Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako nam se kone okreću ko vjetrenjače u Podvelezju . Od skinjara , svastika , oznaka U Itd ... sve sto možete vidit na prostorima gdje ova gamad obitava . Odjednom se okrenuše protiv semitizma , oni su antifa , visak nivo empatije Itd... A još nisu stigli izbrisat grafite koji im krase zidove gdje gamad obitava . Kako se okreću , još malo pa će ići na Partiznasko i odavat počast . A tvorci ove tvorevine crnokošuljaši , vrte se u grobu ko centrifuga .
Izgubljeni u vremenu i prostoru , za par maraka naguise se Amiru da pristavi do grla .
Lagano kapice na glavu , i čepove u pakas
Izgubljeni u vremenu i prostoru , za par maraka naguise se Amiru da pristavi do grla .
Lagano kapice na glavu , i čepove u pakas
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kad smo kod autobusa, koji sve klubovi imaju sluzbeni autobus? Sarajevo, Zeljeznicar da li imaju?opalaopala je napisao/la: ↑09 avg 2022, 18:38Vauu iznajmili avion i nalijepili naljepnicu i trebamo se divit . A čim putujete po BiH ? Livno bus hahahahaahahahahahahaahahahahahahaahahahAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 18:37Opalu su huremovci umirilitutankamon1905 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 18:08Antikloc lagano preuzima ulogu najveceg klauna na forumu. Nedostaje mi opala![]()
![]()
Put putuje moj jaran,putujem i ja.
![]()
![]()
![]()
Sirotinjo nikad ništa svoje nemate , ni stadiona ni prevoza .

A ova zvijezda padalica iz ruralnih dijelova Mostara nek bude zadovoljna što se uopšte takmiči na ovom nivou, znamo dobro gdje im je mjesto!
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Hvala druze.ROMA78 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:09Jedan grad a toliko različiti u svemu, komunikaciji, mentalitetu, kulturi...nevjerovatno. Sretno Mostarci u Evropi, volio bih zaista grupe da izborite, zaslužili ste to, a u prvenstvu da budete uvijek drugi, odmah iza nas
![]()
A ova zvijezda padalica iz ruralnih dijelova Mostara nek bude zadovoljna što se uopšte takmiči na ovom nivou, znamo dobro gdje im je mjesto!

Probati proci Tobola pa sto bude!
I da se ispadne bolji dani su pred nama jer imamo upravu Sula,Mamic i Khabiri

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
To ti relevantan da procjenjuješ kakav je ko na osnovu par budala iz oba tabora na forumu?ROMA78 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:09Jedan grad a toliko različiti u svemu, komunikaciji, mentalitetu, kulturi...nevjerovatno. Sretno Mostarci u Evropi, volio bih zaista grupe da izborite, zaslužili ste to, a u prvenstvu da budete uvijek drugi, odmah iza nas
![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Forum mi samo potvrđuje ono što znam kroz posao, a priroda posla mi je takva da sam često i na "zapadu" i na "istoku"Ado1922 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:18To ti relevantan da procjenjuješ kakav je ko na osnovu par budala iz oba tabora na forumu?ROMA78 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:09Jedan grad a toliko različiti u svemu, komunikaciji, mentalitetu, kulturi...nevjerovatno. Sretno Mostarci u Evropi, volio bih zaista grupe da izborite, zaslužili ste to, a u prvenstvu da budete uvijek drugi, odmah iza nas
![]()
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Ovo je jedan od onih sto kad dodje u Stari grad prica braca Mostarci, volim ba Mostar ko i svoje Sarajevo, RA HZROMA78 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:28Forum mi samo potvrđuje ono što znam kroz posao, a priroda posla mi je takva da sam često i na "zapadu" i na "istoku"Ado1922 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:18To ti relevantan da procjenjuješ kakav je ko na osnovu par budala iz oba tabora na forumu?ROMA78 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:09Jedan grad a toliko različiti u svemu, komunikaciji, mentalitetu, kulturi...nevjerovatno. Sretno Mostarci u Evropi, volio bih zaista grupe da izborite, zaslužili ste to, a u prvenstvu da budete uvijek drugi, odmah iza nas
![]()
slobodno se meni javi kad god budes prolazio kroz istocni dio grada u pp, cisto da fino budes obrazli i opet kazes zvijezda padalica, velez druga liga i sl.
samo treba biti dosljedan

