FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko raje u Zenici ocekujete?
Sad tuzla radni dan 2 milje, onako mozda oko 3
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- f0rest1946
- Kontakt:
Šerbečić je bio zadnji i odlicno se pokazaonapoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:01Mogao bi se zaganjat kakav stoper na pozajmicu pola godine ili cijelu sezonu. Odavno nemamo tu praksu, mislim da su Delac i Jajalo zadnji prvotimci koji su tako stigli, sto je po meni lose, Zrinjski evo dovodi igrace Dinama na pozajmice, igrac pomogne jednu sezonu i vozdra, onda cemo dogovarat o nastavku suradnje. Pokupis nekog mladog stopera iz ekipe gdje taj nema mjesta, pa navedes mogucnost otkupa ako se pokaze. Mislim da bi bila puno bolja opcija nego neki panic buy, pa onda na zimu ili naredno ljeto vidjet kakve su opcije otvorene na toj poziciji.

Apsolutno se slazem bolje na posudbu nekog , nego dovesti bilo koga da popuni mjesto.
-
- Kontakt:
U onoj strašnoj jeseni kad smo gazili sve redom, čovjek je odigrao 11 utakmica, a započeo ih je samo 8. Od mogućih 19. Igrao drastično manje od većine igrača. Ostatak njegove karijere u Sarajevu apsolutno nije vrijedan pomena, bio je užasan na proljeće kao i ostatak ekipe.collector je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:08A od tih godinu i po, fudbal se aktivno igrao pola godine... Nemoj mi te na silu statistike, ono sto je on igrao nije 95% igraca u Sarajevu... Sta se poslije Sarajeva desavalo nije tema ove price i nije relevantan faktor kao ni argument...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:03Tino je za godinu i po odigrao 1600 minuta za Sarajevo, ako i toliko. Manje od 20 utakmica. Apsolutni promašaj, što pokazuje i nastavak njegove karijere nakon Sarajeva.collector je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:55Ne znam cemu potenciranje TSS kao nekog propalog transfera, kada je momak sasvim dobro igrao, da je bio malo vise placen u odnosu na ono sto je pruzao jeste, ali daleko od toga da je bio promasaj... Pamcenje ko ribice svi imaju, u tom periodu sa njim, Rahmanom i ekipom smo napravili najbolji niz u historiji kluba, e sad to sto su ga nasi "kvalitetni" zvanicnici kluba na celu sa sabrom bacili pod voz kao i nekolicinu drugih igraca to se ne spominje, a fukare nisu znale obezbjediti marku sredstava kako bi klub nastavio da dobro funkcionise...
Koliko god da nas bude u Zenici svi trebamo na Zapad pod onaj krov da grmi 

Sta je za vlasnike sezonskih karata?
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Hajmo gospodo da ovo izgrmi, kucajte komšijama na vrata, zovite rodibinu širu i užu, prijatelje, kolege. Ko god može, ima auto dogovarajte se po 3-4 u auto, tal za gorivo i pravac Zenica pa da grmimo dole dok naše Koševo ne bude opet spremno, napravimo tu špicu pa nek Zenica bude bordo-bijela

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jeste ali eto neka raja bira

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Pet milja ce hladno bitiJavierBosnia je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:21Koliko raje u Zenici ocekujete?
Doci ce garant i neutralnih Zenicana koji su pozelili Premijer ligu u svom gradu
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Došlo je vrijeme i da se vidi ima li navijaca u Visokom, Kaknju, Zenici, Travniku itd. Mnogima je sada drastično bliže, eto nek je njih 1500 i nas iz Sarajeva 3000 to je vec fina posjeta pogotovo kad zagrmi ispod krovaJavierBosnia je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:21Koliko raje u Zenici ocekujete?

