Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Fantasista
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Fantasista » 08 avg 2022, 09:39

Znam, sreća sve je na kraju dobro završilo, nije nikome ništa bilo. Jbg ja sam takav, emotivno vezan za auto, kao da je dijete :mrgreen:

Buraz mi za rođendan kupio hondu akord, meni najdraže auto, i eto nije trajalo ni godinu dana, kupit ću ga opet sebi kad tad

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 avg 2022, 10:08

Ja 9 godina vozim i dobio sam samo 2 kazne, jedna za svjetla i jedna za pogrešno skretanje, nisam pratio znakove :mrgreen: u toj ulici prije se moglo i lijevo i desno skrenuti i onda valjda zabranili lijevo i ja nisam znao, a nisam ni pratio znakove.

Jedan udes sam mogao skriviti i prava sreća kako nisam udario čovjeka, a u zadnje vrijeme 4-5 sam ih izbjegao dobrom reakcijom. I svaki put je bilo isto, žena mi uzima prednost u kružnom toku bez da i gleda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 avg 2022, 10:50

Pale sve ove stranice za vaučere. Ja sada ušao da vidim kakve su cijene da li su ih slučajno digli u odnosu na prije par dana kada se ne može ništa otvoriti.
Valjda dosta ljudi navalilo da pogleda ili uzme vaučere.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 avg 2022, 11:15

Da li je kod nas ikako moguće kupiti francuski broj telefona? Treba mi za prijaviti se na jednu stranicu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2022, 11:50

arelinho je napisao/la:
08 avg 2022, 10:50
Pale sve ove stranice za vaučere. Ja sada ušao da vidim kakve su cijene da li su ih slučajno digli u odnosu na prije par dana kada se ne može ništa otvoriti.
Ja čitavo jutro gledam, da nije nešto do tebe?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 avg 2022, 12:05

MortemHz je napisao/la:
08 avg 2022, 11:50
arelinho je napisao/la:
Evo sada pokušavao i opet ne mogu da otvorim ni jednu ponudi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2022, 12:12

arelinho je napisao/la:
08 avg 2022, 12:05
MortemHz je napisao/la:
08 avg 2022, 11:50
arelinho je napisao/la:
Evo sada pokušavao i opet ne mogu da otvorim ni jednu ponudi.
Odmori u BiH? Meni svaka može
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 avg 2022, 12:16

Marsal je napisao/la:
08 avg 2022, 10:08
Ja 9 godina vozim i dobio sam samo 2 kazne, jedna za svjetla i jedna za pogrešno skretanje, nisam pratio znakove :mrgreen: u toj ulici prije se moglo i lijevo i desno skrenuti i onda valjda zabranili lijevo i ja nisam znao, a nisam ni pratio znakove.

Jedan udes sam mogao skriviti i prava sreća kako nisam udario čovjeka, a u zadnje vrijeme 4-5 sam ih izbjegao dobrom reakcijom. I svaki put je bilo isto, žena mi uzima prednost u kružnom toku bez da i gleda.
Ja kasnio na prijemni i obilazio sleper preko pune(jbg 2km pravac, sve pregledno, ali ima dosta onih sporednih ulica i zbog toga je jedan dio puna linija). Zaustavio me drot i to dok je pricao na telefon, mogao sam hladno i proletit, ali nije mi se dalo zajebavat. Bukvalno lik cekao da mu dam 20KM, a ja neikusan tad bio, prvi put me u zivotu zaustavila policija, a ni vozacku nisam imao duze od par mjeseci. Medjutim, nikad mi nije ni oduzeta vozacka, bukvalno dao starom pare da ode u MUP i pita ima li kakva kazna, jer sam bio vec tada vani i nisam htio da me ganja neko radi 100KM. :rol:

Druga je bila u DE, ali me radar uslikao. Doduse nije strasno, isao samo 8km/h preko i prosao sa 20€ kazne. :)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 avg 2022, 12:23

ASD je napisao/la:
08 avg 2022, 11:15
Da li je kod nas ikako moguće kupiti francuski broj telefona? Treba mi za prijaviti se na jednu stranicu.
Da li je onaj troll pitao kako traži nešto za dvojicu braće i sestru, do sad bi bilo 10 odgovora i šleper privatnih poruka. :D

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 08 avg 2022, 12:25

Pola sata pres konferencija, milion tv kuca i breaking news prenos POCETKA STAMPANJA GLASACKIH LISTICA. I snimaju printanje hahahhah

