Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
criminal minds mi je tek u 15 sezoni poceo ozbiljno ici na ****
svaki agent je bio u zivotnoj opasnosti i niko nije ubijen (osim gideona, a i njegov lik je vjerovatno neplanirano ubijen), mislim, u svakoj **** epizodi su heroji, svakog uhvate/ubiju, bla, bla, serija bi bila dosta realnija da su ubili par agenata, jer mi ne djeluje realno da ih takve zvijeri rane i puste ih da zive hehe... za sve je kriv ovaj cirkus s rossijem i lynchom, gdje je lynch morao ubiti rossija i to mi strasno ide na ****
da sam znao da cu se ovako iznervirati u 15 sezoni i 324 epizodi, ne bih gledao seriju uopste
svaki agent je bio u zivotnoj opasnosti i niko nije ubijen (osim gideona, a i njegov lik je vjerovatno neplanirano ubijen), mislim, u svakoj **** epizodi su heroji, svakog uhvate/ubiju, bla, bla, serija bi bila dosta realnija da su ubili par agenata, jer mi ne djeluje realno da ih takve zvijeri rane i puste ih da zive hehe... za sve je kriv ovaj cirkus s rossijem i lynchom, gdje je lynch morao ubiti rossija i to mi strasno ide na ****
da sam znao da cu se ovako iznervirati u 15 sezoni i 324 epizodi, ne bih gledao seriju uopste
The Sandman - prve tri epizode ekstra. Vizuelno prelijepo. Nisam upoznat sa originalnim materijalom (možda je to i plus
).
Završena je i treća sezona The Orvillea, ovog puta na Hulu platformi i to se vidi. Duže epizode, ljepši vizuali. Veoma dobra sezona i prelijep kraj ako serija ne bude obnovljena za četvrtu sezonu.

Završena je i treća sezona The Orvillea, ovog puta na Hulu platformi i to se vidi. Duže epizode, ljepši vizuali. Veoma dobra sezona i prelijep kraj ako serija ne bude obnovljena za četvrtu sezonu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dopesick
Savrseno obradjena tema i prikazan sav jad i cemer kapitalizma na americki nacin, gdje je novac ispred zdravlja i svega ostaloga. FDA i korupcija na americki nacin
Proguras lijek da dobije dozvolu bez ikakvih istrazivanja i analiza i ceka te mjesto u upravi te iste kompanije ciji si lijek progurao. I tako u svim sferama drustva.
Sto je zalosno i dan danas oni prodaju te iste lijekove po svijetu, registrovani pod drugim imenom.
Michael Keaton u jednoj od boljih uloga

Savrseno obradjena tema i prikazan sav jad i cemer kapitalizma na americki nacin, gdje je novac ispred zdravlja i svega ostaloga. FDA i korupcija na americki nacin

Proguras lijek da dobije dozvolu bez ikakvih istrazivanja i analiza i ceka te mjesto u upravi te iste kompanije ciji si lijek progurao. I tako u svim sferama drustva.
Sto je zalosno i dan danas oni prodaju te iste lijekove po svijetu, registrovani pod drugim imenom.
Michael Keaton u jednoj od boljih uloga

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam je li već pisano , ali sve preporuke za Queen of the south seriju .
- Beduin
- Kontakt:
The Terminal List nije losa, gledljiva i svega 8 spizoda. Tamam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne razumijem ovako visoku ocjenu za Sandmana, ja dugo veće smeće nisam gledao. Nakon prve 3 epizode serija je u slobodnom padu.

