Neka hvala
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je ovaj Zukanovic ? Nisam nikad cuo za njega, jel sklon povredama. Ima onaj jedan navijac komsinica Ervin il tako nesto...svadjao se s Petevom neki dan.
You are someone else I am still right here
100% nase dijete buducnost kluba.
Cuj Zukanovic covjek prestao igrati ozbiljan fudbal prije par godina.Nek ide konama on Cocalic ,Bekric, bar ima svoju generaciju da ima skim da se druzi.
Sve ok, nije Jap Stam al vala da nisi cuo za njega.. Imao je finu karijeru, samo ni pod razno ga dovoditi u ovim godinama i bez utakmice dugofera je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:05Ko je ovaj Zukanovic ? Nisam nikad cuo za njega, jel sklon povredama. Ima onaj jedan navijac komsinica Ervin il tako nesto...svadjao se s Petevom neki dan.
Ja sam ovde jedini Zukanovic.
realno nije on za nas.

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kakav upgrade bi to bio sa Anicica od 34 godine koji je sklon povredama i odigrao 3 utakmice u zadnje 2 godine na Zukanovica od 35 godina doduše on je bar igrao prošle godine pofino 

Sad da je Zukanović neki navijač kona, ne znam baš.Kad je recimo izašao iz njihovih juniora, otjerali su ga u Ozren na posudbu, a jednog ublehaša poput Jamaka ostavili.Na kraju ih napustio, otišao u Austriju gdje je jedno vrijeme igrao amaterski fudbal i radio u staklarskoj radnji, a na kraju došao do Rome i utakmice 1/8 finala Lige prvaka protiv Reala u Madridu.Da nije maltene pobjegao iz Želje, pitanje je kako bi prošao u karijeri, a jedan njihov navijač, koji je dobro upucen, rece mi da ga je Mulalić odbio, nije htio ni razgovarati o njegovom povratku.
Ako sutra ode Zukanovic u Zelju ( sta i mislim) pisat ce onaj bot da je odbio Sarajevo zbog Zelje. isto supla ko za Amoah 

bas sam to htio reci. Bagra od novinara
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Joj ovog bukvalcanokee je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:12Sve ok, nije Jap Stam al vala da nisi cuo za njega.. Imao je finu karijeru, samo ni pod razno ga dovoditi u ovim godinama i bez utakmice dugo

Kakav crni Sadiku, bolje kondicionog Trnovca staviti da igra stopera, nego onog sminkera...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Onda bi trebalo biti i 5 0 0, pa onda i 6 0 0

Igman i Sloboda su protivnici koje moramo dobiti.
I prosjaci bi trebali pasti, ali derbi je i to se ne zna nikad.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- AvanGarda46
- Kontakt:
Ma moze Alisah komotno na stopera, ko je gledao tekmu u Travniku zna o cemu pricam..
90 minuta odigro, nisam upratio da je izgubio zracni duel, pravovremen na lopti, siguran s njom..
Znam da ona tekma nije mjerilo, ali momak ima fizicke predispozicije da samelje svakog u duelu..
Nadam se da je ovo njegova prilika da uleti i postane zalog za buducnost
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
Ako zelimo da uzimamo milione ,moramo i riskirati sa djecom.AvanGarda46 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 10:11Ma moze Alisah komotno na stopera, ko je gledao tekmu u Travniku zna o cemu pricam..
90 minuta odigro, nisam upratio da je izgubio zracni duel, pravovremen na lopti, siguran s njom..
Znam da ona tekma nije mjerilo, ali momak ima fizicke predispozicije da samelje svakog u duelu..
Nadam se da je ovo njegova prilika da uleti i postane zalog za buducnost
Siguran sam ako bi dobio šansu da bi postepeno bio glavna karika u odbrani.
Ne znam zasto ,ali mi imamo taj psihicki strah od mladih igraca.
Sjecam se kad je Kovacevic stao na gol ,nastala je panika medju navijacima.
Nadam da se da ce Dudic tu praksu promjeniti,i da cemo sve vise i vise gurati nasu djecu iz akademije.
Kako je sinoc bilo lijepo citati za Mujakica i Šabanovica da su odigrali svih 90 minuta za timove u Turskoj i Francuskoj.Da za Kovacevica ima interesa iz Benfike.
Samo trrba ovako nastaviti ,nama onda investitor i ne treba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma malo da se raji baci udica zato što je čovjek u gradu Sarajevu, ne znam čemu ova šuplja ali dobro.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:46Odvratna šuplja Avaza. Od ovog provjereno nema ništa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aleksandar Vukotic pise sport jedan
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, N3R3D, Proximic, rimljanin90, Tarapi, UltraSa46 i 76 gostiju.