NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la laudrop » 09 avg 2022, 17:40

Kako je lijepo biti navijač Čelika sada... nevjerovatno koliko su se stvari promijenile u posljednje dvije godine i koliko stvari se uradilo. Jedva čekam subotu!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 avg 2022, 17:57

Procepilo :opaopa: :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 09 avg 2022, 18:42

Dolaze nam pare sa svih strane u zadnje vrijeme, kako je lijepo vidjeti to, samo tako nastavite Upravo 💪

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu ⚫🔴

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 avg 2022, 19:07

Uuu odličan termin konačno, hvala upravi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 09 avg 2022, 19:08

JonSnow je napisao/la:
09 avg 2022, 17:39
https://nkcelik.ba/odluka-u-vezi-naplat ... a-mahmica/
Nema ništa slađe nego naplatit od Fudinog jarana.
Jos od zelje da naplatimo pola para sto su ostali duzni :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 avg 2022, 19:21

slika

Kada vidim ovaj ruševni hrdjavi zidic iza golova prva asocijacija su mi one romske barake u Blatuši 2000tih i Černobyl..j zar se ne mogu neki paneli postaviti preko ovoga.

Ovo isto imas dobrog Mercedesa a na njemu spada farba i boja i ti ga vozis bez da ti smeta..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 avg 2022, 20:33

RubikovaKocka je napisao/la:
08 avg 2022, 10:37
dinodino2019 je napisao/la:
07 avg 2022, 23:15
Čelik-Moše vac subota 20:00 sko ne bude jedno 1500 na tribinama treba sve srusiti, ne znam sta vise trebaju komci uradit da privuku raju
Za prvu utakmicu i uz svo pozitivno dešavanje+ termin odigravanja, ja bez pretjerivanja očekujem 2 - 2,5 hiljade gledalaca. Sve ostalo će me razočarati ! Krajnje je vrijeme da se posjeta drastičnije popravi.
Nadam se isto da će se tokom sedmice raditi na marketingu utakmice punom parom, kako klub tako i navijači.

ČZ do groba :salut:
Ako zene budu placale ocekujem 500-600 gledala... ako ne budu 800 gledatelj plafon!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 09 avg 2022, 23:05

Ako bude tako, gasi mješalicu motaj kablove...

IzZeniceDolazimo
Kontakt:

Post Postao/la IzZeniceDolazimo » 10 avg 2022, 11:18

Svi na Bilino u subotu

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 10 avg 2022, 12:58

FliX je napisao/la:
09 avg 2022, 20:33
RubikovaKocka je napisao/la:
08 avg 2022, 10:37
dinodino2019 je napisao/la:
07 avg 2022, 23:15
Čelik-Moše vac subota 20:00 sko ne bude jedno 1500 na tribinama treba sve srusiti, ne znam sta vise trebaju komci uradit da privuku raju
Za prvu utakmicu i uz svo pozitivno dešavanje+ termin odigravanja, ja bez pretjerivanja očekujem 2 - 2,5 hiljade gledalaca. Sve ostalo će me razočarati ! Krajnje je vrijeme da se posjeta drastičnije popravi.
Nadam se isto da će se tokom sedmice raditi na marketingu utakmice punom parom, kako klub tako i navijači.

ČZ do groba :salut:
Ako zene budu placale ocekujem 500-600 gledala... ako ne budu 800 gledatelj plafon!
Samo nek one plaćaju, dođe prdi smrdi digne noge na stolicu picu naelektrisala jos mi poprzni,onaj je makar platio.Za djecu ok, a njih ne treba diskriminisati i izdvajati od muskaraca kako one vole reci, pa evo sad nisu diskriminisane plaćat će isto.Nista one nisu pomogle što su došle na utakmicu niti ce sta kupiti osim MOŽDA dvojnog C ako joj prahne, ali i to nece kupiti ušla đabe e sad valja izaći đabe kako izdržati a nedati 1 KM, gledam flašice sakrivaju u torbicu zadnju tekmu, zajebi ti to oko brojke.Pa hajmo onda skupljat ispred zgrade zene i djecu samo da bi se k.urcili kako je bila fina brojka,pare jarane govore g.ovna plivaju.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2022, 14:42

Ovo prosto nije tacno posebno ako pogledamo slike sa utakmica gdje zene vecinom dolaze u artiklima iz fan shopa. Mislim da je i pogresno naplacivati zenama karte jer nam cilj treba biti da privucemo porodice, posebno djecu, da raste nasa baza navijaca.

