Vidiš, s ovim se u potpusnosti slažem, ekipa se mora definitivno još pojačati. Da li je to moglo ranijje? Pitanje je. Jbg i ja kad kupujem auto ne idem u mercedesov salon i kažem daj mi najnoviji model S klase, već skontam koliko imam para, pa onda u skladu s tim danima gledam oglase i tražim nešto što odgovara mom budžetu. Tako j i na mercatu.milanist je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:45Ma sve je to ok, ( svaka cast vama dvojici) ali ponekad imam osjecaj da kada napises neki komentar koji nije u pozitivnom duhu, da se to ovdje odmah doceka na naz. Licno mislim da nismo jos kompletna ekipa za neke vece domete ( citaj iskorak u LP, odbrana skudeta... ) Sezona ce da bude jos teza nego prosla, nismo ni mi vise underdog, tako da imam osjecaj da smo se trebali jace pojacati od ovog trenutno sad.
Sto se tice Origija, i sam sam pisao ovdje prije nego je se i povezivao sa Milanom, kako bi ga volio vidjeti kod nas. Imam velika ocekivanja od njeg, sad da li ce uspjeti pred nama je![]()
Nije problem napisati negativan komentar ili da se ne slažeš sa nečim, ali brate de pogledaj postove memage u zadnjih godinu dana, ne znam ima li 5% pozitivnih postova. Jel baš sve tako crno u Milanu?