Zar je neko mislio da takav igrac moze doc u nasu ligu koji do 25 godine ima 200 utakmica u Dinamu, a uz sve to jake menadzere.LeonProfessional je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:11Gojaku propao transfer u Norwich.
Stvarno je tesko da takav neko dodje u nasu ligu, bar trenutno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8486178146mma_hz je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:28Sjever je bilo manje nego protiv Sloge sto je i ocekivano jbg..dok su ostale tribine popunjenije bile pgt zapad.Ja ne znam al onaj zapad je rupa bez dna.Imam osjecaj da se ondje moze nagurati bar 18 milja ljudi.LeonProfessional je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:12Ja sam utiska da je prvu tekmu bilo više ljudi.
E sad, da li su prvu zakinuli ili ovu pojačali, ne znam. U suštini nije ni bitno, ali kad bolje pogledam mogao bih reći i da je sigurno protiv Sloge bilo više ljudi.![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Strahota od tribine...samo mislim da vecu tribinu ima Zvezda i ne znam koliko ima Poljud po tribinama.vedinjo98 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:36https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8486178146mma_hz je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:28Sjever je bilo manje nego protiv Sloge sto je i ocekivano jbg..dok su ostale tribine popunjenije bile pgt zapad.Ja ne znam al onaj zapad je rupa bez dna.Imam osjecaj da se ondje moze nagurati bar 18 milja ljudi.LeonProfessional je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:12
Ja sam utiska da je prvu tekmu bilo više ljudi.
E sad, da li su prvu zakinuli ili ovu pojačali, ne znam. U suštini nije ni bitno, ali kad bolje pogledam mogao bih reći i da je sigurno protiv Sloge bilo više ljudi.![]()
Sad gledam zapad Marakane pise 16 hiljada.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:55
Europo dolazimo ponovo
Al kakvi dresovi
Kakva oprema
GOLEM SI ZELJO
Jel.i ovaj iz Švrakinog.

kakvi dresovi, ko cerada za reklame..svrakino1921 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:55
Europo dolazimo ponovo
Al kakvi dresovi
Kakva oprema
GOLEM SI ZELJO
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Shategabri
- Kontakt:
Komšo, da pitam, ovaj glavni vam sponzor, Caizcoin, jel to nako, da dres ljepše izgleda ili ima kakvih para?
Koševo Zapad
Top dres, plava majica sa naljepnicama.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Inače Željo brani obraz gostiju ovo kolo, jedini gol su postigli kao gosti.
Koševo Zapad
Propali dogovori Željezničara i potencijalnog investitora Digislića
Iako je Skupština FK Žaljezničar na svom posljednjem zasijedanju izglasala Eldina Digislića, američkog biznismena rođenog u Sarajevu, za svog strateškog partnera, čini se da od ulaganja njegovih američkih dolara u klub sa Grbavice neće biti ništa.
Digislić je imao rok do 31. jula da se odredi prema ponudi sa Grbavice, a po kojoj bi on bio strateški partner nakon čega bi se potpisao ugovor o saradnji.
Prvi korak za ovog uspješnog biznismena koji se “preko bare” bavio bankarstvom, a kasnije i špedicijom u firmi koja ima preko 350 svojih kamiona, trebao je biti izmirenje postojećih dugova kluba, onda nastavak renoviranja stadiona Grbavica, te izgradnja trening kampa uz jačanje trenerskog i igračkog kadra.
Rok je prošao već osam dana, a od Digislića “ni pisma ni razglednice”. Ne oglašavaju se ni Hajrudin Dudo čiji je Eldin Diglisić sestrić, a ni njegov najbolji prijatelj Mehmed Baždarević koji su od prvog trenutka povezivani sa lobiranjem kako bi se sarajevski Amerikanac nagovorio da uloži svoj novac u Želju.
Dudo je godinama u strukturama kluba sa Grbavice, a Baždarević jedan od ponajboljih fudbalera u bogatoj istoriji Plavih, no izgleda to nije bilo dovoljno da se napravi aranžman po kojem bi Digislić postao ono za što se, navodno, nekada nudio – strateški partner FK Željezničar.
Iako je Skupština FK Žaljezničar na svom posljednjem zasijedanju izglasala Eldina Digislića, američkog biznismena rođenog u Sarajevu, za svog strateškog partnera, čini se da od ulaganja njegovih američkih dolara u klub sa Grbavice neće biti ništa.
Digislić je imao rok do 31. jula da se odredi prema ponudi sa Grbavice, a po kojoj bi on bio strateški partner nakon čega bi se potpisao ugovor o saradnji.
Prvi korak za ovog uspješnog biznismena koji se “preko bare” bavio bankarstvom, a kasnije i špedicijom u firmi koja ima preko 350 svojih kamiona, trebao je biti izmirenje postojećih dugova kluba, onda nastavak renoviranja stadiona Grbavica, te izgradnja trening kampa uz jačanje trenerskog i igračkog kadra.
Rok je prošao već osam dana, a od Digislića “ni pisma ni razglednice”. Ne oglašavaju se ni Hajrudin Dudo čiji je Eldin Diglisić sestrić, a ni njegov najbolji prijatelj Mehmed Baždarević koji su od prvog trenutka povezivani sa lobiranjem kako bi se sarajevski Amerikanac nagovorio da uloži svoj novac u Želju.
Dudo je godinama u strukturama kluba sa Grbavice, a Baždarević jedan od ponajboljih fudbalera u bogatoj istoriji Plavih, no izgleda to nije bilo dovoljno da se napravi aranžman po kojem bi Digislić postao ono za što se, navodno, nekada nudio – strateški partner FK Željezničar.
Znaš ono jedino svijetlo koje se ukazivalo plavom oku. Željo je najgledanija ekipa, e pa sad se i to svijetlo ugasilo. Jbg i nije neki osjećaj da vam pravo kažem. Ali eto. Čujem igrači vam jedu kod Seje, ali hranu od juče. Baca im joSe sa balkona ko golubovima.
🇵🇸
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jel ovo šal Intera?amypitar je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:00svrakino1921 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:55
Europo dolazimo ponovo
Al kakvi dresovi
Kakva oprema
GOLEM SI ZELJO
Jel.i ovaj iz Švrakinog.![]()
🇵🇸
Za muštuluka siamypitar je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:53Propali dogovori Željezničara i potencijalnog investitora Digislića
ISTINA ZA VEDRANA!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije jadan ni svjestan u šta se uvalio ali skontat će brzosvrakino1921 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:55
Europo dolazimo ponovo
Al kakvi dresovi
Kakva oprema
GOLEM SI ZELJO
Šta kaže Mekić, treniraju li redovno ovih dana? Je li bio na Koševu u subotu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ulaznice ce se prodavati 2h prije tekme ispred stadiona, pa eto Zenicani dobro ste dosli.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Ferrante071
- Kontakt:
Imate na istocnoj strani fan shop, slobodno sta pazarite.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, riki46 i 11 gostiju.