FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Definitivno trebamo jos bar 2 dobra igraca, vidim Balic jos bez kluba, al kako je neko napisao zvali su ga vise puta nije htio. Za Mehanovica vjerovatno nemamo para, on ima vjerovatno vece ambicije i da ide u neki "veci" klub, al vidjet cemo...
Ovako gledajuci realno Leotar, Igman, Posusje, Sloga sve ih mozemo preskociti na tabeli al za nesto vise 5,6 mjesto treba vise kvaliteta u igrackom kadru.
Ovako gledajuci realno Leotar, Igman, Posusje, Sloga sve ih mozemo preskociti na tabeli al za nesto vise 5,6 mjesto treba vise kvaliteta u igrackom kadru.
I niko ne zna sta je sa Saida i koliko je ozbiljna povreda? Protiv Sirokog je bio na klupi, ali se znalo da nece igrati.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
MUSTAFA HUKIĆ
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
On ima vec koju godinu problem sa visokim pritiskom, odnosno sa njegovim naglim skakanjem, nebi me cudilo da ga "stede" na ovim vrucinama i zbog toga
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Hoćemo čekati opet mart april da kažete kako nema plata ili da počnemo odma?
Debili koji vode klub ne daju ni da se pita kad će plata, to pitanje se ni u ludilu ne smije postaviti. Dobije se i otkaz
P.S. sad sam neprijatelj kluba a forum je rak rana istog.
Debili koji vode klub ne daju ni da se pita kad će plata, to pitanje se ni u ludilu ne smije postaviti. Dobije se i otkaz

P.S. sad sam neprijatelj kluba a forum je rak rana istog.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Jel sad svakih 90 dana, hocel bit makar sta od dresova?simonknows je napisao/la: ↑09 avg 2022, 11:28Hoćemo čekati opet mart april da kažete kako nema plata ili da počnemo odma?
P.S. sad sam neprijatelj kluba a forum je rak rana istog.![]()
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma odma počet, ili dajte ljudima plate ili otpustite sve i ubacite juniore i napustite pozicije kako bi dosli ljudi koji znaju radit sa finansijama i imaju iskustva sa upravnim poslovima. Ako ne mogu najeftiniju ekipu lige da isplacuju ili bar da dogovore neko kvartalno placanje sta bilo sto bi odrzalo mentalnu stabilnost ekipe, stvarno onda ne znaju vodit klub.simonknows je napisao/la: ↑09 avg 2022, 11:28Hoćemo čekati opet mart april da kažete kako nema plata ili da počnemo odma?
P.S. sad sam neprijatelj kluba a forum je rak rana istog.![]()
21 je vijek ljudi, ja prvi bez plate ne bih igro ili bih igrao preko ku*ca
-
- Kontakt:
Ekipa je još uvijek sigurna, ali za mjesec, dajem im najviše 2, ide sunovrat pa će i oni ostati bez primanja. Na drugim mjestima su već počeli ..... sa platama. Jedno je i otpušteno zbog pitanja kad će plata. Degeni vode klub, a najveći je Bob graditelj!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Al nikad nisam cuo da se plate isplacuju svakih mjesec i po.Boze sacuvaj,pa nek se zapita uprava jel bi oni htjeli radit za platu koja je svakih mjesec i po,a ni to debili nisu u stanju ispunit.Boze sacuvaj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nisu oni puno toga u stanju, od plata, selektovanja ekipe, izvještaja... U stanju su samo reći da malo sačekamo i da će dovesti najbolje u Slobodu a evo to nikako da se desi. U stanju su samo izmišljati priče kako se borimo za Europu a mi nikad bliže ispadanju.
Svašta.
Svašta.
- Beduin
- Kontakt:
Zato mi hajmo sezonske uzeti, hajmo kakve donacije im dati, hajmo rekvizite i dresove kupovati, eto i novih majica, vodite koga znate i ne znate na tekmu ne bi li kupio kartu, sve samo da oni ne daju pare i klub napreduje rezultatski i finansijski.
