AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgleda da će nam trebati još veznjaka, jer je navodno Arsenal već poslao ponudu za Bennacera, a Liverpool sprema istu, 40M. Ponude li 50M, po ugovoru Milan mora prihvatiti, golemo da engl. medije prenose ovo, a ITA ni riječi na tu temu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ta vijest je stara 3-4 dana. A već su Longo i svi mediji bliski Milanu demantovali tu vijest. Bennacer ostaje i pregovara sa Milanom oko novog ugovora.
Bakayoko je sljedeći koji odlazi i eventualno Lazetić i Gabbia na posudbu. Ali tek kad se završe transferi oko novog veznog i stopera.
Bakayoko je sljedeći koji odlazi i eventualno Lazetić i Gabbia na posudbu. Ali tek kad se završe transferi oko novog veznog i stopera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prema izvještajima pojedinih medija Maldini je u kontaktu sa Ziyechom. Te moglo bi tu biti još puno toga do kraja Augusta. Chelsea traži 10M. Ali Milan prvo pokušava riješiti veznjaka i stopera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad i engleski mediji tvrde da Maldini želi i Ziyecha. Što bi vjerovatno značilo da će Sale negdje na posudbu.
Saleta za zamjenu za Thea, bio bi on dobar bekRomagnoli13 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 23:04Sad i engleski mediji tvrde da Maldini želi i Ziyecha. Što bi vjerovatno značilo da će Sale negdje na posudbu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Nema on mozga ni za jednu poziciju da igra na visokom nivou.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tonali je deff out za prvo kolo, za drugo protiv Atalante ce biti na raspolaganju
Zato mu treba usaditi bekovsko razmisljanje, moze proci igrac ili lopta a oboje zajedno nikako. Tu ne treba plaho mozga
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Giroud danas jedan dio treninga odradio sa ekipom a drugi dio sam. On će biti u rotaciji za Udinese. Konačno je Origi radio sa grupom i to skoro cijeli trening. On možda neće biti pozvan za prvi meč ali već drugo kolo bit će na raspolaganju.
Tonali ako bude trenirao od sutra onda će biti na raspolaganju za vikend. U suprotnom neće se rizikovati.
Dakle ne bih da ureknem, ali dosta su to dobre vijesti za tim. Svi igrači su zdravi ili su na pragu povratka.
Mediji najavljuju sljedeći sastav za Udinese:
Maignan, Calabria-Kalulu-Tomori-Theo, Bennacer-Krunić, Leao - Diaz- Messias, Rebić.
S tim da se napominje da pozicija Diaza je upitna. Adli i CdK čekaju iz prikrajka.
Tonali ako bude trenirao od sutra onda će biti na raspolaganju za vikend. U suprotnom neće se rizikovati.
Dakle ne bih da ureknem, ali dosta su to dobre vijesti za tim. Svi igrači su zdravi ili su na pragu povratka.
Mediji najavljuju sljedeći sastav za Udinese:
Maignan, Calabria-Kalulu-Tomori-Theo, Bennacer-Krunić, Leao - Diaz- Messias, Rebić.
S tim da se napominje da pozicija Diaza je upitna. Adli i CdK čekaju iz prikrajka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Treba buraz, bježanje između linija, znati riješiti loptu na vrijeme. Ja njega recimo vidimo u Turskoj ligi za neki osrednji klub.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- nextterrain
- Kontakt:
Suska se da kada Kostic prijedje u Juve, da ce krenuti po Saleta pa ce biti swap izmedju Ndicke i Saleta pa ce krenuti na Ziyecha
Inače se prica da nam je Frankfurt duzan pare od transfera Haugea pa ćemo vidjeti
Inače se prica da nam je Frankfurt duzan pare od transfera Haugea pa ćemo vidjeti
kad smo im mogli uvaliti šilju, možemo onda i ovog 
edit:
nvm sad skonta da se ipak radi o frankfurtu, nesanica radi svoje
edit:
nvm sad skonta da se ipak radi o frankfurtu, nesanica radi svoje
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Jesmol se dobro skontali, Frankfurt želi Saleta kao zamjenu za Kostica pa je moguće da u zamjenu ponude Dick-a 
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Izvinite ako je nejasno bilo, tipkao nabrzinu preko mobitela.
Uglavnom, u dobrom odnosu su sa Frankfurtom jos od swapa Silve i Devica. Kupili su Haugea, ali nisu isplatili cijelu cifru transfera za njega.
Kostic ide u Juventus, pa Frankfurt trazi zamjenu za njega i izgleda da ce to biti Sale. Milan hoce iskoristit ostatak para sto su im duzni + Saleta da dovedu N'dicku.
Kada to odrade, dovest ce Ziyecha
Nadam se da je malo jasnije
Vidis, govorimo da Sale nije ni za qrac ali ispade da jest, cim gledaju da ih zamijene 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hahaha uglavnom smo se na kraju skontali 
Sto neko napisa neki dan jadni komentatori kad prenose utakmice Milana
Sto neko napisa neki dan jadni komentatori kad prenose utakmice Milana
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Taj swap za Saleta bi bilo fantasticno. Jedan kratak period je igrao odlicno, dogurao do reprezentacije gdje je takodjer bio sasvim solidan u tom periodu, a onda nista od njega. Ne sjecam se je li imao one neke i povrede tad, dal' cak i korona i onda stare navike, neucinkovit za jedno krilo.
0dlazak bi napravio prostor za to novo, kvalitetno krilo, aBd.
0dlazak bi napravio prostor za to novo, kvalitetno krilo, aBd.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.