Mi necemo nista znacajno dobiti ako budemo njima naplacivali karte, osim te neke moralne satisfakcije kod odredjenog broja ljudi koji jednostavno ne mogu gledati da neko udje dzaba kada su oni platili. Ja ne placam kartu da nesto pametujem, nego da pomognem svom klubu. Svako ko zeli gledati, a nece da plati, njemu na dusu. A opet ponavljam, mnoge od tih djevojaka i zena nose artikle iz fan shopa.
Celik!3,2,2.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 10 avg 2022, 15:09

Kartu bi svi trebali da plate sem djece do 12 godina i invalida.
Ljubav prema Čeliku se pokazuje djelom a jedno od takvih je i platiti kartu od 5KM dva puta u mjesecu što je mizerija.
Čeliku je itekako bitan svaki dinar, pogotovo sada u procesu oporavka kluba.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 10 avg 2022, 15:19

AllGunsBlazing je napisao/la:
10 avg 2022, 14:42
Ovo prosto nije tacno posebno ako pogledamo slike sa utakmica gdje zene vecinom dolaze u artiklima iz fan shopa. Mislim da je i pogresno naplacivati zenama karte jer nam cilj treba biti da privucemo porodice, posebno djecu, da raste nasa baza navijaca.

Mi necemo nista znacajno dobiti ako budemo njima naplacivali karte, osim te neke moralne satisfakcije kod odredjenog broja ljudi koji jednostavno ne mogu gledati da neko udje dzaba kada su oni platili. Ja ne placam kartu da nesto pametujem, nego da pomognem svom klubu. Svako ko zeli gledati, a nece da plati, njemu na dusu. A opet ponavljam, mnoge od tih djevojaka i zena nose artikle iz fan shopa.
Ima se para za artikle iz fan shopa a nema se platiti! Ma cesta ba više! Koga interesuje više publika koja ne plača! Djecu do 15 godina izuzet od bilo kakvog plačanja,ostali plati i gledaj! Ako je ženama skupo dat 2km za kartu a da gleda Čelik,onda ima besplatan ulaz srijedom na stočnu pijacu i gledaj stoku,obučeš dres,kupiš grickalice,krompirušu i razgledaš lagano :D
::::SAMO ČELIK::::

IzZeniceDolazimo
Kontakt:

Post Postao/la IzZeniceDolazimo » 10 avg 2022, 16:03

𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝐬𝐯𝐢 𝐤𝐚𝐨 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐝𝐚, 𝐁𝐢𝐥𝐢𝐧𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐣𝐞, 𝟐𝟎:𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢! ⚫️🔴

Klub od ove sezone uvodi izbor za najboljeg igrača utakmice kroz glasanje navijača. Nakon svake odigrane utakmice navijači će moći glasati za najboljeg igrača utakmice. Najbolji igrač na kraju sezone će dobiti prigodan poklon i prvi trofej "Čelično srce".

Čelično srce simbolizira odnos prema grbu koji igrač nosi na prsima. Najbolji igrač jednostavno nekada nije igrač koji je postigao najviše golova, asistencija ili odbrana. Čelično srce je izbor igrača koji se prema svetom grbu odnosi srčano, kako na terenu, tako i van njega.

#samočelik #pohodnarangviše

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 10 avg 2022, 16:10

AllGunsBlazing je napisao/la:
10 avg 2022, 14:42

Jest mozda iz hamkinog fanshopa pijaca kad je na dresu bio Phill Jackson, il ces nac jednu ili neces nijednu, jer njima je bitno da im se gleda vise u guzove, pusti se jarane te price.I da je tako da kupuju u fanshopu kakave to veze ima ? Sad svako ko kupi u fanshopu treba da ima povlastice.Zato i jesu tribine prazne upravo radi tog razmišljanja.Klubu kada treba najveca podrška trebaš da gledaš još da se okoristiš.Kao što ti čovjek rece gore, nek obuce dres i ode na stocnu pijacu i gleda.Trebamo se malo zapadu okrenuti kako oni to rade, bez para jarane nema kluba,mozes ti ima 10 000 na stadionu ako je njih pola bez karte, hoces da gledas juniore u 6 ligi plati ulaz da ti rođeni brat,sin igra tvoje je da platis to 4-5 €.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 avg 2022, 16:18

Odlican potez kluba, Čelično srce treba zasluziti. Jos svaku utakmicu birat ce se igrac utakmice, gdje ce igracima dati motiv za jos veci rad i trud.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 avg 2022, 17:01

Nisam pametan u vezi žena i naplate.
Po Evropi se plaća svugdje. Svi su jednaki..

