FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2022, 14:54

Shategabri je napisao/la:
09 avg 2022, 14:43

Pa i prije nego je otišao Mujakić, Feđi je Đokanović igrao stopera.
I ovu sa Aničićem je počeo Đokanović, a poslije Aničića zamijenio Drobarov.
Trako je tu opcija, ali eto i on se oporavlja od povrede.
Ališah je u omladinskoj ekipi.
Možda Feđa vidi Đokanovića trajno kao stopera? Treba mu za njegove zamisli pozadi igrač koji zna lopte? Ne znam. Čudi me da ga ni jedan novinar nije konkretno pitao za to.
Igrači zadnje linije su u većoj opasnosti i od kartona. Zato tu moramo imati još jednog igrača u rotaciji. Mislim ako Aničić neće biti dostupan, a Mujakić nam je otišao. Ti igrači su planirani za ovu sezonu.

Djokanovic samo da popravi skocnost bio bi top stoper. Mislim da njemu ta pozicija i vise odgovara, poslije samo 3 tekme je sve zreliji. Nije prvi stoper kojem je visina takva kakva je. Sa pokrivenoscu ostalih 10 pozicija smo TOP. Drobarov,Djokanovic, Trako, Alisah, pa i Cirjak mogu to pokriti.
Kazem, samo protiv Laznih bi mogli imati problema, ako bi Drobarov i Djokanovic bili out, svi ostali protivnici ce biti inferiorni u susretu sa nama aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 09 avg 2022, 14:57

Samozdravlje je napisao/la:
09 avg 2022, 14:54

Možda Feđa vidi Đokanovića trajno kao stopera? Treba mu za njegove zamisli pozadi igrač koji zna lopte? Ne znam. Čudi me da ga ni jedan novinar nije konkretno pitao za to.
Igrači zadnje linije su u većoj opasnosti i od kartona. Zato tu moramo imati još jednog igrača u rotaciji. Mislim ako Aničić neće biti dostupan, a Mujakić nam je otišao. Ti igrači su planirani za ovu sezonu.

Djokanovic samo da popravi skocnost bio bi top stoper. Mislim da njemu ta pozicija i vise odgovara, poslije samo 3 tekme je sve zreliji. Nije prvi stoper kojem je visina takva kakva je. Sa pokrivenoscu ostalih 10 pozicija smo TOP. Drobarov,Djokanovic, Trako, Alisah, pa i Cirjak mogu to pokriti.
Kazem, samo protiv Laznih bi mogli imati problema, ako bi Drobarov i Djokanovic bili out, svi ostali protivnici ce biti inferiorni u susretu sa nama aBd.
Grijesis druze, i to zestoko. Hvala Bogu pa ima neko ko ce donijeti pravu odluku i docesti stopera. Jer sa ovim stoperima zapoceti sezonu je samoubistvo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2022, 14:57

Konzerva je napisao/la:
09 avg 2022, 14:49
kako je krenulo Sarajevo pravi se najjaci tim od rata na ovamo, i skidam vam kapu do poda, naklon i postovanje imate od mene.

tek od rata do sad vidim po prvi put ozbiljnost jednog kluba da se izdigne iz ovog naseg sivila....i sa pojacanjima sledece godine definitivno se treba napasti grupna faza necega, jer tu leze velike pare....ko ne riskira ne profitira.
Finih je igrača došlo ovo ljeto u FKS, međutim mislim da o nekom ozbiljnom projektu možemo pričati tek kad se budu kupovali igrači.
Znači, skauting, daš recimo milion KM za nekog mladog igrača, krilo, beka, odigra ti dvije sezone, pa ga prodaš za 3 miliona...ili 5.
Naravno, to je problem, jer mi imamo etiketu tržišta gdje možeš do milion kupiti kojeg hoćeš igrača.
Ako bi se realizovao ovaj projekat sa terenima u potpunosti, podigla bi se i kvaliteta igre i vjerujem da bi to moglo uticati na dizanje rejtinga bh tržišta igrača.
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 avg 2022, 14:58

09 avg 2022, 14:37
fera je napisao/la:
09 avg 2022, 11:31
pitara je napisao/la:
09 avg 2022, 11:12
Vukotić ako bi došao bila bi preslikana situacija kao kad smo prodali lošijeg Kurdića i doveli Mujakića. Po meni je on kvalitetom ispred i Anicica i Drobarova, ali njegovo dovođenje znaci da je kod Anicica bas ozbiljnija povreda
Dobar je igrac i sto je bitno visok je a to nam fali. Bolji od Drobarova nije jer Vlatko ce biti najbolji stoper lige dok se malo razigra.