Sve moze osim polaganja racuna onima od kojih se trazi svaki dinar, moljaka da dolaze i podrze klub, aplaudiraju na kraju utakmice i ne vrse pritisak na njih.
Kur4ina im od mene dok ne odu ili ne podignu klub na visi nivo. Kur4ina im od mene karta i odlazak na utakmicu sve dok se aplaudira, umjesto proziva aktuelna vlast. Hej bolan, zamisli ti koja je to bezbriga i bolikurac navijaca, publike kad te jedva ostavise u ligi i nakon toga sklepaju skoro pa istu ekipu po kvaliteti, ako ne i goru, i ne oglasavaju se mjesecima nakon izborenog j3benog opstanka, to ne smijes vise kritiku uputiti. Ma mars gov.na jedna, od mene nema vise dinara, i previse sam davao da bi tako vracali. Vama svaka cast, necu nikoga navracati sta da radi, svako ima svoj rezon, ali dok ne krene pritisak na njih i odstupanje ja cu imati ovakav stav, a prvi cu se pridruziti borbi protiv ovakve tiranije kluba i jednoumlja.
Azmir je makar davao pare pa je htio da je njegova zadnja, ovi klosari kinte nemaju, grca klub i nigdje rezultata, ali nimukajet od njih makar da slazu neku izvlakusu, ako nista drugo.
Eto neka sam negativac, neka sam i neprijatelj kluba ovakvim stavom, ali ja cu svakom dati sansu i podrzati neko vrijeme, kad nema rezultata slijedi kritika i pljuvanje. 0vi to zasluzuju.
Sve moze osim polaganja racuna onima od kojih se trazi svaki dinar, moljaka da dolaze i podrze klub, aplaudiraju na kraju utakmice i ne vrse pritisak na njih.
Kur4ina im od mene dok ne odu ili ne podignu klub na visi nivo. Kur4ina im od mene karta i odlazak na utakmicu sve dok se aplaudira, umjesto proziva aktuelna vlast. Hej bolan, zamisli ti koja je to bezbriga i bolikurac navijaca, publike kad te jedva ostavise u ligi i nakon toga sklepaju skoro pa istu ekipu po kvaliteti, ako ne i goru, i ne oglasavaju se mjesecima nakon izborenog j3benog opstanka, to ne smijes vise kritiku uputiti. Ma mars gov.na jedna, od mene nema vise dinara, i previse sam davao da bi tako vracali. Vama svaka cast, necu nikoga navracati sta da radi, svako ima svoj rezon, ali dok ne krene pritisak na njih i odstupanje ja cu imati ovakav stav, a prvi cu se pridruziti borbi protiv ovakve tiranije kluba i jednoumlja.
Azmir je makar davao pare pa je htio da je njegova zadnja, ovi klosari kinte nemaju, grca klub i nigdje rezultata, ali nimukajet od njih makar da slazu neku izvlakusu, ako nista drugo.
Eto neka sam negativac, neka sam i neprijatelj kluba ovakvim stavom, ali ja cu svakom dati sansu i podrzati neko vrijeme, kad nema rezultata slijedi kritika i pljuvanje. 0vi to zasluzuju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da nam je blistava situacija nije..
Da nas ceka ista situacija kao i proslih godina mozda i gora ceka..
Da se nesto muti u upravi, muti se..
Nema izjava nema press-ica na kojima se predstavi stanje kluba i sl, znaci ne stima tu nesto. Al to je opste poznato vec duze vrijeme..
Treba sacekat jos 2 3 kola da vidimo kako ce ici, ako bude ista prica onda ici tamo blokirat ulaz u stadion dok se ne dobiju odgovori.
Al evo realno ljudi , ako uz Slobodu necemo stat mi građani Tuzle, navijaci pa ko ce ?
Nit ce nam pomoc SDP, SDA, itd ....
Niko nam nece pomoc..
Eno pogledajte celika, kako se njihovi trude, postavljaju standove , promovisu prodaju clanskih karti, bas na temi celika pisu da ljudi sa foruma skupljaju novac za onaj kao celicni zid sto su napravili , kako vec to funkcionise..
