Joj sta radimo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Press je u 17:40 a trening je u 18h.
Celik i Zenica ispade najbolji domacini od svih ostalih. Drago mi je ako nista sto imamo i vise nego korektan odnos sa njima
Nije, i neće biti još zadugo.
Pantelija je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:50Covjek je ozlijedio drugo koljeno, ne ono gdje je imao ozljedu. Ozlijedio ga je jer je imao oslonac na toj nozi, a ovaj igrac mu na stajnu naslonio se svom težinom.
Bilo koji drugi igrac da je bio, ozlijedio bi se isto kao i aničić u onoj situaciji ili bar 80%-90%
Od našeg Muse rodjak iz Citluka
Mateo Musa
Ništa od toga
Igra se u Doboju kod Kaknja ali je zabrana za gostujuce. Moze se uci kao neutralni navijac i vecinom ce biti nasi na onoj tribini. Mozda nesto malo bude njihovih iz Konjica. Tamo ima puno nasih navijaca a i puno ce nas doci iz Sarajeva. Ako pobijedimo Tuzlu mislim da ce biti prava borba za karte.
Pa i prije nego je otišao Mujakić, Feđi je Đokanović igrao stopera.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:37
Brate u ovom trenutku ne treba nam niko. Kako je Mujakic usao u ekipu, sto ne bi Alisah ?? Svih ostalih 10 pozicija top pokriveno. Kako igramo hB i kakav roster imamo, samo protiv Laznih bi bili u problemu, ako bi oba Drobarov i Djokanovic u tom trenutku bili van stroja. Mozda se i na Traku uskoro moze racunat ? Protiv Slobode,Leotara,Igmana, pa i ostalih i Cirjak moze pokriti stopersku poziciju. U svakom zlu i nesto dobro, mozda Ramic na zadnjem veznom.
Na zimskoj pauzi vidjeti gdje si, sad nikog novog ne.![]()
Treba brate, aukoliko Vlatko dobije kartone ili nedaj povreda a bice takvih situacija onda odtajemo samo na Traki, bilo bi onda po Hadziji jos plus Trako ako bude imao kikseva bilo bi svakakvih komentara poznavajuci nasSamozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:42
Sad smo ti i ja bolji od Marina. Mislim da nam do pauze(Mart.2023 g.) niko ne treba, a jos ako se oporavi Marin![]()
Trenutno korisnika/ca: Confiance, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic i 90 gostiju.