Brate u ovom trenutku ne treba nam niko. Kako je Mujakic usao u ekipu, sto ne bi Alisah ?? Svih ostalih 10 pozicija top pokriveno. Kako igramo hB i kakav roster imamo, samo protiv Laznih bi bili u problemu, ako bi oba Drobarov i Djokanovic u tom trenutku bili van stroja. Mozda se i na Traku uskoro moze racunat ? Protiv Slobode,Leotara,Igmana, pa i ostalih i Cirjak moze pokriti stopersku poziciju. U svakom zlu i nesto dobro, mozda Ramic na zadnjem veznom.
Na zimskoj pauzi vidjeti gdje si, sad nikog novog ne. :thumbup:
Uh uh pa tesko da se neko moze zaletiti na titulu a da konstantno guras neke igrace na neprirodne pozicije. Cirjak ni u snu na stopera, pa covjek je kreacija igre, ne smijem ni pomisliti da ga neko gura ikako kao opciju za stopera. Mali Alisah ko je ispratio omladince nije ta pozicija, moze pokriti al...
Imas 2 stopera Trako i Drobarov a usao si i planirao sezonu sa 4. Mislim da je sve jasno, jednostavno treba ti bar jedan stoper i to ces i sa njim se u nekim utakmicama opet krpiti.. Fakat nisi u pravu ako vec imamo ambicije da se guramo sa Zrinjskim za prvo mjesto..

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 09 avg 2022, 14:59

ovaj Valter objavi da je zavrsen Vukotic

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 avg 2022, 15:00

09 avg 2022, 14:57
Konzerva je napisao/la:
09 avg 2022, 14:49
kako je krenulo Sarajevo pravi se najjaci tim od rata na ovamo, i skidam vam kapu do poda, naklon i postovanje imate od mene.

tek od rata do sad vidim po prvi put ozbiljnost jednog kluba da se izdigne iz ovog naseg sivila....i sa pojacanjima sledece godine definitivno se treba napasti grupna faza necega, jer tu leze velike pare....ko ne riskira ne profitira.
Finih je igrača došlo ovo ljeto u FKS, međutim mislim da o nekom ozbiljnom projektu možemo pričati tek kad se budu kupovali igrači.
Znači, skauting, daš recimo milion KM za nekog mladog igrača, krilo, beka, odigra ti dvije sezone, pa ga prodaš za 3 miliona...ili 5.
Naravno, to je problem, jer mi imamo etiketu tržišta gdje možeš do milion kupiti kojeg hoćeš igrača.
Ako bi se realizovao ovaj projekat sa terenima u potpunosti, podigla bi se i kvaliteta igre i vjerujem da bi to moglo uticati na dizanje rejtinga bh tržišta igrača.
pa sigurno da ce liga na proljece jakooo biti intresantna upravo zbog toga sto ce nekoliko terena dobiti finu podlogu, a timovi su vidim doboro pojacani, pa kvaliteta ce sigurno isplivati na povrsinu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 avg 2022, 15:01

sonpenn je napisao/la:
09 avg 2022, 11:59
slika
slika

slika
Je li to taj CAT 4?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2022, 15:02

sanco2200 je napisao/la:
09 avg 2022, 14:47

Treba brate, aukoliko Vlatko dobije kartone ili nedaj povreda a bice takvih situacija onda odtajemo samo na Traki, bilo bi onda po Hadziji jos plus Trako ako bude imao kikseva bilo bi svakakvih komentara poznavajuci nas

Pa neka bude, ako je kriv. Dakle samo ako je kriv. ako je kriv nek iz svog dzepa dovede stopera. SAMO AKO JE KRIV.
Anicic je vec vidjeno, to je rak rana FKS. Tu ranu ne smijemo nikad vise dozvoliti. Bolje reci ne smijete, jer ja nazalost ne mogu na tekme. :thumbup:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2022, 15:03

VenamaHrabrih je napisao/la:
09 avg 2022, 15:01
sonpenn je napisao/la:
slika
slika

slika
Je li to taj CAT 4?
Stariji čovjek, a nema sabura :D
Ovo je temelj. Dobar teren, gledaćemo daleko bolje FKS.
Kad krenu da vezu po terenu :njanjanja:
Koševo Zapad

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 09 avg 2022, 15:06

09 avg 2022, 15:02
sanco2200 je napisao/la:
09 avg 2022, 14:47

Treba brate, aukoliko Vlatko dobije kartone ili nedaj povreda a bice takvih situacija onda odtajemo samo na Traki, bilo bi onda po Hadziji jos plus Trako ako bude imao kikseva bilo bi svakakvih komentara poznavajuci nas

Pa neka bude, ako je kriv. Dakle samo ako je kriv. ako je kriv nek iz svog dzepa dovede stopera. SAMO AKO JE KRIV.
Anicic je vec vidjeno, to je rak rana FKS. Tu ranu ne smijemo nikad vise dozvoliti. Bolje reci ne smijete, jer ja nazalost ne mogu na tekme. :thumbup:
Cuj iz svog dzepa, il se sprdas ili ne razumijes. Samo neku negativu prosipas. Nikad bolji transfer rok, nikad bolja igra atmosfera navijaci i ti se ufatio anicica ko pijan plota.
Prvi bi ti **** Dudi i HADZIJI za to sto nemamo stopera igra nam Trako Alisah itd.

