FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas izgleda pocinju radovi, nadam se da ce biti sto manje propusta i da smo se ogradili u ugovoru za rok završetka radova, sto prije se vratimo na Kosevo bice bolje po nas
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevu će trebati i pristanak Beverena jer prema zvaničnim podacima, Vukotić ima ugovor sa ovim klubom do kraja ove sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vukotić ako bi došao bila bi preslikana situacija kao kad smo prodali lošijeg Kurdića i doveli Mujakića. Po meni je on kvalitetom ispred i Anicica i Drobarova, ali njegovo dovođenje znaci da je kod Anicica bas ozbiljnija povreda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da budem iskren ja sam totalno zaboravio na ovog momka ali dobar je ako je istina kao što kažeš. Na stranu što ima fin staž u mnogo jačoj ligi od naše ali ima i bosansko državljanstvo te je visok preko 2 metra a to nam baš treba. Kad si na Koševu nekako uvijek imam osjećaj da su protivnički igrači nadmoćniji u odbrani. Možda mu se ne igra druga liga otkako su ispali i vjerovatno bi im trebalo platiti nešto..
Rasid na ljekarskom na Ilidzi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Feđa je nagovijestio težu povredu a evo i klub (Hadžija) pregovara sa par igrača tako da je to sigurno završena stvar, nažalost.
-
- Kontakt:
S ovim portalom ima veze Šurković tako da ima istine sigurno, sve sto su objavili prije potpisivanja ovih pojacanja sve je bilo istina..tako da ozbiljan igrac za bh ligu
Šta su navalili na štumfove,i Vukotic je kone nesto dizao stalno.
Helem došao ne došao on evidentno je da se traži još jedan stoper.Neka posudba bi idealna bila na dogovor plate po pola,netreba nam jos jedan pod ugovor na ove ranjene.

Helem došao ne došao on evidentno je da se traži još jedan stoper.Neka posudba bi idealna bila na dogovor plate po pola,netreba nam jos jedan pod ugovor na ove ranjene.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo onaj što se ofirno želji nabaciv'o i protiv njih djelovao kao amater uvijek, a protiv ostalih kao ferdinand?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A mozda ga napokon i iz prekida zabijemoMortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2022, 11:14Da budem iskren ja sam totalno zaboravio na ovog momka ali dobar je ako je istina kao što kažeš. Na stranu što ima fin staž u mnogo jačoj ligi od naše ali ima i bosansko državljanstvo te je visok preko 2 metra a to nam baš treba. Kad si na Koševu nekako uvijek imam osjećaj da su protivnički igrači nadmoćniji u odbrani. Možda mu se ne igra druga liga otkako su ispali i vjerovatno bi im trebalo platiti nešto..

Drobarov 3 prazna mjesta pa tek mozda Vukotic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je potvrđeno za SportSport.ba, dvije strane su već obavile određene razgovore i postoji velika mogućnost da 27-godišnjak rođen u Kraljevu dođe na Koševo.
Navodno bi belgijski klub pustio bez odštete Vukotića i onda bi posao bio završen. Vukotić ima i bh. državljanstvo koje je dobio 2018. godine kada se povezivao sa i sa reprezentacijom naše zemlje.
Navodno bi belgijski klub pustio bez odštete Vukotića i onda bi posao bio završen. Vukotić ima i bh. državljanstvo koje je dobio 2018. godine kada se povezivao sa i sa reprezentacijom naše zemlje.
E ovo je vec pojacanje,za nase lige beton ,a bgm i šire.MortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2022, 11:23Kako je potvrđeno za SportSport.ba, dvije strane su već obavile određene razgovore i postoji velika mogućnost da 27-godišnjak rođen u Kraljevu dođe na Koševo.
Samo da se ne oduzi.
- napoleon72
- Kontakt:
2.01 lik visok. Beveren ga platio fine pare Krupi koliko ja vidim, to je onaj val kad su uzeli pare i za Koljica mescini
Bolje da ne pisem nista sta mislim o njemu. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Beton baš, godinama je igrao u prvoj belgijskoj ligi - sve regularno.amypitar je napisao/la: ↑09 avg 2022, 11:26E ovo je vec pojacanje,za nase lige beton ,a bgm i šire.MortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2022, 11:23Kako je potvrđeno za SportSport.ba, dvije strane su već obavile određene razgovore i postoji velika mogućnost da 27-godišnjak rođen u Kraljevu dođe na Koševo.
Samo da se ne oduzi.
Dobar je igrac i sto je bitno visok je a to nam fali. Bolji od Drobarova nije jer Vlatko ce biti najbolji stoper lige dok se malo razigra.
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mene je više ''strah'' Tuzle nego naredne 3 utakmice. Protiv Slobode su baš bili loši ali eto opet su na papiru među top 3,4 ekipe i treba biti oprezan.