FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Uprava je prevara i to ona sljou prevara.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Tarik Saletovic strijelac za Slobodu NG, Adi Alic odigtao citav mec.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Ja predlazem i neku humanitarnu kutiju da stavimo ispred stadiona. 2022 UPRAVA TE TREBA
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel malo 4,jel malo...od nas zivis bolan....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne svidja mi se ovo kukanje kad su poceli naše ljude da diraju, jbg kad smo sutili dosad sutit cemo i od sad.
i to kukanje od strane ljudi koji su postavljali bas ovo :
Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio komunist.
Zatim su došli po Židove,
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio Židov.
Zatim su došli po sindikaliste,
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio sindikalist.
Zatim su došli po katolike,
a ja se nisam pobunio
jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
a do tada više nije bilo nikoga
da se pobuni.
jbg gospodo nema vise ko da se pobuni. Spaha, Mramor i ekipa, rahmetli Sok, Samir Bekric, Bekici, Dzafa, Damkara, Samid Sabitovic, Kuduz pa ga stranka vrati, ekonomi, terapeuti, PR - dug je spisak, predug. Sve ste gledali, odobravali i uvlacili se u guzicu dublje i dublje. Sve ove ljude navedene i mnoge druge ste popljuvali
Sad kad je dosao vas red da lizete sto ste posrali ne ocekujte da ce se ko trznuti plaho
i sad lafo graditelj Bob a da nije po vasim udario i dalje bi samo prstići virili iz dupeta tako da samo podrska, solja i clanska !!!
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio komunist.
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio Židov.
a ja se nisam pobunio
a ja se nisam pobunio
jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
da se pobuni.
jbg gospodo nema vise ko da se pobuni. Spaha, Mramor i ekipa, rahmetli Sok, Samir Bekric, Bekici, Dzafa, Damkara, Samid Sabitovic, Kuduz pa ga stranka vrati, ekonomi, terapeuti, PR - dug je spisak, predug. Sve ste gledali, odobravali i uvlacili se u guzicu dublje i dublje. Sve ove ljude navedene i mnoge druge ste popljuvali
Sad kad je dosao vas red da lizete sto ste posrali ne ocekujte da ce se ko trznuti plaho
i sad lafo graditelj Bob a da nije po vasim udario i dalje bi samo prstići virili iz dupeta tako da samo podrska, solja i clanska !!!
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Brate mili,ako je iko davao podrsku Slobodi to su bili navijaci,pa cak i u onim teskim vremenima u federalnoj.Uprava hoce da navijaci daju pare za ulaznice,dresove,salove,kape i da ne smiju rec rijeci.Pa nece niko navijace za nase pare pravit budalama.De vi ko uprava sta ponudite navijacima,a ne svake godine borba do zadnjeg kola za ostanak,pa ce bit jos veci odaziv navijaca.Navijaca Slobode itekako ima,samo sto je ljudima dopizdilo zivotarenje svake sezone.Makar nasim navijacima ne treba puno da se dignu.Par dobrih rezultata i bit ce vise navijaca sigurno,a da ne govorim o dobroj sezoni
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nisu nama nikad trebali ni rezultati sto je najgore. Ali ovako nikad nije bilo, bahato, drsko bezobrazno, tjeranje svih ljudi iz kluba koji misle drugacije, koji im ne zive u supku.
Direktno optuzivanje navijaca da su oni krivi sto ne kupuju karte, sto ne dolaze a nisi ljudima nista dao.
nikad bahatije i bezobraznije , osvetoljubivije ljude u klubu nismo imali. Onaj SDP jugend u punom svom sjaju, sve im roditelji dali i sad oni vladaju gradom i izvivljavaju se na svima.
kako da oni polazu racune meni, tebi, bilo kojem navijacu kad su oni odgojeni tako da su oni visa rasa u odnosu na nas, visa klasa i da oni nekim gnjidama se pravdaju. oni bi nas pogazili najradije sto smo se usudili da im se obratimo.
Direktno optuzivanje navijaca da su oni krivi sto ne kupuju karte, sto ne dolaze a nisi ljudima nista dao.
nikad bahatije i bezobraznije , osvetoljubivije ljude u klubu nismo imali. Onaj SDP jugend u punom svom sjaju, sve im roditelji dali i sad oni vladaju gradom i izvivljavaju se na svima.
kako da oni polazu racune meni, tebi, bilo kojem navijacu kad su oni odgojeni tako da su oni visa rasa u odnosu na nas, visa klasa i da oni nekim gnjidama se pravdaju. oni bi nas pogazili najradije sto smo se usudili da im se obratimo.
