FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Napisali saopstenje u kojem nisu rekli apsolutno nista.
Baš, ko da je Bakir Izetbegović pisao saopštenjeBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:28Napisali saopstenje u kojem nisu rekli apsolutno nista.
reci nesto a da nista nisi rekao kao da smo politicka stranka , a ne fudbalski klubBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:28Napisali saopstenje u kojem nisu rekli apsolutno nista.

-
- Kontakt:
Pa čitate li sa razumijevanjem?
Vidite da su demantovali sve novinske natpise iz prethodnih dana, što znači da ništa nije propalo.
Vidite da su demantovali sve novinske natpise iz prethodnih dana, što znači da ništa nije propalo.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
Najjaca snaga Zelje su navijaci, uprave unazade klub jedno 5 godina minimalno.
Sve uprave (cast pojedincima) su lose i nemaju pojma kako da rade svoj posao.
Kao prvo ova uprava daje podrsku Edisu koji je jedan od najgorih ikad.
Onda ovo pregovaranje i laganje navijaca
Treba nam uprava koja ce znati kako da se bori i izbori za klub.
Sta ce nam uprava koja da podrsku ovom muflonu sablji.
Sve uprave (cast pojedincima) su lose i nemaju pojma kako da rade svoj posao.
Kao prvo ova uprava daje podrsku Edisu koji je jedan od najgorih ikad.
Onda ovo pregovaranje i laganje navijaca

Treba nam uprava koja ce znati kako da se bori i izbori za klub.
Sta ce nam uprava koja da podrsku ovom muflonu sablji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Uzdaj use i u svoje kljuse! Tako i Željo u navijače!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
To im je specijalnost postala. Ma klasicno mazanje ociju dok se ne ugasimo. Cuj molim te godinu dana se prica o investitoru koji je trebao doci pocetkom ljeta. Pa onda prije 2 mjeseca trebala biti skupstina al je odlozili haman mjesec dana da opet kazu da produzuju na mjesec cekanje. Nije ni to dovoljno nego je receno nije problem 5 10 dana da se produzi i evo sad ti kaze opet nekakvu glupost da se nadas. I bojim se da cemo mi tako sve do jednog dana dok nam ne stave katanac na ulaz.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:28Napisali saopstenje u kojem nisu rekli apsolutno nista.
Ja sam mislio da lik treba uloziti 10 miliona maraka u nas a ne 3 milijarde dolara, cuj zbog procedure nije nista finalizirano kao da kupuje PSG, koga ba vi mazete vise? Ne treba vise marke dati ovoj upravi dok ne pocne raditi konkretne stvari. Prodaja magle na veliko.
Ocigledno nema zainteresovanih strana, partnera za ulaza u klub, rad sa klub, saradnju kako god to nazvati, to je jasno kao dan.
Mjau !
-
- Kontakt:
Bravo… samo sto ubi vise ovo cekanje, ubi edis, ubi sve u pmSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:33Pa čitate li sa razumijevanjem?
al brate nisu nikako sa rokovima trebali izlaziti nije ih niko tjerao na to, i onda kad se ljudi otvoreno pitaju sta je rec sa rokom dobijemo ovo saopstenje reda radi . Jednostavno ako hoces povjerenje ljudi da imas, ne mozes na ovakvim stvarima padati . Jednostavno u takvoj smo situaciji gdje je otvorenost neophodna i pucanj samim sebi u koljena sa ovim kad nam je mir najpotrebniji je neshvatljivSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:33Pa čitate li sa razumijevanjem?

sami pali sami se ubili po milioniti put

Ovo je više da se oglase za taj "rok" od 5 do 10 dana. A druga stvar, da se demantuj mediji, ono "propao" Diglišić, avion sletio bla, bla i ostalo. Mišljenja sam da niko ne zna, kad će se zvanično odlučiti.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ma mene boli sto smo mi svi vjerovali u ovo i pustili klub da ide niz vodu godinu dana. Po svemu sudeci nista od tog a klub je za tih godinu dana mnogo izgubio jer se nista nije uradilo.
