Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 09 avg 2022, 18:54

Kako nam se kone okreću ko vjetrenjače u Podvelezju . Od skinjara , svastika , oznaka U Itd ... sve sto možete vidit na prostorima gdje ova gamad obitava . Odjednom se okrenuše protiv semitizma , oni su antifa , visak nivo empatije Itd... A još nisu stigli izbrisat grafite koji im krase zidove gdje gamad obitava . Kako se okreću , još malo pa će ići na Partiznasko i odavat počast . A tvorci ove tvorevine crnokošuljaši , vrte se u grobu ko centrifuga .
Izgubljeni u vremenu i prostoru , za par maraka naguise se Amiru da pristavi do grla .
Lagano kapice na glavu , i čepove u pakas
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 09 avg 2022, 18:59

opalaopala je napisao/la:
09 avg 2022, 18:38
Antipolitika3 je napisao/la:
09 avg 2022, 18:37
tutankamon1905 je napisao/la:
09 avg 2022, 18:08
Antikloc lagano preuzima ulogu najveceg klauna na forumu. Nedostaje mi opala :(
Opalu su huremovci umirili :urnebes:

Put putuje moj jaran,putujem i ja.

slika

slika
Vauu iznajmili avion i nalijepili naljepnicu i trebamo se divit . A čim putujete po BiH ? Livno bus hahahahaahahahahahahaahahahahahahaahahah :tokralju: :tokralju:
Sirotinjo nikad ništa svoje nemate , ni stadiona ni prevoza .
Kad smo kod autobusa, koji sve klubovi imaju sluzbeni autobus? Sarajevo, Zeljeznicar da li imaju?

ROMA78
Kontakt:

Post Postao/la ROMA78 » 09 avg 2022, 19:09

:D Jedan grad a toliko različiti u svemu, komunikaciji, mentalitetu, kulturi...nevjerovatno. Sretno Mostarci u Evropi, volio bih zaista grupe da izborite, zaslužili ste to, a u prvenstvu da budete uvijek drugi, odmah iza nas :D
A ova zvijezda padalica iz ruralnih dijelova Mostara nek bude zadovoljna što se uopšte takmiči na ovom nivou, znamo dobro gdje im je mjesto!
Biti srcem vezan u tome leži snaga!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 09 avg 2022, 19:16

ROMA78 je napisao/la:
09 avg 2022, 19:09
:D Jedan grad a toliko različiti u svemu, komunikaciji, mentalitetu, kulturi...nevjerovatno. Sretno Mostarci u Evropi, volio bih zaista grupe da izborite, zaslužili ste to, a u prvenstvu da budete uvijek drugi, odmah iza nas :D
A ova zvijezda padalica iz ruralnih dijelova Mostara nek bude zadovoljna što se uopšte takmiči na ovom nivou, znamo dobro gdje im je mjesto!
Hvala druze. :bih:
Probati proci Tobola pa sto bude!
I da se ispadne bolji dani su pred nama jer imamo upravu Sula,Mamic i Khabiri :mrgreen:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 09 avg 2022, 19:18

ROMA78 je napisao/la:
To ti relevantan da procjenjuješ kakav je ko na osnovu par budala iz oba tabora na forumu?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

ROMA78
Kontakt:

Post Postao/la ROMA78 » 09 avg 2022, 19:28

Ado1922 je napisao/la:
09 avg 2022, 19:18
ROMA78 je napisao/la:
To ti relevantan da procjenjuješ kakav je ko na osnovu par budala iz oba tabora na forumu?
Forum mi samo potvrđuje ono što znam kroz posao, a priroda posla mi je takva da sam često i na "zapadu" i na "istoku"
Biti srcem vezan u tome leži snaga!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 avg 2022, 19:33

ROMA78 je napisao/la:
09 avg 2022, 19:28
Ado1922 je napisao/la:
ROMA78 je napisao/la:
Forum mi samo potvrđuje ono što znam kroz posao, a priroda posla mi je takva da sam često i na "zapadu" i na "istoku"
Ovo je jedan od onih sto kad dodje u Stari grad prica braca Mostarci, volim ba Mostar ko i svoje Sarajevo, RA HZ

slobodno se meni javi kad god budes prolazio kroz istocni dio grada u pp, cisto da fino budes obrazli i opet kazes zvijezda padalica, velez druga liga i sl.

samo treba biti dosljedan ;)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 09 avg 2022, 19:36

NK Saopstenje 1921

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 09 avg 2022, 19:37

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje za javnost povodom Tima za pregovore sa strateškim partnerom, a iz priloženog je jasno da od Eldina Diglisića, bar kako sada stvari stoje, nema ništa. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Saopštenje za javnost Tima za pregovore sa strateškim partnerom

Obavještavamo članove Kluba, navijače i javnost o posljednjim aktivnostima Tima za pregovore na uspostavljanju strateškog partnerstva sa potencijalnim partnerima.

