u to nema sumnje, Amoah u spica a Zuku u odbranu, i siguran sam da rezultat nece izostati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Cetiri pobjede kako je dosao i mene neko ubjedjuje da je to trener za Zelju. Da bog sacuva
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Realno, vise uspjeha Ivkovic imao prosle godine nego Edis i to sa puno puno jacom ekipom. Moze sad pricat ko sta hoce, cinjenica je da ni jedan od njih nije za Zelje..
-
- Kontakt:
Poslje Zrinjskog i Sarajeva, uprava je sklopila najjacu ekipu u ligi… realno.
Ne znam sta ova ubleha prica prije i poslje svake utakmice. Otkaz je trebao fasovati odmah poslje Sirokog.
Drzat ga na klupi jos 3 kola znaci da cemo prosuti ponovo 6-9 boba… i dovesti sebe u situaciju da vec u Septembru najavljujemo neko “plavo proljece”
Ne znam sta ova ubleha prica prije i poslje svake utakmice. Otkaz je trebao fasovati odmah poslje Sirokog.
Drzat ga na klupi jos 3 kola znaci da cemo prosuti ponovo 6-9 boba… i dovesti sebe u situaciju da vec u Septembru najavljujemo neko “plavo proljece”
Kad bude pada angazovati jace trenersko ime iz regiona, jer ocigledno po standarima nekih nasih navijaca takav ne postoji u BiH.
Nevjerovatna spoznaja da ne postoji trener u BiH koji moze voditi Zelju, a blago nama kad nam je trener najveci problem a eto kao imamo top igrace i klub bez dugova i okeanom problema.
Nevjerovatna spoznaja da ne postoji trener u BiH koji moze voditi Zelju, a blago nama kad nam je trener najveci problem a eto kao imamo top igrace i klub bez dugova i okeanom problema.
Mjau !
Čitam forum i nadam se da ove osobe koje žele neke rezultate u ovim uslovima su samo nekolicina. Mi moramo prihvatiti našu realnost i uhvatiti se posla. Imamo dug koji nas koči i da bi ostalo funkcioniralo neko mora ogroman trud uložiti da sve funkcionira, i onda je dovoljna jedna nepromisljena odluka i sve to pada u vodu i sve se mora slagati ispočetka.
Da se klub proda nekom investitoru je možda i jedina opcija sada jer ovaj dug kojeg imamo treba dugo otplaćivati i nas na nekoj ozbiljnoj sceni neće biti još 2 decenije ovakvim poslovanjenm.
Zrinjski jeulagao dugo i ima kontinuitet i opet nije nista za ovih 6god. napravio na evropskoj sceni iako ih vlast gura i financira vidimo da tu fali još ovoliko koliko danas imaju da bi se o nečemu moglo pričati.
Zato mi je žao što pojedinci ne žele da vide realnost. Žive u nekoj fantaziji da mi imamo i trebamo da se borimo za mnogo više nego sreda tabele.
Ja bi volio i nadam se daću doživjeti da moj Željo bude svake godine u grupno fazi nekog europskog takmičenjima ali znam da je sada nešto drugo što je realnost i nadam se da će se uskoro pojaviti neko ko želi uložiti u klub i dići ga na veći nivo jer se više od ljubavi u ozbiljnom poslu nemoze živjeti.
Novac je potreban danas da se u wc ode a kamoli šta drugo.
Zato vas molim da budete objektivni i realni kada pišete na forumu, znam da nas sve isto boli i da želimo da vidimo Želju n prvom mjestu i da se osvajaju trofeji ali sada klub treba poc u svim segmentima i svom oblicima tako da ove negativne priče ne koriste nikome i apsolutno ne pomažu razvoju kluba
Da se klub proda nekom investitoru je možda i jedina opcija sada jer ovaj dug kojeg imamo treba dugo otplaćivati i nas na nekoj ozbiljnoj sceni neće biti još 2 decenije ovakvim poslovanjenm.
Zrinjski jeulagao dugo i ima kontinuitet i opet nije nista za ovih 6god. napravio na evropskoj sceni iako ih vlast gura i financira vidimo da tu fali još ovoliko koliko danas imaju da bi se o nečemu moglo pričati.