I sto je jos bolnije, kasnije ce nam opet baciti fintu ima jos jedna strana zainteresovana, nije sve izgubljeno. I opet ce ti izmisliti nekog covjeka, i opet ce izmisliti bajku, ili cak vise nece ni govoriti imena (fol da ne otkrivaju identitet, potpisano u ugovoru) da bi nas lakse mogli premuntat. I mi kakvi smo opet cemo povjerovati nazalost.
Hebo sve ovo, volim Zelju i idem na tekme jer ga Volim i uvijek cu ici na tekme jer to nema veze ni sa pojedincima, ni sa parama ni uspjehom, nego sa ljubavi. Ali nemojte nas lagati jbt, nemojte bacati laznu nadu, hiljade i hiljade politickih stranaka idite ba i birajte gdje cete prosipati suplju, nije Zeljo klub za te stvari.
I sto je jos bolnije, kasnije ce nam opet baciti fintu ima jos jedna strana zainteresovana, nije sve izgubljeno. I opet ce ti izmisliti nekog covjeka, i opet ce izmisliti bajku, ili cak vise nece ni govoriti imena (fol da ne otkrivaju identitet, potpisano u ugovoru) da bi nas lakse mogli premuntat. I mi kakvi smo opet cemo povjerovati nazalost.
Hebo sve ovo, volim Zelju i idem na tekme jer ga Volim i uvijek cu ici na tekme jer to nema veze ni sa pojedincima, ni sa parama ni uspjehom, nego sa ljubavi. Ali nemojte nas lagati jbt, nemojte bacati laznu nadu, hiljade i hiljade politickih stranaka idite ba i birajte gdje cete prosipati suplju, nije Zeljo klub za te stvari.
-
- Kontakt:
Mogli su jednostavno napisati "puša"
-
- Kontakt:
Ma 100%, znam.ja nas, hebo ti nas. Sami smo sebi krivi i to je jedina realnost.Robust je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:43al brate nisu nikako sa rokovima trebali izlaziti nije ih niko tjerao na to, i onda kad se ljudi otvoreno pitaju sta je rec sa rokom dobijemo ovo saopstenje reda radi . Jednostavno ako hoces povjerenje ljudi da imas, ne mozes na ovakvim stvarima padati . Jednostavno u takvoj smo situaciji gdje je otvorenost neophodna i pucanj samim sebi u koljena sa ovim kad nam je mir najpotrebniji je neshvatljivSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:33Pa čitate li sa razumijevanjem?
Vidite da su demantovali sve novinske natpise iz prethodnih dana, što znači da ništa nije propalo.![]()
sami pali sami se ubili po milioniti put![]()
- MocMahale444
Uprava donja ba i treba se pomiriti s cinjenicom da cemo zavrsiti kao Celik.
Novinari su jos gori niko da stupi u kontakt s likom i pita ga direktno, jel lazes ili se slazes Digla?
Nabijem ga na ****.
Novinari su jos gori niko da stupi u kontakt s likom i pita ga direktno, jel lazes ili se slazes Digla?
Nabijem ga na ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ućerat i investitoru i strateškom partneru.
-
- Kontakt:
Brate, slažem se samoinicijativno postavljanje rokova. Međutim, znajuć ko je u preovaračkom timu vjeruj mi da koliko toliko miran. Neku će, 100% sam uvjeren, soluciju naći za klub.Robust je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:43al brate nisu nikako sa rokovima trebali izlaziti nije ih niko tjerao na to, i onda kad se ljudi otvoreno pitaju sta je rec sa rokom dobijemo ovo saopstenje reda radi . Jednostavno ako hoces povjerenje ljudi da imas, ne mozes na ovakvim stvarima padati . Jednostavno u takvoj smo situaciji gdje je otvorenost neophodna i pucanj samim sebi u koljena sa ovim kad nam je mir najpotrebniji je neshvatljivSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:33Pa čitate li sa razumijevanjem?
