Kako ima 10k followers lol
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ovaj kloc zna 
Thiago out 6 sedmica.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Neki solidan veznjak bi skupio lagano 30ak ligaskih tekmi u ovom timu koliko je ova standardna trojka injury prone.
Fabian ruiz ide u psg
pa zmireci se moze nabrojat 30 veznjaka boljih od keite i invalida oxa.
Zasto ne raskinu ugovor s oxom ?
Fabian ruiz ide u psg
Zasto ne raskinu ugovor s oxom ?
Ne znam zasto nisu u startu krenuli po Tielemansa, zadnje 3 sezone bez problema odigrao 30+ utakmica zadnja godina ugovora a Leicesteru ocajno trebaju pare. Nisu doveli nikog a opasno im sad vise Fofana i Madison, naredno ljeto ce im bez ugovora ostati skoro pola ekipe znaci totalni raspad sistema. To samo lud ne bi iskoristio, cak i ako se pokaze kao flop jos uvijek je mlad i ne vidim nacin da ne vrate ulozene pare za dvije ili tri sezone ako ga kupe za nekih 30ak miliona.
Po svemu sudeci nama slijedi prosjecna sezona i borba za top4, ne znam kojim magijama oni misle dovesti Bellinghama pogotovo ako odigra jos jednu dobru sezonu. Kad mu City Chelsea PSG i ostala kompanija ponude duplo vecu platu od nas bice standardna prica on je super igrac ali nije bio u nasim planovima zbog cijene. Svakako ce otici Ox, Milner mozda cak i Keita. Jones nije pokazao nista posebno i shodno tome nama ce trebati 2 veznjaka naredno ljeto pa bolje sad rijesit jednog.
Po svemu sudeci nama slijedi prosjecna sezona i borba za top4, ne znam kojim magijama oni misle dovesti Bellinghama pogotovo ako odigra jos jednu dobru sezonu. Kad mu City Chelsea PSG i ostala kompanija ponude duplo vecu platu od nas bice standardna prica on je super igrac ali nije bio u nasim planovima zbog cijene. Svakako ce otici Ox, Milner mozda cak i Keita. Jones nije pokazao nista posebno i shodno tome nama ce trebati 2 veznjaka naredno ljeto pa bolje sad rijesit jednog.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Joj pesimizma kod ljudi jbt. 
Ova ekipa moze imat borbu za top4 samo u slucaju nekih bizarnosti kao one sezone pa da ti veznjaci oba stopera igraju. U svim ostalim slucajevima se ova ekipa bori za sve trofeje.
Kontam ja i da je to neciji coping mehanizam, da lakse covjeku bude kad kuka i najgore ocekuje, al' de malo.
Ova ekipa moze imat borbu za top4 samo u slucaju nekih bizarnosti kao one sezone pa da ti veznjaci oba stopera igraju. U svim ostalim slucajevima se ova ekipa bori za sve trofeje.
Kontam ja i da je to neciji coping mehanizam, da lakse covjeku bude kad kuka i najgore ocekuje, al' de malo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Tema je zanimljivija kad smo loši
Henderson, Fabinho, Keita protiv Palacea, a onda u 23' ulazi Elliott umjesto povrijeđenog Keite
Henderson, Fabinho, Keita protiv Palacea, a onda u 23' ulazi Elliott umjesto povrijeđenog Keite
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znao sam da nije džaba Spearing doveden ljetos.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nema zime dok je hajpanja engleskih panjeva
Veliki broj ameba vidi dobru igru doticnog
Promjena formacije u 532 ako vec ne planiraju dovodit veznjaka
Robbo i trent kao wb, konate 3 stoper
Veliki broj ameba vidi dobru igru doticnog
Promjena formacije u 532 ako vec ne planiraju dovodit veznjaka
Robbo i trent kao wb, konate 3 stoper
Preludo je ocekivati od momka od 19 godina koji je takve građe da nosi naš vezni red. Talenat jeste ali mu treba jos dosta vremena, ne znam samo kako je ovako spor na trenutke izgleda ko Shaqiri.
Pa to ocekuju ovi sto postavljaju ove sulude klipove.
Decko je s 16 godina imao brzinu i eksplozivnost a ovo danas je usporeni saciri. Ovako je izgledao i prije one strasne povrede prosle godine.
Fazon sto se hajpa zbog toga kako je zgledao s 16,17 godina a npr onaj harry wilson je 2x bolji igrac bio u njegovim godinama a nikad sansu nije dobio.
Dzaba trositi rijeci kad je ox jos u klubu i uzima to mjesto u veznom redu, 140k sedmino
Imal kakav transfer trač pa makar iz kevserka
Ima da mi i Arsenal hoćemo Pina iz Villarrealla
Opet se po kuloarima spominje Nunes.
Talijani npr. pišu da mi Inter pristao na zamjenu. Bobby ili Keita za Brozovića
Ne treba se nadati, ali nešto se mora dešavati iza scene dok Pearce šuti i nije izašao sa tweetom da neće doći veznjak
Pino - koji će nam đavo.
Nunes - čini mi se da je to upitan kvalitet, Sporting je davno postavio relativno ok cifru za njega, to što niko ne pokušava da ga dovede mi je poprilično simptomatično.
Brozović - trampa za Keitu jedino ako je neko ljude u Milanu nadrogirao a potom priložio sačmaricu uz sljepočnicu za takvu vrstu prijedloga.
Pearce - postaje solidan nemač pojma
Nunes - čini mi se da je to upitan kvalitet, Sporting je davno postavio relativno ok cifru za njega, to što niko ne pokušava da ga dovede mi je poprilično simptomatično.
Brozović - trampa za Keitu jedino ako je neko ljude u Milanu nadrogirao a potom priložio sačmaricu uz sljepočnicu za takvu vrstu prijedloga.
Pearce - postaje solidan nemač pojma
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pepe Sierra je u podcastu pominje izgledan transfer nunesa. Record portugal isto pominje veliki interes lfca
Ovi su jedni od prvih koji su poceli price oko diaza i nuneza.
Nunes je bio i na radaru citya, po yt izgleda kao kdb za nase veznjake. Jako agilan,tehnicki savrsen
Valjda klopp kaze da i **** oxa/keitu
Pozeljno da se jos jedan veznjak povrijedi u iducem kolu
Ovi su jedni od prvih koji su poceli price oko diaza i nuneza.
Nunes je bio i na radaru citya, po yt izgleda kao kdb za nase veznjake. Jako agilan,tehnicki savrsen
Valjda klopp kaze da i **** oxa/keitu
Pozeljno da se jos jedan veznjak povrijedi u iducem kolu
Makar neki trac da cujem 
Pack it up boys.
Stigla direktiva iz kluba:
Stigla direktiva iz kluba:
Elliott, Keita or 4-2-3-1: How Liverpool replace Thiago without a new signing
Kako ću biti sretan na ljeto kad dođe City, ponudi Bellinghamu 50K funti više sedmično i on odjednom kaže da mu je san igrati za njih.There’s a growing clamour among sections of the fanbase for Liverpool to dip into the transfer market to ease their problems in the engine room. However, so far there’s no sign of the club’s stance changing on that front, with the manager adamant they won’t “panic”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.