FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nakon isteka roka 31. augusta, receno je da se nece praviti problem ako se produzi 5, 10 dana. Za 2 dana to je 40 dana od kad je klub "izabrao" Eldina Diglisica kao strateskog partnera. U tih 40 dana se mogao sklopiti sporazum ako ima volje, i to je i budali jasno.
OCEKUJEMO INFORMACIJU IZ KLUBA U SRIJEDU. Tad je probijen rok rokova. Zelimo da znamo gdje smo i koje su nam sljedece solucije. Hocemo li traziti novog investitora (ne znam koga novog da nam izmislite sad poslije londona i amerike) ili se okrecemo tome da malo pocnete raditi i uspostavite normalno poslovanje kluba?
OCEKUJEMO INFORMACIJU IZ KLUBA U SRIJEDU. Tad je probijen rok rokova. Zelimo da znamo gdje smo i koje su nam sljedece solucije. Hocemo li traziti novog investitora (ne znam koga novog da nam izmislite sad poslije londona i amerike) ili se okrecemo tome da malo pocnete raditi i uspostavite normalno poslovanje kluba?
-
- Kontakt:
Još nema ostavki ?
-
- Kontakt:
Andrew Tate sletio u Mostar jutros iz USA. Ocekuje se da ce nas kupiti sa svojim dnevnim budzetom od 5miliona dolara.
Ne bi.me cudilo da nam iz uprave pokusaju prodati i ovakvu pricu hahah jesmo naivni jbt.. ubode i hulahopka jednom ccc
Ne bi.me cudilo da nam iz uprave pokusaju prodati i ovakvu pricu hahah jesmo naivni jbt.. ubode i hulahopka jednom ccc
U okviru projekta „Novo ruho Grbavice“ proteklih dana izvršena je prva faza osvježenja i čišćenja stolica na sjevernoj tribini našeg stadiona. U narednom periodu, planirane su i brojne druge aktivnosti kako bi našem domu vratili sjaj. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
-
- Kontakt:
Vijest slicna onoj kad su nasli "sredstvo" koje cisti stolice i od tog napravili vijest.Brkooo je napisao/la: ↑08 avg 2022, 18:26U okviru projekta „Novo ruho Grbavice“ proteklih dana izvršena je prva faza osvježenja i čišćenja stolica na sjevernoj tribini našeg stadiona. U narednom periodu, planirane su i brojne druge aktivnosti kako bi našem domu vratili sjaj.
Realno brukamo se i ovakve stvari predstavljamo kao da se nesto radi.. pa ovo bi trebalo biti elementarna stvar jbt
- manijacikonjic87
- Kontakt:
moj Željo ti ces mene u grob otjerat prije vremena..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Volim te ŽELJO
-
- Kontakt:
Još trening nije počeo, katastrofa.
Neprofesionalnost.
Neprofesionalnost.
Nemoj zezatiSatroVacki je napisao/la: ↑08 avg 2022, 18:46Još trening nije počeo, katastrofa.
Neprofesionalnost.

- manijacikonjic87
- Kontakt:
e bas me zanima sta je razlogSatroVacki je napisao/la: ↑08 avg 2022, 18:46Još trening nije počeo, katastrofa.
Neprofesionalnost.

- lijevapolutka
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
vakat je i bio ako je razgovor onakav kakav mislim da bi trebao biti..
Ne vidim da sam ja nesto najavljivao da bih ubadao. Jasno je davno bilo dase u klub guraju stranački uhljebi. I da je klub postao sprdačina. Danas iz ekipe 1921 imaš momke koji su počeli iz ljubavi raditi, a danas već glume pokojnog Ivicu. Kao oni znaju ko je lopov. Šta treba i kako treba a ne znaju odakle su šuplji. Puno su ljudi sebi dali zapravo. A tako nam je jer klub vode bezveznjakovici. Rekoh lijepo čeka se prodaja Amira.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑08 avg 2022, 18:18Andrew Tate sletio u Mostar jutros iz USA. Ocekuje se da ce nas kupiti sa svojim dnevnim budzetom od 5miliona dolara.
Niko ne radi svpj posao. Svi se bave poslom za koji pojma nemaju. Kod nas samo još.fali ona radnica iz prijašnje buregdzinice dodje u klub da nam i ona počne objasnkavati šta i tako. U takvoj smo situaciji..
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Džo dinamitaš, idol mi je bio…Grad je nas DS je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:53Dzo.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:27Amoaha ćemo zvati Hamo, jednostavno jer je lakše.
Welcome Hamo!
- MocMahale444
Ološ mlatio pravde dijelioAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑08 avg 2022, 20:26Džo dinamitaš, idol mi je bio…Grad je nas DS je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:53Dzo.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:27Amoaha ćemo zvati Hamo, jednostavno jer je lakše.
Welcome Hamo!

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nemam pojma, u subotu mi rekoše da će se danas obaviti razgovor
moSa ljoŽe
Tresla se gora, rodio se mislijevapolutka je napisao/la: ↑08 avg 2022, 20:37Nemam pojma, u subotu mi rekoše da će se danas obaviti razgovor
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 47 gostiju.