Ovo nema ni u Somaliji.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 avg 2022, 12:49

AshburtonG je napisao/la:
08 avg 2022, 12:16
Marsal je napisao/la:
08 avg 2022, 10:08

Ja kasnio na prijemni i obilazio sleper preko pune(jbg 2km pravac, sve pregledno, ali ima dosta onih sporednih ulica i zbog toga je jedan dio puna linija). Zaustavio me drot i to dok je pricao na telefon, mogao sam hladno i proletit, ali nije mi se dalo zajebavat. Bukvalno lik cekao da mu dam 20KM, a ja neikusan tad bio, prvi put me u zivotu zaustavila policija, a ni vozacku nisam imao duze od par mjeseci. Medjutim, nikad mi nije ni oduzeta vozacka, bukvalno dao starom pare da ode u MUP i pita ima li kakva kazna, jer sam bio vec tada vani i nisam htio da me ganja neko radi 100KM. :rol:

Druga je bila u DE, ali me radar uslikao. Doduse nije strasno, isao samo 8km/h preko i prosao sa 20€ kazne. :)
Znači Švabe blage, a ne ko Švicarci. Rođo u Švici vozio 1 iznad ograničenja i 300 eurića ga kaznili. Ograničenje bilo 50, on išao 51 :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 avg 2022, 12:56

Sve zavisi gdje. Ja sam bio na nekom dijelu brze ceste, pa su tu blaze kazne. Ako te slika radar u naseljenom mjestu, onda i kazne mogu bit astronomske(ovisno o prekoracenju brzine).

Medjutim, u svakom slucaju ti je rodjo slagao. :mrgreen:
https://www.comparis.ch/carfinder/autofahren/bussen

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 avg 2022, 12:59

ASD je napisao/la:
To da se registruješ na stranicu, ili verifikuješ profil, probaj naći nekoga ko je tamo pa preko njegovog broja da ne kupuješ.

https://travelsim.com/country/france/?m ... cart-modal

Možeš tu pogledati
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MJF
Kontakt:

Post Postao/la MJF » 08 avg 2022, 13:00

ASD je napisao/la:
Pitam za sestru, svaki savjet je dobrodosao

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 avg 2022, 13:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:
08 avg 2022, 12:59
ASD je napisao/la:
To da se registruješ na stranicu, ili verifikuješ profil, probaj naći nekoga ko je tamo pa preko njegovog broja da ne kupuješ.

https://travelsim.com/country/france/?m ... cart-modal

Možeš tu pogledati
Ma najvjerovatnije ću tako uraditi. Samo ne znam koliko će tome nekome pristizati poruke jer je ovo stranica za kupovine raznih stvari. :D

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 avg 2022, 14:44

Kakve li to seksi igracke narucujes
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 avg 2022, 15:08

Pravi primjer kako se sa poprilično organičenim talentom može krojiti solidna karijera. Dobar beat, refren koji vozi, originalan spot, i što je najvažnije pravi ono što publika sluša. 300k za 24 sata je ozbiljna cifra. Za razliku od Cunamija koji se opet počeo furat na mahalu i sitni kriminal pa mu je novi Album/EP čisti flop a sa svojom bojom glasa i džiberskim ali omladini primamljivim načinom interpretacije može mnogo mnogo više.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 avg 2022, 15:11

BosniaBoston je napisao/la:
08 avg 2022, 15:08

Pravi primjer kako se sa poprilično organičenim talentom može krojiti solidna karijera. Dobar beat, refren koji vozi, originalan spot, i što je najvažnije pravi ono što publika sluša. 300k za 24 sata je ozbiljna cifra. Za razliku od Cunamija koji se opet počeo furat na mahalu i sitni kriminal pa mu je novi Album/EP čisti flop a sa svojom bojom glasa i džiberskim ali omladini primamljivim načinom interpretacije može mnogo mnogo više.
Reci da se šališ :urnebes: :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 avg 2022, 16:45

Ne sali se. Ima 17 godina i na taj nacin razmislja.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 avg 2022, 17:02

Slusala mudzahedinsku junacku pjesmu u kojoj se poziva na klanje cetnika a refren ide "mila majko sta me to tjera ili je ljubav ili je vjera...",jbo majku pa jel moguce kakvi su ovo bolesnici,do dana dansnjeg nisam znao da se u pjesmi "Mostarska" poziva na klanje cetnika :urnebes:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 12 gostiju.