Buraz mi za rođendan kupio hondu akord, meni najdraže auto, i eto nije trajalo ni godinu dana, kupit ću ga opet sebi kad tad
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja čitavo jutro gledam, da nije nešto do tebe?
Odmori u BiH? Meni svaka može
Ja kasnio na prijemni i obilazio sleper preko pune(jbg 2km pravac, sve pregledno, ali ima dosta onih sporednih ulica i zbog toga je jedan dio puna linija). Zaustavio me drot i to dok je pricao na telefon, mogao sam hladno i proletit, ali nije mi se dalo zajebavat. Bukvalno lik cekao da mu dam 20KM, a ja neikusan tad bio, prvi put me u zivotu zaustavila policija, a ni vozacku nisam imao duze od par mjeseci. Medjutim, nikad mi nije ni oduzeta vozacka, bukvalno dao starom pare da ode u MUP i pita ima li kakva kazna, jer sam bio vec tada vani i nisam htio da me ganja neko radi 100KM.Marsal je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:08Ja 9 godina vozim i dobio sam samo 2 kazne, jedna za svjetla i jedna za pogrešno skretanje, nisam pratio znakoveu toj ulici prije se moglo i lijevo i desno skrenuti i onda valjda zabranili lijevo i ja nisam znao, a nisam ni pratio znakove.
Jedan udes sam mogao skriviti i prava sreća kako nisam udario čovjeka, a u zadnje vrijeme 4-5 sam ih izbjegao dobrom reakcijom. I svaki put je bilo isto, žena mi uzima prednost u kružnom toku bez da i gleda.
Znači Švabe blage, a ne ko Švicarci. Rođo u Švici vozio 1 iznad ograničenja i 300 eurića ga kaznili. Ograničenje bilo 50, on išao 51AshburtonG je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:16Ja kasnio na prijemni i obilazio sleper preko pune(jbg 2km pravac, sve pregledno, ali ima dosta onih sporednih ulica i zbog toga je jedan dio puna linija). Zaustavio me drot i to dok je pricao na telefon, mogao sam hladno i proletit, ali nije mi se dalo zajebavat. Bukvalno lik cekao da mu dam 20KM, a ja neikusan tad bio, prvi put me u zivotu zaustavila policija, a ni vozacku nisam imao duze od par mjeseci. Medjutim, nikad mi nije ni oduzeta vozacka, bukvalno dao starom pare da ode u MUP i pita ima li kakva kazna, jer sam bio vec tada vani i nisam htio da me ganja neko radi 100KM.Marsal je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:08Ja 9 godina vozim i dobio sam samo 2 kazne, jedna za svjetla i jedna za pogrešno skretanje, nisam pratio znakoveu toj ulici prije se moglo i lijevo i desno skrenuti i onda valjda zabranili lijevo i ja nisam znao, a nisam ni pratio znakove.
Jedan udes sam mogao skriviti i prava sreća kako nisam udario čovjeka, a u zadnje vrijeme 4-5 sam ih izbjegao dobrom reakcijom. I svaki put je bilo isto, žena mi uzima prednost u kružnom toku bez da i gleda.![]()
Druga je bila u DE, ali me radar uslikao. Doduse nije strasno, isao samo 8km/h preko i prosao sa 20€ kazne.![]()
To da se registruješ na stranicu, ili verifikuješ profil, probaj naći nekoga ko je tamo pa preko njegovog broja da ne kupuješ.
Ma najvjerovatnije ću tako uraditi. Samo ne znam koliko će tome nekome pristizati poruke jer je ovo stranica za kupovine raznih stvari.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:59To da se registruješ na stranicu, ili verifikuješ profil, probaj naći nekoga ko je tamo pa preko njegovog broja da ne kupuješ.
https://travelsim.com/country/france/?m ... cart-modal
Možeš tu pogledati
Reci da se šališBosniaBoston je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:08
Pravi primjer kako se sa poprilično organičenim talentom može krojiti solidna karijera. Dobar beat, refren koji vozi, originalan spot, i što je najvažnije pravi ono što publika sluša. 300k za 24 sata je ozbiljna cifra. Za razliku od Cunamija koji se opet počeo furat na mahalu i sitni kriminal pa mu je novi Album/EP čisti flop a sa svojom bojom glasa i džiberskim ali omladini primamljivim načinom interpretacije može mnogo mnogo više.