Zato mi je žao što pojedinci ne žele da vide realnost. Žive u nekoj fantaziji da mi imamo i trebamo da se borimo za mnogo više nego sreda tabele.
Ja bi volio i nadam se daću doživjeti da moj Željo bude svake godine u grupno fazi nekog europskog takmičenjima ali znam da je sada nešto drugo što je realnost i nadam se da će se uskoro pojaviti neko ko želi uložiti u klub i dići ga na veći nivo jer se više od ljubavi u ozbiljnom poslu nemoze živjeti.
Novac je potreban danas da se u wc ode a kamoli šta drugo.
Zato vas molim da budete objektivni i realni kada pišete na forumu, znam da nas sve isto boli i da želimo da vidimo Želju n prvom mjestu i da se osvajaju trofeji ali sada klub treba poc u svim segmentima i svom oblicima tako da ove negativne priče ne koriste nikome i apsolutno ne pomažu razvoju kluba
-
- Kontakt:
Realno ova ekipa je malo iznad borbe za opstanak, mrtva sredina i individualno i kao kolektivPoslje Zrinjskog i Sarajeva, uprava je sklopila najjacu ekipu u ligi… realno.
Ma kakva mrtva sredina? Imaš najboljeg golmana lige, u odbrani imas Cocalica koji je isto najbolji stoper lige, cekas Zukanovica (njih dvojica će bit najbolji stoperski par u historiji lige), imas mlade reprezentativce (Hodzic, Malic, Gasal, Beca), dva krila od kojih se ne zna koji je bolji, Stilic plejmejker... ova ekipa moze zavrsit u top 4 bez ikakvog ustručavanja, samo je potrebna osoba koja će to sve poslozit sve na svoje mjestoperodeformero je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:27Realno ova ekipa je malo iznad borbe za opstanak, mrtva sredina i individualno i kao kolektivPoslje Zrinjskog i Sarajeva, uprava je sklopila najjacu ekipu u ligi… realno.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Evo dosao Amoah, da dodje jos Zukanovic i ono sto je nemoguce ali eto spic kalibra krpic, GARANTUJEM da opet sa sabljom ne bismo izborili europu sto znaci da trener nije najmanji problem. Trener je bio najmanji problem i kad je tomo bio na klupi pa je dobio nogu u takvoj situaciji, Mulalic kad je preuzeu klupu tad je bio period kad je trener bio najmanji problem. Sa ovakvom ekipom je trener ogroman problem jer ne igramo dobro. Nije stvar rezultata jbt vidim da vec 8 njeseci nabijamo loptu nidje veze, a govorimo kako nemamo srece, kakva ba sreca, sreca je kad udjemo u napad a da neko od nasih udje u sesnaesterac
Sablja ti je pravio problem oko Krpica, sad ti pravi problem oko Zukanovica. Iz kluba su htjeli dovesti Aru Hodzica na posudbu gdje bi mu davali platu 50%, a 50% bi plaćao Videoton. Doticnom se to nije svidjelo, htio je Krpica samo i na kraju ga Krpic izradi i ode u Australiju. Samo da se to ne desi sa Zukanovicem, tj da mu ne pukne film jer nije mi jasno da se igrač takvog kalibra stavlja na CEKANJECiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:35Evo dosao Amoah, da dodje jos Zukanovic i ono sto je nemoguce ali eto spic kalibra krpic, GARANTUJEM da opet sa sabljom ne bismo izborili europu sto znaci da trener nije najmanji problem. Trener je bio najmanji problem i kad je tomo bio na klupi pa je dobio nogu u takvoj situaciji, Mulalic kad je preuzeu klupu tad je bio period kad je trener bio najmanji problem. Sa ovakvom ekipom je trener ogroman problem jer ne igramo dobro. Nije stvar rezultata jbt vidim da vec 8 njeseci nabijamo loptu nidje veze, a govorimo kako nemamo srece, kakva ba sreca, sreca je kad udjemo u napad a da neko od nasih udje u sesnaesterac
-
- Kontakt:
Mrtva sredina?