Mozemo mi kukat al od kukanja nema nista
Za ostale ne znam, al moja porodica cijela zivi za Slobodu i tako godinama. Moj djed je operisan , pod rizikom dolazio na utakmice... Nijednu ne propusta, kupuje premium clanske kartice od minimalne penzije.
Ja cu ostat uz ovaj klub i podrzavat kako god mogu naspram svojih finansija..
Moramo ostat uz ovaj klub do kraja, jer ako necemo mi, ko ce ?
Mi ko navijaci imamo stvarno previse strpljenja za ovaj klub, svima je vise ovo dojadilo, godunama isto gledamo , al opet smo svi godinama tu i vjerujem da cemo i ostati..
A ako hocemo da se nesto promijeni nema od ovog pisanja po forumu njsta, treba ici u upravu i traziti odgovore..
Al prvo hajmo sacekat 2 3 kola pa onda ..
Nema izjava nema press-ica na kojima se predstavi stanje kluba i sl, znaci ne stima tu nesto. Al to je opste poznato vec duze vrijeme..
Treba sacekat jos 2 3 kola da vidimo kako ce ici, ako bude ista prica onda ici tamo blokirat ulaz u stadion dok se ne dobiju odgovori.
Al evo realno ljudi , ako uz Slobodu necemo stat mi građani Tuzle, navijaci pa ko ce ?
Niko nam nece pomoc..
Eno pogledajte celika, kako se njihovi trude, postavljaju standove , promovisu prodaju clanskih karti, bas na temi celika pisu da ljudi sa foruma skupljaju novac za onaj kao celicni zid sto su napravili , kako vec to funkcionise..
Za ostale ne znam, al moja porodica cijela zivi za Slobodu i tako godinama. Moj djed je operisan , pod rizikom dolazio na utakmice... Nijednu ne propusta, kupuje premium clanske kartice od minimalne penzije.
Mi ko navijaci imamo stvarno previse strpljenja za ovaj klub, svima je vise ovo dojadilo, godunama isto gledamo , al opet smo svi godinama tu i vjerujem da cemo i ostati..
A ako hocemo da se nesto promijeni nema od ovog pisanja po forumu njsta, treba ici u upravu i traziti odgovore..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve to stoji, ali da se zdravo radi kao na zapadu, da se ima plan i program, da uprava crno na bijelo pokaze sta je ostvarila a ne visemjesecna sutnja, ovako dajem pare da NJIMA punim dzepove, nit igraci, nit klub nece pfeninga vidjeti od togamk1008 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:43Da nam je blistava situacija nije..
Niko nam nece pomoc..
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Planiraju li se bar oglasiti reci nešto šta je kako je u klubu stanje? Prošle sezone je mjesečna plata išla svakih 45 mislim gdje to ima samo kod nas! Nosu se oglasili od one utakmice sa Borcem od tada niko nije čuo da uprava postoji. Mi imamo solidnu ekipu koja može opstati, ali ako im budu falile plate sigurno da neće dati niti 50% sebe, a i ne trebaju imaju ugovore gdje im piše da moraju biti plaćeni.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam čuo da uz kupovinu ove pljeskalice sa zvanične stranice dobiješ i saopštenje uprave na papiru..tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:09Planiraju li se bar oglasiti reci nešto šta je kako je u klubu stanje? Prošle sezone je mjesečna plata išla svakih 45 mislim gdje to ima samo kod nas! Nosu se oglasili od one utakmice sa Borcem od tada niko nije čuo da uprava postoji. Mi imamo solidnu ekipu koja može opstati, ali ako im budu falile plate sigurno da neće dati niti 50% sebe, a i ne trebaju imaju ugovore gdje im piše da moraju biti plaćeni.
Koji užas

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ova upravamk1008 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:43Da nam je blistava situacija nije..
Niko nam nece pomoc..

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Ova nesposobna uprava polako al sigurno tjera navijace i simpatizere od kluba, cak i one najvece. A kako mi se cine to svjesno rade, za neke dalje njima poznate korake.
Za hljeba im trebalo
Za hljeba im trebalo
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.