FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dočeka te Jović koji razumije fudbal, malo sreće pa ultraofanziva i improvizacija odbrane dođu na naplatu.
Al šta je tu je, idemo probat stić a poslije izvući lekcije.
Al šta je tu je, idemo probat stić a poslije izvući lekcije.
Samo naprijed Saraj'vo!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo da onaj crnogorac potpiše **** ti ovog debila nepokretan totalno
- LegendKiller
- Kontakt:
Neka malo prizemljenja, bilo smo bas poletjeli, prvaci svemira.
Belmin kao da je zavezan za liniju, morao je par lopti pokupiti, naročito kod prvog gola.
Nardin katastrofa, imali smo sporog napadača u vidu Hamze, pa smo doveli još sporijeg. Lik je prespor za napadača.
Suljić i Dal loši.
Na poluvremenu izvesti Nardina i Suljića, a uvesti Catakovica i Ikica.
Ovaj City nije ni loša ekipa, ono protiv Slobode je bilo isključivo zbog terena.
Belmin kao da je zavezan za liniju, morao je par lopti pokupiti, naročito kod prvog gola.
Nardin katastrofa, imali smo sporog napadača u vidu Hamze, pa smo doveli još sporijeg. Lik je prespor za napadača.
Suljić i Dal loši.
Na poluvremenu izvesti Nardina i Suljića, a uvesti Catakovica i Ikica.
Ovaj City nije ni loša ekipa, ono protiv Slobode je bilo isključivo zbog terena.
- f0rest1946
- Kontakt:
Dobra je igra i sve, bilo je sansi dosta ali Nardin nije u formi izgleda ..
Kapic prespor ne smije igrati protiv jacih, Stopera sutra pod hitno.
Al ima i drugo poluvrijeme idemo bar po X
Kapic prespor ne smije igrati protiv jacih, Stopera sutra pod hitno.
Al ima i drugo poluvrijeme idemo bar po X
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
U pravu je onaj brat, Nurdin je baš
Nijednu sansu nismo stvorili
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovako se moze igrati protiv goska, sloge i sl. Protiv ozbiljnijih ekipa ide hladjenje.
Nismo stali na loptu od početka lige. Samo neka trka i guranje lopte u for. I onda ti dodje trener koji zna postaviti odbranu.
Jesmo naivni ispali.
Nismo stali na loptu od početka lige. Samo neka trka i guranje lopte u for. I onda ti dodje trener koji zna postaviti odbranu.
Jesmo naivni ispali.
Ubaciti Ahmu i Ikica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dal i NUrdin najgori... Dal nas je unistio... U defazivi duh u ofanzivi sve upropasti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Đokanović je realno odličan, Drobarov na svaku loptu kasni barem tri sekunde, Tomašević užasan i naprijed i nazad, Musa dobar nazad, naprijed ga nigdje. Od sredine jedino Kapić nešto igra ostalo užas. Džafićeva partija je ravna Krletovim u zadnje tri sezone, šetkanje, tromost, smetanje. Dala treba spustiti na zemlju inače ćemo dobiti novog Radovca. Suljić standardno kao i u prethodne tri tekme katastrofa. Mulahusejnovic totalno neupotrebljiv.
-
- Kontakt:
Ide preokret
- NisamInSajder
- Kontakt:
Defanzivno ne postoje kao i prva 3 kola, samo što niko ozbiljnije nije ugrozio. Đokanović nula defanzivno, gubi se, Dizdarević lijepa linija, bekovi visoko postavljeni i ne stignu se vratiti da zatvore, a i dvojica veznih se slabije vraćaju. Coulibaly da ima bolju završnicu mogao je dva gola zabit. Džafić ganja njihove igrače da ih udari.
Čataković na špica i Ikić na desno krilo, kao i Trako na štopera, kakav god da je duplo je bolji od Đokanovića.
Čataković na špica i Ikić na desno krilo, kao i Trako na štopera, kakav god da je duplo je bolji od Đokanovića.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sad će Fele da grmi po svlačionici ima da lete po terenu (uz kvalitetne izmjene)
Ganjati da garo crveni dobije
FC United Of Manchester !
Kao sto sam i govorio docice nam Zenica glave,kakav dobar teren kakve p.izde materine i prednost da nam je to ,smrt
Procitani smo skroz prvo poluvrijeme ,TC djeluje kao da ima 3 igraca vise,mi prespori u fazi napada,i na svaku izgubljenu loptu nam šansu naprave. Sredina defanzivno šuplja,i ovakvim utakmicama fali zadnji vezni
Smotano uglavnom dosta,teško ce se ovdje biti vratiti.
Procitani smo skroz prvo poluvrijeme ,TC djeluje kao da ima 3 igraca vise,mi prespori u fazi napada,i na svaku izgubljenu loptu nam šansu naprave. Sredina defanzivno šuplja,i ovakvim utakmicama fali zadnji vezni
Smotano uglavnom dosta,teško ce se ovdje biti vratiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Merso za ovog Nardina Berbatov, nista momak nije uradio da zaradi ovu prvu postavu. Od sljedece obavezno ga uvoditi zadnjih pola sata dok bar ne pokaze neku zelju, dosta je nama ovakvih.
I Suljicu treba hladjenje, da se prestane zajebavati i skakutati oko lopte. Daj brze rjesenje nadji jednom u zivotu.
I Suljicu treba hladjenje, da se prestane zajebavati i skakutati oko lopte. Daj brze rjesenje nadji jednom u zivotu.
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 10 avg 2022, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mozemo trkom u sredini parirati, Kapic je ocajan i osim toga sto je beskoristan prema naprijed, on ne obavlja nikakve defanzivne zadatke.
Nardin gori od nekih Handzicevih "velemajstorskih" partija iz proslosti, ubaciti Ikica i Ahmu, bilo bi odlicno da imamo nekoga da zamijeni Kapica i idemo probati spasiti sta se moze spasiti.
Nardin gori od nekih Handzicevih "velemajstorskih" partija iz proslosti, ubaciti Ikica i Ahmu, bilo bi odlicno da imamo nekoga da zamijeni Kapica i idemo probati spasiti sta se moze spasiti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Odmah u prvoj utakmici od dolaska Nardina mi se nije svidio. Nije loš generalno igrač al jednostavno se ne uklapa u ovo što Feđa igra. Nama treba manji i brži napadač koji će učestvovati u presingu i build-upu. Možda ovaj Crnogorac bude od pomoći, inače mrka kapa.
Merso nam je sa 37 godina i dalje najbolji golgeter u ekipi. Odbrana je na udaru jer Kapić ne može ovcu na papiru sačuvati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, perodeformero, Tatamata1946, ŠTA_JE i 75 gostiju.