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 09 avg 2022, 15:07

sonpenn je napisao/la:
slika
slika

slika
Je li to taj CAT 4?
:tokralju: :lol: :lol: :lol:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 avg 2022, 15:09

09 avg 2022, 15:03
sonpenn je napisao/la:
slika
slika

slika
Je li to taj CAT 4?
Odnosi se na bager, yebogati... :D :bih:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2022, 15:10

09 avg 2022, 15:09
09 avg 2022, 15:03

Je li to taj CAT 4?
Odnosi se na bager, yebogati... :D :bih:
Ahaa :D

Starim i ja izgleda :urnebes:
Koševo Zapad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2022, 15:11

Benko123 je napisao/la:

Grijesis druze, i to zestoko. Hvala Bogu pa ima neko ko ce donijeti pravu odluku i docesti stopera. Jer sa ovim stoperima zapoceti sezonu je samoubistvo.
Je li to na Marina ne racunamo, a ima ugovor do juna 2024g. ? Samo razmjenjujemo misljenje dobri moj drug. Iz tvog ugla i ugla 80% forumasa je tako kako ti kazes i ne preostajemi nista nego da prestanem o stoperu. :thumbup: :kafa:

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 09 avg 2022, 15:16

09 avg 2022, 15:11
Benko123 je napisao/la:

Je li to na Marina ne racunamo, a ima ugovor do juna 2024g. ? Samo razmjenjujemo misljenje dobri moj drug. Iz tvog ugla i ugla 80% forumasa je tako kako ti kazes i ne preostajemi nista nego da prestanem o stoperu. :thumbup: :kafa:
Pa kako ne shvatas ovo, cak i taj Anicic da je u opticaju, stoper nam treba. Imamo Drobarova(tek oporvaljenog), mladog Traku i eto Anicica. Znaci to su 3 stopera od kojih je jedan duze povrijedjen, jedan i dalje povrijedjen, a jedan tek izasao iz povrede. Obrni okreni 4 stopera moras imati u ovoj ligi, gdje se nakon 3 zuta kartona dobija suspenzija.

Razumijem ja sta ti govoris, davanje mladima prilike, ali ne moze se pretjerivati sa tim. Nadji mi klub koji forsira iskljucivo mlade igrace i uspjeva. Mi u prvih 11 imamo Dizdarevica, Djokanovica, Ikica i Varesanovica koji su mladji. I to je vise nego dovoljno

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 avg 2022, 15:18

Svak za svoj posao mora bit nagradjen pohvaljen kad ga radi dobro, al isto tako kad radi lose treba bit iskaran kaznjen mucen itd..

Prodaja Nihada je bila losa odluka a i dokaz neki mali da nismo manchester city za sirotinju..

Al ako ovaj guzicolizac zelje Vukota podpise bice ok..

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 09 avg 2022, 15:19

Pitar6785 je napisao/la:
09 avg 2022, 15:18
Svak za svoj posao mora bit nagradjen pohvaljen kad ga radi dobro, al isto tako kad radi lose treba bit iskaran kaznjen mucen itd..

Prodaja Nihada je bila losa odluka a i dokaz neki mali da nismo manchester city za sirotinju..

Mozel ban ikako na ovog. Hajd sto lupa gluposti i veze sa fudbalom nema, to mu i mogu nekako oprostiti. Al sto je covjek nepismen, to je strasno.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 09 avg 2022, 15:21

Benko123 je napisao/la:
09 avg 2022, 15:19
Pitar6785 je napisao/la:

Mozel ban ikako na ovog. Hajd sto lupa gluposti i veze sa fudbalom nema, to mu i mogu nekako oprostiti. Al sto je covjek nepismen, to je strasno.
Al kad jucer napisa NURDIN :rol: :rol:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 09 avg 2022, 15:21

Benko123 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

Ja mislim da on trola namjerno.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 10 avg 2022, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 avg 2022, 15:23

Benko123 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

Neka ga, najjaci je :D
Sjecam se kad je pisao kome treba raskinuti ugovor uz odgovarajucu poruku, plac :D
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”