Pozitivno iznenadjen i pomalo razocaran sto sam cekao ovako dugo da pogledam seriju jer sam je imao na HBO listi skoro godinu dana. Ko voli horor definitivno vrijedi pogledati i dati sansu.
@igrajlopte 🐦
Ocjenu za samdman trrba dati nakon pregledane sezone a ne poslije epizoda.imam jos tri da pogledam, meni je dobra samo jos ne vidim u kojem smijeru sve ide.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Black Bird, odlična miniserija, tematika serijskih ubojica, podsjetilo me na Mindhuntera, vrhunsko izdanje Paula Waltera Hausera kao glavnog negativca 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The Sandman - prvih pet epizoda fantastično, naredne dvije epizode užaš i onda sam ugasio na osmoj. Nisam doživio nikad da u jednoj sezoni serija može biti fantastična do pola i očajna od pola. Rijetko kad šta ugasim na pola i ne pogledam do kraja, ali ovo sam morao.
Čekati drugu sezonu, vidjeti imdb ocjene epizoda nakon par dana i onda pogledati recap prve sezone. Šteta. Jedva sam čekao, oduševljen bio nakon pet epizoda i sve se raspade.
Čekati drugu sezonu, vidjeti imdb ocjene epizoda nakon par dana i onda pogledati recap prve sezone. Šteta. Jedva sam čekao, oduševljen bio nakon pet epizoda i sve se raspade.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto vidiš care ja sinoc 3 ep u cugu pogledo inace kad upalim seriju/film zaspem poslije 15 min...
Imam netflix i hbo al ova mi serija baš legla ....recimo stranger things mi je shit ova zadnja sezona a mnogi je fale

Arsenal All The Way !
I meni su prve 3 baš legle i u cugu sam ih odgledao zato mi je teže palo ono što slijedi, al' da ti ne kvarim dojam, pogledaj ostatak pa možemo prodiskutovat'.

hazarder je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:54I meni su prve 3 baš legle i u cugu sam ih odgledao zato mi je teže palo ono što slijedi, al' da ti ne kvarim dojam, pogledaj ostatak pa možemo prodiskutovat'.![]()
Znaci pljuvat ceš kasnije u prevodu haha
Arsenal All The Way !
Moze li neko provjerit na svom netflixu ima li suits, sinoc gledao, a evo sad na kompjuteru nema dok na mobitelu i dalje je tu, nisu je valjda izbrisali 

1946-1987
- Beduin
- Kontakt:
0uter Banks krenuo, 4 epizode zavrsio. 0nako, simpa serija, malo tinejdzerski fazoni i atmosfera, ali vidicemo u kojem smjeru ide prica i radnja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sons of Anarchy
Pregledao prvu sezonu i pola druge, nije me oduševila, na tome če i ostati.
Dobra je ideja, ali zna dosta nelogično plivati, uredu je da se krimi radnje određene prikriju u suradnji sa policijom, ali ići okolo i nasumično ubijati, posezati za oružjem, vršiti otmice, krađe itd bez ikakvih istraga, ili iz zatvora izvući zatvorenog, a da niko za to ne odgovara. Ono pustio te je šerif da uđeš u zatvor i izvedeš zarobljenog.
Pritom ovi ženski karakteri su iritantni i dosadni, previše tuge, plača, histerije...
Generalno je loša gluma, a vizuelno je serija dosadna i baš tanka.
Puno sam očekivao, a malo dobio, čudi me rejting.
Serija nije skroz loša, ima tu i dobrih stvari, ali pored ovih stvari gore, u današnje vrijeme se meni ne isplati gledati.
Dobra je ideja, ali zna dosta nelogično plivati, uredu je da se krimi radnje određene prikriju u suradnji sa policijom, ali ići okolo i nasumično ubijati, posezati za oružjem, vršiti otmice, krađe itd bez ikakvih istraga, ili iz zatvora izvući zatvorenog, a da niko za to ne odgovara. Ono pustio te je šerif da uđeš u zatvor i izvedeš zarobljenog.
Pritom ovi ženski karakteri su iritantni i dosadni, previše tuge, plača, histerije...
Serija nije skroz loša, ima tu i dobrih stvari, ali pored ovih stvari gore, u današnje vrijeme se meni ne isplati gledati.
Isti sam vibe imao, samo sto sam odgledao 2.sezonu do kraja.Klare je napisao/la: ↑13 avg 2022, 12:43Sons of Anarchy
Puno zuji malo meda daje.