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
NK Saopstenje 1921
Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje za javnost povodom Tima za pregovore sa strateškim partnerom, a iz priloženog je jasno da od Eldina Diglisića, bar kako sada stvari stoje, nema ništa. Saopštenje prenosimo u cjelosti:
“Saopštenje za javnost Tima za pregovore sa strateškim partnerom
Obavještavamo članove Kluba, navijače i javnost o posljednjim aktivnostima Tima za pregovore na uspostavljanju strateškog partnerstva sa potencijalnim partnerima.
Tim za pregovore do roka utvrđenog na posljednjoj sjednici Skupštine zbog objektivnih razloga nije finalizirao saradnju koja je tom prilikom komunicirana delegatima. Uprkos tome, Tim za pregovore će i u narednom periodu nastaviti aktivnosti i razgovore sa zainteresiranim subjektima za uspostavu strateškog partnerstva sa našim Klubom.
Napominjemo da informacije koje su u procesu pregovaranja sa potencijalnim strateškim partnerima, sukladno potpisanom ugovoru o povjerljivosti, označene kao povjerljive, ne možemo podijeliti s javnošću. Međutim, o svim posljednjim aktivnostima Tima na ovom planu upoznati su relevantni organi Kluba.
Klub ovim putem također želi demantovati posljednje medijske objave i nagađanja o statusu dosadašnjih aktivnosti na uspostavi strateškog partnerstva te usput podsjeća javnost da su pouzdane i tačne informacije dostupne isključivo na službenim kanalima komunikacije Kluba.
Pozivamo sve navijače na razumijevanje i strpljenje u vezi sa implementacijom ovog historijskog procesa. Mnogobrojne su administrativne i vanjske prepreke sa kojima se Klub suočava na putu uspostavljanja strateškog partnerstva, no potpuno smo sigurni da će nas isti na kraju dovesti do željenog ishoda, a to je stabilna i uspješna budućnost FK Željezničar.
Mi smo Željini, Željo je naš!”, poručeno je iz kluba.
“Saopštenje za javnost Tima za pregovore sa strateškim partnerom
Obavještavamo članove Kluba, navijače i javnost o posljednjim aktivnostima Tima za pregovore na uspostavljanju strateškog partnerstva sa potencijalnim partnerima.
Tim za pregovore do roka utvrđenog na posljednjoj sjednici Skupštine zbog objektivnih razloga nije finalizirao saradnju koja je tom prilikom komunicirana delegatima. Uprkos tome, Tim za pregovore će i u narednom periodu nastaviti aktivnosti i razgovore sa zainteresiranim subjektima za uspostavu strateškog partnerstva sa našim Klubom.
Napominjemo da informacije koje su u procesu pregovaranja sa potencijalnim strateškim partnerima, sukladno potpisanom ugovoru o povjerljivosti, označene kao povjerljive, ne možemo podijeliti s javnošću. Međutim, o svim posljednjim aktivnostima Tima na ovom planu upoznati su relevantni organi Kluba.
Klub ovim putem također želi demantovati posljednje medijske objave i nagađanja o statusu dosadašnjih aktivnosti na uspostavi strateškog partnerstva te usput podsjeća javnost da su pouzdane i tačne informacije dostupne isključivo na službenim kanalima komunikacije Kluba.
Pozivamo sve navijače na razumijevanje i strpljenje u vezi sa implementacijom ovog historijskog procesa. Mnogobrojne su administrativne i vanjske prepreke sa kojima se Klub suočava na putu uspostavljanja strateškog partnerstva, no potpuno smo sigurni da će nas isti na kraju dovesti do željenog ishoda, a to je stabilna i uspješna budućnost FK Željezničar.
Mi smo Željini, Željo je naš!”, poručeno je iz kluba.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
E svakakvih nas ima na sve strane. O kakvim ti kasabama pises? O kakvim zatvaranjima klubova.Antikloc je napisao/la: ↑09 avg 2022, 18:32Novo Sarajevo nije dobra lokacija.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:32Oni imaju tu zemlju, odnosno pomocni i glavni stadion na dobroj lokaciji tako da nije bas da se ne bi mogla izvuci korist.Beduin je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:07Jos uvijek Dickislic nije preuzeo kormilo plave lokomotive? Zapelo u 10ak miliona duga, izgleda.
Al svaka cast onome ko hoce da ulaze u ovu nasu poluamatersku malverzacijsku ligu. Jedini logican razlog bi bio neki povrat ili umanjen poreza u Americi ukoliko ulazes pare u sport ili nesto drugo u Evropi. Ne vidim drugi razlog i korist.
Sto se tice ostalih koji nisu dobili stadione tesko da se moze nekom investitoru vratiti ulozeno. Mozda u najboljem slucaju da bude na pozitivnoj nuli
Novo Sarajevo je vukojebina i kasaba. Tamo samo mrtva fukara zivi. U naseljima blizu te lokacije 60-70 % objekata je zatvoreno. Mada su kirije daleko nize nego u Sarajevu.
Kralju tebi treba zabraniti priatup internetu!
Kako se ono blokiraju ovakvi botovi?
Navijaci zeljescara:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sabur je iz Dzeneta izasao!
Buahahahahahahhahaha
Buahahahahahahhahaha
Cestitke Zeljkanu nasem! Jedini na svijetu lika koji hoce da kupi pomocni predstavljaju kao strateskog partnera!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Diklizicu dragi 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Dobro je, živ si. Ja se zabrinuokillafrommanilla je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:33Ovo je jedan od onih sto kad dodje u Stari grad prica braca Mostarci, volim ba Mostar ko i svoje Sarajevo, RA HZ
slobodno se meni javi kad god budes prolazio kroz istocni dio grada u pp, cisto da fino budes obrazli i opet kazes zvijezda padalica, velez druga liga i sl.
samo treba biti dosljedan![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
honaj, info iz prve ruke, fali mu jedan papir u ambasadi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: hadzibake, mosarajvosa83 i 24 gosta.