ne daj Bože.

Umjesto da se prvo riješi stambeno pitanje, plus tu ne možeš izgubiti ništa, čak i ako imaš već riješeno da uzmeš i drugu nekretninu za rentanje, makar vozao slabije auto :D
Tako nekako, kredit za stan opravdavam i sam sam uzeo, auto, protegnem se koliko mogu, uzimanje kredita za auto mi je onako investicija koja nije baš pametna, recimo upravo situacija koju je kolega forumaš proživio, da je npr uzeo to auto na kredit i koštalo ga recimo 25 k, nakon tri mjeseca slupao, totalka, gdje si bio, šta si radio, pojeo vuk magarca.
Sad druga je priča lizing recimo i da platiš kasko, al to već košta i pitanje je koliko raje se toliko može protegnuti.

Ma nekretnine su tito, jest da dijaspora pretjeruje konkretno sa Sarajevom :D al dobro i gradi se ko blesavo.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.