Bas vala,svi gradjani Tuzle su fakticki ulagaci u Slobodu,jer od nasih para se izdvajaju pare za klub.Ovi isto ko da daju svake godine milione.Da daju pa bi i razumio,nemamo sta rec jer svoje pare ulazu.Ovako marke ne daju,a busaju se NASIM parama.Bezobrazluk do bola.Ne daj Boze sta rec protiv njih,odmah idu saopstenja,navijaci najgori,ovo ono.Znaju pisat saopstenja kad je nesto lose u vezi njih,a kad se treba oglasit u vezi sezone,ciljeva,finansija,sute ko pic.kurine mrtve,jer to i jesu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Da ti odma kazem, posto znam da se ovo odnosi na sve nas koji smo podrzavali ovu upravu.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 avg 2022, 10:24ne svidja mi se ovo kukanje kad su poceli naše ljude da diraju, jbg kad smo sutili dosad sutit cemo i od sad.
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio komunist.
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio Židov.
a ja se nisam pobunio
a ja se nisam pobunio
jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
da se pobuni.
Kao prvo, nikad se nikom nisam uvlacio u guzicu, pogotovo ne ovim doticnim iz uprave, nit zelim da imam kakvu vezu s njima. Podrzavao sam do skoro, stojim iza toga, al dok se cinilo da rade sve uredno i transparentno. Mislim da svi u zivotu mozemo pogrijesit. Vjerovali smo i upravama prije pa smo dobili isto. Sudbina kluba je izgleda da svaka uprava na kraju zabije noz u ledja i klubu i navijacima. A to ako si ti nekom nekad virio iz guzice, iz svoje koristi, tvoj problem
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 avg 2022, 10:24ne svidja mi se ovo kukanje kad su poceli naše ljude da diraju, jbg kad smo sutili dosad sutit cemo i od sad.
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio komunist.
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio Židov.
a ja se nisam pobunio
a ja se nisam pobunio
jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
da se pobuni.
Naravno da je graditelj Bob, ne jer je udario po mom ili bilo šta slično nego jer se totalno pogubio, naročito u zadnje vrijeme.
Uostalom, ne kažem da kompletna uprava treba da se mijenja, prvo ima tu i urednih ljudi a drugo svakako niko ne bi sad ni preuzeo klub. Kažem da se on pogubio i da naročito on (a i još neki) prave probleme klubu, da li namjerno ili zbog neznanja, ne znam.
Ko se uvlači nek' se uvlači, ja niti imam potrebu niti želju, meni je interes samo Sloboda a ne Mačkovi i graditelji. Uvijek treba biti samo iskren i objektivan. A objektivno dosta ih zaslužuje nogu iz kluba već danas!
Usput, da ne bude da pljujem po nekima, podrška i za fizioterapeute, Bekrića itd. PR je svakako zaslužila otkaz.
Bekiću posebna podrška i da uzme svojih 100 hiljada maraka!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
I mene zanima ovo o uvlakacima, odnosi li se to @Ultra na sve nas koji smo dali podrsku dok nije krenulo nizbrdo ili neki drugi likovi van foruma?antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 11:34Da ti odma kazem, posto znam da se ovo odnosi na sve nas koji smo podrzavali ovu upravu.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 avg 2022, 10:24ne svidja mi se ovo kukanje kad su poceli naše ljude da diraju, jbg kad smo sutili dosad sutit cemo i od sad.
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio komunist.
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio Židov.
a ja se nisam pobunio
a ja se nisam pobunio
jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
da se pobuni.
Kao prvo, nikad se nikom nisam uvlacio u guzicu, pogotovo ne ovim doticnim iz uprave, nit zelim da imam kakvu vezu s njima. Podrzavao sam do skoro, stojim iza toga, al dok se cinilo da rade sve uredno i transparentno. Mislim da svi u zivotu mozemo pogrijesit. Vjerovali smo i upravama prije pa smo dobili isto. Sudbina kluba je izgleda da svaka uprava na kraju zabije noz u ledja i klubu i navijacima. A to ako si ti nekom nekad virio iz guzice, iz svoje koristi, tvoj problem
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve rečeno, i od mene ove sezone nema ni sezonske ni dresa. Nije u pitanju samo plasman i loša ekipa, nismo ni navikli na to, već seljakljuk, javasluk i netransparentnost onih koji su govorili da neće biti kao drugi.Beduin je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:50Zato mi hajmo sezonske uzeti, hajmo kakve donacije im dati, hajmo rekvizite i dresove kupovati, eto i novih majica, vodite koga znate i ne znate na tekmu ne bi li kupio kartu, sve samo da oni ne daju pare i klub napreduje rezultatski i finansijski.
Sve moze osim polaganja racuna onima od kojih se trazi svaki dinar, moljaka da dolaze i podrze klub, aplaudiraju na kraju utakmice i ne vrse pritisak na njih.