Koliko samo guramo Čelik sa ovim izletima u Zenicu samo Bog dragi zna. Koliko smo veliki klub da se ne izdižemo samo mi, već i druge vučemo iz blata. Hvala Čeliku na ustupljenom domu, a mi ćemo se odužiti finansijski i tako što ćemo slati naše igrače na kaljenje u Čelik.
🇵🇸
Iskreno i meni fali Celik i atmosfera u Zenici i na Kosevu.Tuga su sad klubovi neka Sloga,Sity ,Igman,boze sačuvaj.Torino je napisao/la: ↑08 avg 2022, 16:14Koliko samo guramo Čelik sa ovim izletima u Zenicu samo Bog dragi zna. Koliko smo veliki klub da se ne izdižemo samo mi, već i druge vučemo iz blata. Hvala Čeliku na ustupljenom domu, a mi ćemo se odužiti finansijski i tako što ćemo slati naše igrače na kaljenje u Čelik.
-
- Kontakt:
Protiv Bate Borisova su horde napravile dobar potez kad su se odlucili za natkriveni zapad. Kop je bio da se najezis, grmljavina. Jedino te baklje i kazne pokvarise dojam pa se sve ostalo dobro zaboravilo
- napoleon72
- Kontakt:
Ja ba, Besima sam zaboravio skroz.f0rest1946 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:23Šerbečić je bio zadnji i odlicno se pokazaonapoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:01Mogao bi se zaganjat kakav stoper na pozajmicu pola godine ili cijelu sezonu. Odavno nemamo tu praksu, mislim da su Delac i Jajalo zadnji prvotimci koji su tako stigli, sto je po meni lose, Zrinjski evo dovodi igrace Dinama na pozajmice, igrac pomogne jednu sezonu i vozdra, onda cemo dogovarat o nastavku suradnje. Pokupis nekog mladog stopera iz ekipe gdje taj nema mjesta, pa navedes mogucnost otkupa ako se pokaze. Mislim da bi bila puno bolja opcija nego neki panic buy, pa onda na zimu ili naredno ljeto vidjet kakve su opcije otvorene na toj poziciji.![]()
Apsolutno se slazem bolje na posudbu nekog , nego dovesti bilo koga da popuni mjesto.

Ugl imali smo fina iskustva sa tim posudjenim igracima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
naruci glovoLovacnaJelene je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:14Treba nama sto imamo sezonsku da klub organizuje popust na dresove 50%, mislim da bi to bilo mjera![]()
upali klimu
upali tv i nadji my tv
mjera

-
- Kontakt:
A sto ne potpisuju ova dvojica
Da nije neka proba jer koliko vidim obojica su tu par dana i treniraju sa ekipom?
Kad potpisu njih dvojica imat cemo 7 stranaca,kako li ce to uklopiti da 2 stalno moraju biti na tribinama?

Da nije neka proba jer koliko vidim obojica su tu par dana i treniraju sa ekipom?
Kad potpisu njih dvojica imat cemo 7 stranaca,kako li ce to uklopiti da 2 stalno moraju biti na tribinama?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne moze Hadzija dobit termin kod frizeraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 avg 2022, 17:11A sto ne potpisuju ova dvojica![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bodribordo
- Kontakt:
U Srijedu cemo dokazati koliku vjernost i ljubav imamo prema klubu, svak' može uzeti prvu smjenu na poslu, 1h treba do Zenice.. Na Koševu je protiv Posušja bilo 9.000 hiljada ljudi, Bilino Polje prima oko 12.500 hiljada, što znaci da bi trebali napuniti bar 8-9 hiljada na Bilinom, svi na istoj strani za naše SARAJEVO, dobri rezultati, zadovoljni smo sa igrackim kadrom, trenerom, koji je sljedeci izgovor za ne dolazak na stadion? Necemo da idemo u drugi grad, gledat cu preko TV, taj neka prestane pratiti Fudbal ako mu je zadovoljstvo gledati voljeni klub preko Televizora.. SVI U ZENICU!
STANICA SVA JE U BORDO-BIJELOM, I HORDE KRECU NA DALEKI PUT!
STANICA SVA JE U BORDO-BIJELOM, I HORDE KRECU NA DALEKI PUT!

Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, keli, kraljlavova, MSOZ101, nedimmmm1337, Noke995, OzmoodPinglewood, Paromlinac, robertkosar, samoFKS, sekac, Serha, ShofaII, TETRAPAK, Vanja8, ŠTA_JE i 156 gostiju.