Tim za pregovore do roka utvrđenog na posljednjoj sjednici Skupštine zbog objektivnih razloga nije finalizirao saradnju koja je tom prilikom komunicirana delegatima. Uprkos tome, Tim za pregovore će i u narednom periodu nastaviti aktivnosti i razgovore sa zainteresiranim subjektima za uspostavu strateškog partnerstva sa našim Klubom.

Napominjemo da informacije koje su u procesu pregovaranja sa potencijalnim strateškim partnerima, sukladno potpisanom ugovoru o povjerljivosti, označene kao povjerljive, ne možemo podijeliti s javnošću. Međutim, o svim posljednjim aktivnostima Tima na ovom planu upoznati su relevantni organi Kluba.

Klub ovim putem također želi demantovati posljednje medijske objave i nagađanja o statusu dosadašnjih aktivnosti na uspostavi strateškog partnerstva te usput podsjeća javnost da su pouzdane i tačne informacije dostupne isključivo na službenim kanalima komunikacije Kluba.

Pozivamo sve navijače na razumijevanje i strpljenje u vezi sa implementacijom ovog historijskog procesa. Mnogobrojne su administrativne i vanjske prepreke sa kojima se Klub suočava na putu uspostavljanja strateškog partnerstva, no potpuno smo sigurni da će nas isti na kraju dovesti do željenog ishoda, a to je stabilna i uspješna budućnost FK Željezničar.

Mi smo Željini, Željo je naš!”, poručeno je iz kluba.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 09 avg 2022, 19:37

killafrommanilla je napisao/la:
09 avg 2022, 19:33
ROMA78 je napisao/la:
Ado1922 je napisao/la:

Ovo je jedan od onih sto kad dodje u Stari grad prica braca Mostarci, volim ba Mostar ko i svoje Sarajevo, RA HZ

slobodno se meni javi kad god budes prolazio kroz istocni dio grada u pp, cisto da fino budes obrazli i opet kazes zvijezda padalica, velez druga liga i sl.

Klasični balijander iz Šehera, nemoj boga ti više na istočnu stranu dolaziti kad su ti zapadne hinje draže. Drži se mepasa.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 avg 2022, 19:41

Antikloc je napisao/la:
09 avg 2022, 18:32
Tatamata1946 je napisao/la:
09 avg 2022, 09:32
Beduin je napisao/la:
09 avg 2022, 09:07
Jos uvijek Dickislic nije preuzeo kormilo plave lokomotive? Zapelo u 10ak miliona duga, izgleda.

Al svaka cast onome ko hoce da ulaze u ovu nasu poluamatersku malverzacijsku ligu. Jedini logican razlog bi bio neki povrat ili umanjen poreza u Americi ukoliko ulazes pare u sport ili nesto drugo u Evropi. Ne vidim drugi razlog i korist.
Oni imaju tu zemlju, odnosno pomocni i glavni stadion na dobroj lokaciji tako da nije bas da se ne bi mogla izvuci korist.
Sto se tice ostalih koji nisu dobili stadione tesko da se moze nekom investitoru vratiti ulozeno. Mozda u najboljem slucaju da bude na pozitivnoj nuli
Novo Sarajevo nije dobra lokacija.
Novo Sarajevo je vukojebina i kasaba. Tamo samo mrtva fukara zivi. U naseljima blizu te lokacije 60-70 % objekata je zatvoreno. Mada su kirije daleko nize nego u Sarajevu.
E svakakvih nas ima na sve strane. O kakvim ti kasabama pises? O kakvim zatvaranjima klubova.
Kralju tebi treba zabraniti priatup internetu!
Kako se ono blokiraju ovakvi botovi?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 avg 2022, 19:47

Navijaci zeljescara:

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 09 avg 2022, 19:54

Samo sabura braco
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 09 avg 2022, 19:56

Sabur je iz Dzeneta izasao!
Buahahahahahahhahaha

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 09 avg 2022, 20:06

Be saburlee my friend
Odin, I await thee
Your true son am I

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 avg 2022, 20:11

Cestitke Zeljkanu nasem! Jedini na svijetu lika koji hoce da kupi pomocni predstavljaju kao strateskog partnera! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 09 avg 2022, 20:14

Diklizicu dragi :plac:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 avg 2022, 20:17

Strpljen-ugašen
Volim tebe, više od sebe

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 09 avg 2022, 20:19

killafrommanilla je napisao/la:
09 avg 2022, 19:33
ROMA78 je napisao/la:
Ado1922 je napisao/la:

Dobro je, živ si. Ja se zabrinuo :kafa: :mrgreen:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 avg 2022, 20:19

honaj, info iz prve ruke, fali mu jedan papir u ambasadi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: hadzibake, mosarajvosa83 i 24 gosta.