FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vrte ovaj jedan bager na 4 terena u bih, na svakom se slika pomalo i onda pauza mjesec 

NEMA NAZAD
Kako je najavio predstavnik firme zadužene za postavljanje nove hibridne trave „Hellasod“ okončanje radova je planirano u roku od 45 dana što najviše zavisi od vremenskih prilika jer finalno postavljanje nove travne površine zahtjeva stabilne vremenske uslove. Kao podizvođači radova su odabrane domaće firme „Geokop“ i „Bosman“.
Na hajr .
Na hajr .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ih stalno smarati, pogotovo jer naše kompanije radeBeYaZ je napisao/la: ↑09 avg 2022, 13:04Kako je najavio predstavnik firme zadužene za postavljanje nove hibridne trave „Hellasod“ okončanje radova je planirano u roku od 45 dana što najviše zavisi od vremenskih prilika jer finalno postavljanje nove travne površine zahtjeva stabilne vremenske uslove. Kao podizvođači radova su odabrane domaće firme „Geokop“ i „Bosman“.
Na hajr .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jooj Munje sta nam radi. Ako je neko na aparatima to smo onda svi mi,ovi ostali su pojeli svoja damu odavno...
Vukota k'o peti refelektor na Hasetu..
Mirva kralju trpas im ga i ne vadis
Hairli da bude Vukota
Vukota k'o peti refelektor na Hasetu..

Mirva kralju trpas im ga i ne vadis

Hairli da bude Vukota
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
E kako sam cuo, kod nas toga neće biti. Potpisan je sporazum nakon što smo trebali igrati protiv TC na Koševu sa izvođačima radova i savezom da će sve biti gotovo u periodu od 45 dana ako ne bude nepredviđenih vremenskih uslova. Zato je naglo i promjenjana odluka da se protiv TC igra u Zenici. Tako sam čuo bar.
Sve su prilike da će biti dosta prije završeni radovi nego na ostalim terenimaMortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2022, 13:06Treba ih stalno smarati, pogotovo jer naše kompanije radeBeYaZ je napisao/la: ↑09 avg 2022, 13:04Kako je najavio predstavnik firme zadužene za postavljanje nove hibridne trave „Hellasod“ okončanje radova je planirano u roku od 45 dana što najviše zavisi od vremenskih prilika jer finalno postavljanje nove travne površine zahtjeva stabilne vremenske uslove. Kao podizvođači radova su odabrane domaće firme „Geokop“ i „Bosman“.
Na hajr .
na stranu sve ove firme su koliko toliko ozbiljne. Ako nas vrijeme posluzi brzo ce . Kad je pauza za reprezentacije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BeYaZ je napisao/la: ↑09 avg 2022, 13:15Sve su prilike da će biti dosta prije završeni radovi nego na ostalim terenimaMortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2022, 13:06Treba ih stalno smarati, pogotovo jer naše kompanije radeBeYaZ je napisao/la: ↑09 avg 2022, 13:04Kako je najavio predstavnik firme zadužene za postavljanje nove hibridne trave „Hellasod“ okončanje radova je planirano u roku od 45 dana što najviše zavisi od vremenskih prilika jer finalno postavljanje nove travne površine zahtjeva stabilne vremenske uslove. Kao podizvođači radova su odabrane domaće firme „Geokop“ i „Bosman“.
Na hajr .

- JavierBosnia
- Kontakt:
Dobro dosao Abbakre!
Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 09 avg 2022, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
Bager zakopao na ćošku, elita se slikala...kontaju li još neki bager uključiti ili će sve sa jednim?
Ako će se tako raditi, to za 45 dana nema šanse. Neće tako ni za 90.
Koševo Zapad
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Evo brata potpisao.. MNOGO SMO JAKI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Merhaba

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jao Rašida brata, nek smo ga potpisali ako se zarati opet, fudbal i nekako.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nek Tatara firgu pokosi jednom da opravda epitet pojacanja.

Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 09 avg 2022, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako, vidjet ćemo kakvim će tempom raditi ove sedmice.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2022, 13:25Bager zakopao na ćošku, elita se slikala...kontaju li još neki bager uključiti ili će sve sa jednim?
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ako nista makar nek Musa ima jarana afrikanca, da mu ne bude dosadno

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bvsic, Chony533, Hamagara, MaroonWhite1946, Noke995, rimljanin90, skoJaa i 78 gostiju.