Sad kod nas pojma nemam. Ja bi mozda stavio ulaznica 3 KM za djevojke/žene..pola cijene ustvari pojma nemam nisam o tome ni razmisljao. Treba dobro razmisliti. Treća je liga..

ili bi stavio da je ulazak djevojkama ženama i djeci besplatan ukoliko na sebi imaju neku opremu iz ofijelnog fan shopa..kupis majicu duks dres i eto imas besplatan ulaz.

Ima milion nekih opcija ne sumnjam u lijepo rjesenje.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 10 avg 2022, 17:50

avenija je napisao/la:
10 avg 2022, 17:01
Nisam pametan u vezi žena i naplate.
Po Evropi se plaća svugdje. Svi su jednaki..

Sad kod nas pojma nemam. Ja bi mozda stavio ulaznica 3 KM za djevojke/žene..pola cijene ustvari pojma nemam nisam o tome ni razmisljao. Treba dobro razmisliti. Treća je liga..

ili bi stavio da je ulazak djevojkama ženama i djeci besplatan ukoliko na sebi imaju neku opremu iz ofijelnog fan shopa..kupis majicu duks dres i eto imas besplatan ulaz.

Ima milion nekih opcija ne sumnjam u lijepo rjesenje.
A ako imaju na sebi crvene ili crne tange dobiju VIP ložu na istočnoj tribini, šta misliš mogli bi i to uvest ? Ej grne rane našeg razmišljanja, bogami žao mi nas kad ovo slušam.

Druže duks, majicu, dres.... kupujes jer voliš klub svim srcem i što si u srcu navijač plus ako znaš da doprinosiš klubu, a ne odo kupiti artikal od 20-30 KM i odo sad na tekme godinu dana sta me briga necu placat karte i u godini dana koliko imas utakmica puta 5 KM.Ja ne znam ljudi sta vi mislite pitu pravit od g.ovana, da klub moze bez novca, mi smo krenuli od one j.ebene marke.

Pusti te se sadake razmišljanja.Ne treba ti dati sok da uneseš, jer onaj koji ti prodaje na utakmici mora platit klubu sto prodaje piće, a kako ce platiti i doci prodavat kad ti šošon poneseš kilu kikirikija i litar soka plus tops onaj od 0.70 KM da bi sad zasladio samo još harmonika fali i da sve upotpunimo.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 10 avg 2022, 18:09

IzZeniceDolazimo je napisao/la:
10 avg 2022, 16:03
𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝐬𝐯𝐢 𝐤𝐚𝐨 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐝𝐚, 𝐁𝐢𝐥𝐢𝐧𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐣𝐞, 𝟐𝟎:𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢! ⚫️🔴

Klub od ove sezone uvodi izbor za najboljeg igrača utakmice kroz glasanje navijača. Nakon svake odigrane utakmice navijači će moći glasati za najboljeg igrača utakmice. Najbolji igrač na kraju sezone će dobiti prigodan poklon i prvi trofej "Čelično srce".

Čelično srce simbolizira odnos prema grbu koji igrač nosi na prsima. Najbolji igrač jednostavno nekada nije igrač koji je postigao najviše golova, asistencija ili odbrana. Čelično srce je izbor igrača koji se prema svetom grbu odnosi srčano, kako na terenu, tako i van njega.

#samočelik #pohodnarangviše
Super ideja. Treba prvo neki spiker informisati ljude koji je ko igrač. 90% ih na tribinama ne zna imena, ili znaju samo par njih, ostale ne, da ne govorim ovi s klupe kad uđu, njihove brojeve ne objave ni u najavi na fcb stranici. Bilo bi dobro, ko u engleskoj ligi, da dobijemo sastav po brojevima na papiru prilikom ulaska. Na kraju zaokružiš najboljeg. Mislim, ne znam kako će ovo izvesti, možda su već tako i osmislili, da ne lupam unaprijed. :) Uglavnom sve što će dolazak na stadion učiniti zanimljivim - podržavam!

Što se tiče žena, one rijetko dolaze same na tekmu, većinom su u pratnji nekih muškaraca, tako da će ti džentlmeni platiti i za njih ;)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 avg 2022, 18:37

Hoce li Celik u subotu igrat u najjacem sastavu ili ce u kombinovanom da se cuva za Zepce?
Pitam za jarana.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.