Vidite da su demantovali sve novinske natpise iz prethodnih dana, što znači da ništa nije propalo.![]()
Opet dolazimo do problema shvatanja suštine. Tj da je klub zvanično, od svih dostavljenih ponuda, izabrao onu Eldina Diglišića. Znači klub odabrao njegovu ponudu, a nije ništa bilo finalizirano. Oni su smatrali da će se sve finalizirati do datog roka. Kako vidimo, to nije bio slučaj i zato su i izdali saopštenje da se navijači informišu i da se prekinu medijske špekulacije. Po meni, trebali su i par dana ranije informisati javnost. Radi se, traži se solucija koliko ja znam i vidim i neki krajnji rok bi trebao biti decembar je tada dolazi prinudna naplata od strane Poreske. Ima još vremena, znam da raji preko glave, meni prvom, nervoza se uvukla, ali mislim da će na kraju sve biti dobro po klub.
@muhoni Željo nikada neće završiti kao Čelik vjeruj mi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hahahahhaha cuj sad krajnji rok decembar, koje godine brt? Joj al mi sami sebe lazemo hahahahaSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:52Brate, slažem se samoinicijativno postavljanje rokova. Međutim, znajuć ko je u preovaračkom timu vjeruj mi da koliko toliko miran. Neku će, 100% sam uvjeren, soluciju naći za klub.Robust je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:43al brate nisu nikako sa rokovima trebali izlaziti nije ih niko tjerao na to, i onda kad se ljudi otvoreno pitaju sta je rec sa rokom dobijemo ovo saopstenje reda radi . Jednostavno ako hoces povjerenje ljudi da imas, ne mozes na ovakvim stvarima padati . Jednostavno u takvoj smo situaciji gdje je otvorenost neophodna i pucanj samim sebi u koljena sa ovim kad nam je mir najpotrebniji je neshvatljivSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:33Pa čitate li sa razumijevanjem?
Opet dolazimo do problema shvatanja suštine. Tj da je klub zvanično, od svih dostavljenih ponuda, izabrao onu Eldina Diglišića. Znači klub odabrao njegovu ponudu, a nije ništa bilo finalizirano. Oni su smatrali da će se sve finalizirati do datog roka. Kako vidimo, to nije bio slučaj i zato su i izdali saopštenje da se navijači informišu i da se prekinu medijske špekulacije. Po meni, trebali su i par dana ranije informisati javnost. Radi se, traži se solucija koliko ja znam i vidim i neki krajnji rok bi trebao biti decembar je tada dolazi prinudna naplata od strane Poreske. Ima još vremena, znam da raji preko glave, meni prvom, nervoza se uvukla, ali mislim da će na kraju sve biti dobro po klub.
-
- Kontakt:
Nemoj da budeš glup. Nije to postavljen kao krajnji rok, izvrćeš mi riječi, već u decembru Porezna kuca na vrata.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:54Hahahahhaha cuj sad krajnji rok decembar, koje godine brt? Joj al mi sami sebe lazemo hahahahaSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:52Brate, slažem se samoinicijativno postavljanje rokova. Međutim, znajuć ko je u preovaračkom timu vjeruj mi da koliko toliko miran. Neku će, 100% sam uvjeren, soluciju naći za klub.Robust je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:43
al brate nisu nikako sa rokovima trebali izlaziti nije ih niko tjerao na to, i onda kad se ljudi otvoreno pitaju sta je rec sa rokom dobijemo ovo saopstenje reda radi . Jednostavno ako hoces povjerenje ljudi da imas, ne mozes na ovakvim stvarima padati . Jednostavno u takvoj smo situaciji gdje je otvorenost neophodna i pucanj samim sebi u koljena sa ovim kad nam je mir najpotrebniji je neshvatljiv![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.