Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2022, 09:33
LeonProfessional je napisao/la: ↑10 avg 2022, 09:25
Danas bi mogli vidjeti na kojem nivou je Tuzla.
Da li je bliza ovom vodecem dvojcu ili je i ona u ovih ostalih 10 losih ekipa. Bukvalno Evropu ce uzeti manje losa ekipa.
Meni su oni enigma ekipa.
Tu je novi trener, neki igrači su otišli, ovo što su igrali u Evropi, one pekare su s lakoćom izbacili, od Alkmara fasovali, očekivano.
S Slobodom odigrali mrtvu nulu, ok teren nikakav, a i Sloboda kad igra s njima podigne se borbena gotovost.
Večeras teren odličan, mi ušli s tri pobjede, pa eto...to je svakako prilika da se vidi kakvi su i čime raspolažu.
Tacno. Po meni i dalje imaju finu ekipu. Ok, napadac je losiji, ali ovo ostalo sasvim solidno izgleda.
Ne znam je li Misic oporavljen, on im je fin igrac. (Vidim sad da je igrao protiv Tuzle)
Mada imaju oni i ovog novog Allana, cini se brz igrac, mogao bi on praviti probleme ako Musa ili Tomasevic odu previse naprijed.
Ako nista, fin teren, stadion, ljepse ce biti gledati pa da bude i onakva tekma kao protiv Slobode. Zbog toga se najvise radujem novim terenima. Ljepse je za gledati, a sigurno ce i kvalitet igre biti bolji.
P.S. Ovaj Mendes, ja mislio neki stranac, crnac.