Pa pročitaj koga imamo pa pričaj
Bender, Galić, Cocalic, Mekić Hodžić, Stilic, Amoah, Santos, pa mladi Beča Drina Gasal Subašić Muftic Šehić Malic pa osrednji Hajdarevic Kosorić Bekric Haračić Vego Beganović, i na to Zukanović i da bar malo para imamo i Mehanovic, NIKO ME NE MOZE UBIJEDITI DA OVA EKIPA NIJE ZA EVROPU I DA NIJE TRECA NA PAPIRU ODMAH POSLIJE zrinjskog i sarajva
Pa pročitaj koga imamo pa pričaj
Bender, Galić, Cocalic, Mekić Hodžić, Stilic, Amoah, Santos, pa mladi Beča Drina Gasal Subašić Muftic Šehić Malic pa osrednji Hajdarevic Kosorić Bekric Haračić Vego Beganović, i na to Zukanović i da bar malo para imamo i Mehanovic, NIKO ME NE MOZE UBIJEDITI DA OVA EKIPA NIJE ZA EVROPU I DA NIJE TRECA NA PAPIRU ODMAH POSLIJE zrinjskog i sarajva
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Ja ne znam da li vi imate tako bujnu masti ili stvarno volite da lažete. Čuj nije htio Aru i još zamisli ti znas šta je Videoton htio plaćati pola plate bezveze. Sto bi znacilo da mu mi dajemo 20 hiljada maraka. Ne lupaj živ bio. Hoćete na silu svojim.lazima da po čovjeku pljujete ni luk jeo ni luk mirisao.
Pa ko god ima malo mozga skontst će da valjate gluposti. Čuj htio Krpica a nije htio Hodzica. Ne znam odakle nicu ovi insajderi svako malo.
Pa ko god ima malo mozga skontst će da valjate gluposti. Čuj htio Krpica a nije htio Hodzica. Ne znam odakle nicu ovi insajderi svako malo.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 09 avg 2022, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znaš li ti uopšte kolika je Hodžićeva godišnja plata u Videotonu?riGonTM je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:42Sablja ti je pravio problem oko Krpica, sad ti pravi problem oko Zukanovica. Iz kluba su htjeli dovesti Aru Hodzica na posudbu gdje bi mu davali platu 50%, a 50% bi plaćao Videoton. Doticnom se to nije svidjelo, htio je Krpica samo i na kraju ga Krpic izradi i ode u Australiju. Samo da se to ne desi sa Zukanovicem, tj da mu ne pukne film jer nije mi jasno da se igrač takvog kalibra stavlja na CEKANJECiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:35Evo dosao Amoah, da dodje jos Zukanovic i ono sto je nemoguce ali eto spic kalibra krpic, GARANTUJEM da opet sa sabljom ne bismo izborili europu sto znaci da trener nije najmanji problem. Trener je bio najmanji problem i kad je tomo bio na klupi pa je dobio nogu u takvoj situaciji, Mulalic kad je preuzeu klupu tad je bio period kad je trener bio najmanji problem. Sa ovakvom ekipom je trener ogroman problem jer ne igramo dobro. Nije stvar rezultata jbt vidim da vec 8 njeseci nabijamo loptu nidje veze, a govorimo kako nemamo srece, kakva ba sreca, sreca je kad udjemo u napad a da neko od nasih udje u sesnaesterac
Željezničar za život cijeli!
Znaš li ti koliko je Krpic imao platu u TC?SudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:49Znaš li ti uopšte kolika je Hodžićeva godišnja plata u Videotonu?riGonTM je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:42Sablja ti je pravio problem oko Krpica, sad ti pravi problem oko Zukanovica. Iz kluba su htjeli dovesti Aru Hodzica na posudbu gdje bi mu davali platu 50%, a 50% bi plaćao Videoton. Doticnom se to nije svidjelo, htio je Krpica samo i na kraju ga Krpic izradi i ode u Australiju. Samo da se to ne desi sa Zukanovicem, tj da mu ne pukne film jer nije mi jasno da se igrač takvog kalibra stavlja na CEKANJECiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:35Evo dosao Amoah, da dodje jos Zukanovic i ono sto je nemoguce ali eto spic kalibra krpic, GARANTUJEM da opet sa sabljom ne bismo izborili europu sto znaci da trener nije najmanji problem. Trener je bio najmanji problem i kad je tomo bio na klupi pa je dobio nogu u takvoj situaciji, Mulalic kad je preuzeu klupu tad je bio period kad je trener bio najmanji problem. Sa ovakvom ekipom je trener ogroman problem jer ne igramo dobro. Nije stvar rezultata jbt vidim da vec 8 njeseci nabijamo loptu nidje veze, a govorimo kako nemamo srece, kakva ba sreca, sreca je kad udjemo u napad a da neko od nasih udje u sesnaesterac
Mirza Varesanovic bi sa ovom ekipom izborio Evropuu.