Kur4ina im od mene dok ne odu ili ne podignu klub na visi nivo. Kur4ina im od mene karta i odlazak na utakmicu sve dok se aplaudira, umjesto proziva aktuelna vlast. Hej bolan, zamisli ti koja je to bezbriga i bolikurac navijaca, publike kad te jedva ostavise u ligi i nakon toga sklepaju skoro pa istu ekipu po kvaliteti, ako ne i goru, i ne oglasavaju se mjesecima nakon izborenog j3benog opstanka, to ne smijes vise kritiku uputiti. Ma mars gov.na jedna, od mene nema vise dinara, i previse sam davao da bi tako vracali. Vama svaka cast, necu nikoga navracati sta da radi, svako ima svoj rezon, ali dok ne krene pritisak na njih i odstupanje ja cu imati ovakav stav, a prvi cu se pridruziti borbi protiv ovakve tiranije kluba i jednoumlja.
Azmir je makar davao pare pa je htio da je njegova zadnja, ovi klosari kinte nemaju, grca klub i nigdje rezultata, ali nimukajet od njih makar da slazu neku izvlakusu, ako nista drugo.
Eto neka sam negativac, neka sam i neprijatelj kluba ovakvim stavom, ali ja cu svakom dati sansu i podrzati neko vrijeme, kad nema rezultata slijedi kritika i pljuvanje. 0vi to zasluzuju.
Gdje su sa izjavama, očekivanjima, ciljevima za ovu sezonu???? Kojim putem ide klub?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Premijer liga ponovo u Banovićima 
U okviru 5.kola m:tel Premijer lige BiH tuzlanska Sloboda u subotu na našem stadionu ugostit će Borac iz Banja Luke.
Svim akterima ove utakmice želimo da se osjećaju ugodno u našem gradu i da nakon ove utakmice sa našeg stadiona ponesu samo lijepe uspomene.
Našim sportskim prijateljima iz Tuzle kao domaćinu ove utakmice želimo mnogo sportske sreće kako u ovoj tako i svim ostalim utakmicama.
Utakmica između Slobode i Borca igra se u subotu 13.08. u 17 sati.
Dobro došli u zeleno-crni dom!

U okviru 5.kola m:tel Premijer lige BiH tuzlanska Sloboda u subotu na našem stadionu ugostit će Borac iz Banja Luke.
Svim akterima ove utakmice želimo da se osjećaju ugodno u našem gradu i da nakon ove utakmice sa našeg stadiona ponesu samo lijepe uspomene.
Našim sportskim prijateljima iz Tuzle kao domaćinu ove utakmice želimo mnogo sportske sreće kako u ovoj tako i svim ostalim utakmicama.
Utakmica između Slobode i Borca igra se u subotu 13.08. u 17 sati.
Dobro došli u zeleno-crni dom!

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma najmanje na ljude sa foruma
zna se dje su poltroni, ima ih na fejsbuku dosta, a u klubu i po kafama najvise
nije uvlakac ko podrzava i ima svoje misljenje o situaciji jer je vidi tako. Gori su ovi koji znaju da ne valja, od pocetka su znali da ne valja ali namjerno pricaju sta ovi da cuju, najbolja uprava, nikad nije ovako bilo i tako dalje
Mogu garantovat da nijednom pravom navijaču Slobode nije dotužilo radi rezultata, kao što neki ovdje namjerno il nenamjerno predstavljaju, nego zbog ODNOSA koji je u najmanju ruku BEZOBRAZAN. Na svojim radnim mjestima se ovako sigurno ne ponašaju! Da li se iko ko ima veze sa klubom izvinio Spahi zbog ovog što su mu uradili? Da li je neko ispred Fukara il UG napisao **** fb post da se zahvali čovjeku ? Nemamo mi razvijenu fudbalsku kulturu da nešto više očekujemo. Kod nas je kultura uć na poluvremenu jer je džaba, uzet 4-5 piva , pjevat 5 minuta od 90 zviždat protivnicima i td. Koliko navijača zna nabrojat članove uprave ili skupštine? Evo ja prvi ne znam ni ko je u upravi ni u skupštini niti koliko članova ima. Ljudi polažu račune jednom čovjeku i zato se ovako i ponašaju, a on uslovljava klub **** tranšom. Da li ima neko u skupštini ko nema veze s gradom? Koliko ima ljudi u skupštini ispred navijača ili UG ? Ako nema nijedan, koja je onda funkcija tog istog udruženja?
Sve ovo se govorilo godinu pa i dvije prije, pa se Bgm i ovdje svi do jednog posr.aše po meni i pojedincima, ja ispadoh najveći neprijatelj kluba, rak rana foruma i uhljeb, nečiji igrač. Sad došlo iz dupeta u glavu, al' ste čini mi se malo zakasnili za popravni, dobro će neko morat zapet da sva ova sra.nja popravi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:02ma najmanje na ljude sa foruma
zna se dje su poltroni, ima ih na fejsbuku dosta, a u klubu i po kafama najvise
nije uvlakac ko podrzava i ima svoje misljenje o situaciji jer je vidi tako. Gori su ovi koji znaju da ne valja, od pocetka su znali da ne valja ali namjerno pricaju sta ovi da cuju, najbolja uprava, nikad nije ovako bilo i tako dalje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.