Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
melanholicar
- Kontakt:
Re: Chat
Blago vama sve ravno i boli vas briga za strahovanje zagrepčana,budite malo saosjećajniji. Sam se pitam da li ćemo mi u lijepoj BiH osjetiti taj zemljotres?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Jest mi sve ravno inače u zadnje vrijeme sam takav da me boli briga šta se dešava u susjednoj sobi da se još brinem za Zagreb.Inače očekujem i u nas par razornih zemljotresa tako kažu oni sa NG-amelanholicar je napisao/la:Blago vama sve ravno i boli vas briga za strahovanje zagrepčana,budite malo saosjećajniji. Sam se pitam da li ćemo mi u lijepoj BiH osjetiti taj zemljotres?
Možda mi dovede more ovdje oborio ivan sedlo i Breza bude mediteranski grad
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma kakav zemljotres , pa seizmolozi nisu metereolozi da vide i prate oblake, klimu , maglu sto je daleko lakse upratiti i predvidjeti , ko je to jos uspio predvidjeti zemljotres kao npr. kisu metereolozi
sala, ali otprilike je tako .
sala, ali otprilike je tako .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
kad bude zemljotres pa cemo onda da suosjecamo...melanholicar je napisao/la:Blago vama sve ravno i boli vas briga za strahovanje zagrepčana,budite malo saosjećajniji. Sam se pitam da li ćemo mi u lijepoj BiH osjetiti taj zemljotres?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Niko ne može predvidjeti kad će biti zemljotres. Ovo područje cijelo je zeznuto što se toga tiče i zemljotresi su česti ali oni mali koje i ne osjetimo. Jači može roknuti sutra a može za 10 godina, tako da nam preostaje da se svako veče pomolimo svako svom Bogu da ni sutra ne bude ničeg što će nas rastužiti.melanholicar je napisao/la:Blago vama sve ravno i boli vas briga za strahovanje zagrepčana,budite malo saosjećajniji. Sam se pitam da li ćemo mi u lijepoj BiH osjetiti taj zemljotres?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
melanholicar
- Kontakt:
Upravo o tome ja pričam (doduše to se ne odnosi na ateiste) najlakše **** reći daleko od srca,šta me briga za geografsku blizinu.spielführer_21 je napisao/la:Niko ne može predvidjeti kad će biti zemljotres. Ovo područje cijelo je zeznuto što se toga tiče i zemljotresi su česti ali oni mali koje i ne osjetimo. Jači može roknuti sutra a može za 10 godina, tako da nam preostaje da se svako veče pomolimo svako svom Bogu da ni sutra ne bude ničeg što će nas rastužiti.melanholicar je napisao/la:Blago vama sve ravno i boli vas briga za strahovanje zagrepčana,budite malo saosjećajniji. Sam se pitam da li ćemo mi u lijepoj BiH osjetiti taj zemljotres?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- spielführer_21
- Kontakt:
Opet statistika je na našoj strani, živimo u klimatski najboljem području na svijetu i meni sigurno najljepšem; imamo najmanje prirodnih katastrofa, u zadnjih sto godina su nastradali samo BL i Skopje čini mi se.. Ja se više bojim ovih društvenih katastrofa u kojima smo prednjačili u XX vijeku.melanholicar je napisao/la: Upravo o tome ja pričam (doduše to se ne odnosi na ateiste) najlakše **** reći daleko od srca,šta me briga za geografsku blizinu.Al takvo smo područje, jbg niko ne bira gdje će se rodit,ja sa ponosim što sam rodjen na najljepšem dijelu ove naše planete po imenu Zemlja,ali isto tako sumnjičav sam kada su u pitanju te katastrofe,čak imam i odredjenu fobiju kad krenem u odredjeno istraživanje koje se zasniva na uvodu da je ipak nekada na području gdje smo mi smješteni bilo Panonsko more,kad dodjem do razrade još elementarnije mi bude diskutabilno to da jbg što bi mi imali više sreće od Šenžuanaca i Šenžuanki? Možda neko neće ovo razumijeti,al mislim da svi oni koji se malo bave budućnošću polaze od sličnih pretpostavki.
U svakom slučaju sve se može ako ne izbjeći, onda bar ublažiti. Oko ovog mogućeg(nadam se da će na mogućnosti i ostati) potresa u Zagrebu, stručnjaci najviše zamjeraju na lošoj arhitekturi. Da se na to ranije mislilo i pametnije gradili, šanse za katasrofu bi bile manje. Ali opet se vraćam na onu pjesmu ZP: "Predvidit, namjestit, niko ođe nema tu pamet".. I to nas yebe, što ne mislimo.
Sad odoh spavat, ln svima i da vam sutašnji dan bude bolji od današnjeg...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hoće li neko haxballa ?
soba : ss.ba
pw : ss.ba

- legenda reala
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Hoće li neko haxballa ?
eto me saću
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dobar ti, ja vec 6.5
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Puma je napisao/la:dobar ti, ja vec 6.5
hoćete da vam posudim ja tek 2.5 G potrošio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa lopovi buraz, ja sam ovog mjeseca pogledo tek jedan-dva streama, par klipova, ovo ostalo samo sto sam na ovom forumu i slicnim stranicama, te na fejsu, a sestra koristi samo fejs, znaci nemoguce da sam toliko potrosio, al eto jbg
Call the coroner!
- legenda reala
- Kontakt:
Puma je napisao/la:pa lopovi buraz, ja sam ovog mjeseca pogledo tek jedan-dva streama, par klipova, ovo ostalo samo sto sam na ovom forumu i slicnim stranicama, te na fejsu, a sestra koristi samo fejs, znaci nemoguce da sam toliko potrosio, al eto jbg
ma znam lopovi majku im lopovsku
a možda je kaka greška i u mene je tako pisalo jednom ,kad poslije se promijenilo
ma ne vjerujem da je greska, kad je stanje racuna u pitanju, telecom ne pravi greske
potrosi se, ne znam ni sam kako se potrosi
potrosi se, ne znam ni sam kako se potrosi
Call the coroner!
Gdje ste raja ? 
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Tu gdje bi bili u ove sateKop je napisao/la:Gdje ste raja ?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma sta ja znam, svratio da vas pozdravim samo malo,uhvaltilo me od alkohola, odo spavat sadS-Y-L-A-R je napisao/la:Tu gdje bi bili u ove sateKop je napisao/la:Gdje ste raja ?
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
- legenda reala
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Tu gdje bi bili u ove sateKop je napisao/la:Gdje ste raja ?
Žigiću dobar ti
Joj i Zigicu se spava po malo

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.