Oboje boldano si pogodio u "sridu"...sismis je najbolji opis ovoga sto se vratio i sise nam krv...ziherica je proslost, od sada je sismis..meepo je napisao/la: ↑07 avg 2022, 23:53Prestani se ponasati kao debil. Niko ne likuje. Tuga je na sta je Juve spao s ovim sismisom na klupi. Realno mogu puno puno bolje ovako ce Allegri, ako ostane , razyebati Juve i trebat ce im par godina da se vrate na pravi kolosijek.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 avg 2022, 21:05Srce mi ko Gnojnica kad vidim kako imbecili likuju nakon jedne prijateljske utakmice. Kompleksi i cmarobolja su cudo jedno, to traje i traje i traje...
Druga stvar smiri tu sizofreniju. Je li ko od nas sta napisao na temu Seria A , ulijeces s komentarima kao kakav sizofrenicar. Neki dan komentarisemo stvari vezane za Romu ti pises "ma ja gdje ce ko valjati iz drugog kluba". Niti sam napisao sta lose za Romu niti sam rekao da su smece od ekipe cak sam im davao sanse i za scudeto i za top 4 prosle sezone.
Smiri se malo, calma calma. Ima fine raje s Juvetovog podforuma tipa dino, Pogba ,Juventisimo pa cak je i Italia normalan lik mada tezak za raspravu. Za tebe s druge strane sam mislio da si donekle ok i da ne volis kad te podyebavaju i provociraju i mogu razumjeti to, ali ti si u zadnje vrijeme sve gori i gori. Koji ti je vrag ? Je li te muci nesto ? Polako s tim vrijedanjem.

Za Italiju nista necu dodati, kakav je takav je, brat nas...