Ma 4-5 hiljada siguran sam. Imat ces milju do milju i po Zenicana, normala ljudi, zeljnih dobrog fudbala.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 avg 2022, 17:58Ne bi trebalo biti ispod 1500-2000.Sve vise od toga svaka nam cast
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikad mi necemo naci napadaca kao sto je Leon Benko ni pribliznog njemuKonzerva je napisao/la: ↑08 avg 2022, 19:06Sarajevu treba mlad efektivan napadac koji ce zabijati ko Bilbija ili bolji, i jedan betonski odbranbeni igrac i titula se moze slaviti vec sad.
i onda treba napasti evropu ko ni jedan tim od rata do sad....i imat ce te cijelu BiH uz sebe odete li u neku grupnu fazu, a to se sigurno moze sa ovakvim covjekom Mirvicem jer ocito se ne sali kad je ovako odrijesio kesu.
Sarajevu treba napadac tipa Komazec ili Benko ovo timu da bi se nesto uradilo u evropi sledecu godinu.
Treba kupiti kartu pa tamam da ne mozemo otici.
Da na taj nacin podrzimo klub.
Da na taj nacin podrzimo klub.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Nasli smo ga, samo jos da potpise a plus mozemo i zaraditi na crnogorcu.kitkat je napisao/la: ↑08 avg 2022, 20:06Nikad mi necemo naci napadaca kao sto je Leon Benko ni pribliznog njemuKonzerva je napisao/la: ↑08 avg 2022, 19:06Sarajevu treba mlad efektivan napadac koji ce zabijati ko Bilbija ili bolji, i jedan betonski odbranbeni igrac i titula se moze slaviti vec sad.
i onda treba napasti evropu ko ni jedan tim od rata do sad....i imat ce te cijelu BiH uz sebe odete li u neku grupnu fazu, a to se sigurno moze sa ovakvim covjekom Mirvicem jer ocito se ne sali kad je ovako odrijesio kesu.
Sarajevu treba napadac tipa Komazec ili Benko ovo timu da bi se nesto uradilo u evropi sledecu godinu.
cuj nikad a covjek milioner vas drzikitkat je napisao/la: ↑08 avg 2022, 20:06Nikad mi necemo naci napadaca kao sto je Leon Benko ni pribliznog njemuKonzerva je napisao/la: ↑08 avg 2022, 19:06Sarajevu treba mlad efektivan napadac koji ce zabijati ko Bilbija ili bolji, i jedan betonski odbranbeni igrac i titula se moze slaviti vec sad.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Skupit ćemo mi vikendom i 5 ubijeđen sam. Zenica je pod nosom plus ova raja iz ZeDo kantona a ima ih dosta, njima je Zenica bliža od Sarajeva.
A na kraju krajeva **** i posjetu ko da je bitno jel 3 il 4 na Bilinom, de da mi odradimo ovaj jesenji dio pa će na proljeće s novim terenom na Koševu svaka utakmica bit 10 najmanje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ankaragucu-Konyaspor
Mujakic i Rahmanovic jedan protiv drugog hahaha
Ima li negdje prijenos,ovaj ublehaski SK na 10 kanala prenosi nakav tenis yebo ih on
Ima li negdje prijenos,ovaj ublehaski SK na 10 kanala prenosi nakav tenis yebo ih on
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- f0rest1946
- Kontakt:
Mujakic odma u prvoj postavi 

Kakva puna tribina u kaknju kad je zabranjeno gostujucima navijacima na neutralne terene sta vam jee
-
- Kontakt:
Odem uzmem kartu,udjem na tribinu gdje i svi u nasem dresu i navijam
Sta je tu komplikovano da mi je znati?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 avg 2022, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Pokusati bez dresova i obiljezja. Kao obicni gledaoci u civilu.
Naravno ako se budu prodavale karte u Kaknju uopste.
Naravno ako se budu prodavale karte u Kaknju uopste.
- FKS -
batmanstreamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 avg 2022, 20:19Ankaragucu-Konyaspor
ako koristis chrome ili firefox skini "ublock origin" i one dosadne reklame ti nece smetati
Sve mi znamo.
Samo je belaj dal ce se karte prodavati u Kaknju.Kakav problem kavi bakraci.
Udjes na stadion sa kartom neko zna za koga navijas i odakle dolazis.
E svasta bgm
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prošli put nisu htjeli na Grbavici prodavati karte mada je to vjerovatno bio uslov željezničara. Ako hoće da zarade trebali bi pustiti sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakav je ovo kijamet, pa ne igra FKS pobogu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Dave, Ferrante071, Fudo, Hajdeee, Hamagara, MokraKifla, Oerde, r3m1, Riziko, samoFKS, Serha, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, zagorski i 114 gostiju.