-
- Kontakt:
Vjerovatno bi njegove pola plate koju bi mu isplacivali bilo vise od pune plate prvih 11SudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:49Znaš li ti uopšte kolika je Hodžićeva godišnja plata u Videotonu?riGonTM je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:42Sablja ti je pravio problem oko Krpica, sad ti pravi problem oko Zukanovica. Iz kluba su htjeli dovesti Aru Hodzica na posudbu gdje bi mu davali platu 50%, a 50% bi plaćao Videoton. Doticnom se to nije svidjelo, htio je Krpica samo i na kraju ga Krpic izradi i ode u Australiju. Samo da se to ne desi sa Zukanovicem, tj da mu ne pukne film jer nije mi jasno da se igrač takvog kalibra stavlja na CEKANJECiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:35Evo dosao Amoah, da dodje jos Zukanovic i ono sto je nemoguce ali eto spic kalibra krpic, GARANTUJEM da opet sa sabljom ne bismo izborili europu sto znaci da trener nije najmanji problem. Trener je bio najmanji problem i kad je tomo bio na klupi pa je dobio nogu u takvoj situaciji, Mulalic kad je preuzeu klupu tad je bio period kad je trener bio najmanji problem. Sa ovakvom ekipom je trener ogroman problem jer ne igramo dobro. Nije stvar rezultata jbt vidim da vec 8 njeseci nabijamo loptu nidje veze, a govorimo kako nemamo srece, kakva ba sreca, sreca je kad udjemo u napad a da neko od nasih udje u sesnaesterac

Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 09 avg 2022, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Mi imamo odlicnu ekipu neka prica ko sta hoce. Da potpise Zuka i da je dosao Krpic ili Ara Hodzic to je ekipa za titulu. Bar na papiru.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
Niti je golman najbolji u ligi, niti je Cocalic najbolji stoper lige, niti od ovih mladih imas trenutno neke koristi, u buducnosti mozda, ali i to daj boze. Shvatam ljubav i sve ostalo, ali malo realnosti ne bi bilo lose. Slazem se jedino da je ekipa odlicna s obzirom na finansije, to dariGonTM je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:33Ma kakva mrtva sredina? Imaš najboljeg golmana lige, u odbrani imas Cocalica koji je isto najbolji stoper lige, cekas Zukanovica (njih dvojica će bit najbolji stoperski par u historiji lige), imas mlade reprezentativce (Hodzic, Malic, Gasal, Beca), dva krila od kojih se ne zna koji je bolji, Stilic plejmejker... ova ekipa moze zavrsit u top 4 bez ikakvog ustručavanja, samo je potrebna osoba koja će to sve poslozit sve na svoje mjestoperodeformero je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:27Realno ova ekipa je malo iznad borbe za opstanak, mrtva sredina i individualno i kao kolektivPoslje Zrinjskog i Sarajeva, uprava je sklopila najjacu ekipu u ligi… realno.
-
- Kontakt:
Mislim da ovaj momak uopšte nema predstavu ali, eto, hajde.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:56Vjerovatno bi njegove pola plate koju bi mu isplacivali bilo vise od pune plate prvih 11SudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:49Znaš li ti uopšte kolika je Hodžićeva godišnja plata u Videotonu?riGonTM je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:42
Sablja ti je pravio problem oko Krpica, sad ti pravi problem oko Zukanovica. Iz kluba su htjeli dovesti Aru Hodzica na posudbu gdje bi mu davali platu 50%, a 50% bi plaćao Videoton. Doticnom se to nije svidjelo, htio je Krpica samo i na kraju ga Krpic izradi i ode u Australiju. Samo da se to ne desi sa Zukanovicem, tj da mu ne pukne film jer nije mi jasno da se igrač takvog kalibra stavlja na CEKANJEJa se sjecam da mu je u Dinamu mjesecna plata bila 25k eura kada je tamo otisao.. Ne vjerujem da je i sad niza u Videotonu..
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.