Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 12 feb 2011, 00:37

Sto se te novinarske teme tice, vidim gospodin Sirovina i dalje pise. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 12 feb 2011, 01:40

Ma istina je da se Pape pravo naljutio na Begovica i Ibricica.Na ovog drugog mozda cak i vise.Jos se lomi sta da uradi sa tom dvojicom..Eto vam informejsn iz druge ruke :)..Ne obracajte paznju na ove nase novinarcice sta pisu.
Posto mi Pape ne izgleda kao osoba od nekog aman autoriteta zvace ih vjerovatno obojicu

PS. Mexe su izgleda samo za promjenu travnjaka dali 200.000 $.Eto repka nam je nesto skuplja od zamjene travnjaka :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 feb 2011, 01:53

Ibriciica i treba zvat - onog Mekenzija u pic.u materinu :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 12 feb 2011, 01:55

cole-ch je napisao/la:@delija,
Ne menjam misljenje vec govorim o trenutnom cinjenicnom stanju.., a to je da momci u zadnjih 2-3 meca ne igraju u grcu... iliti nisu se (bar) obrukali kao u predhodnih 7 meca. Kao i obicno, pisao sam samo ono sto je odgovaralo istini. Misljenje o Safetu nisam promenio, ali zalim sto momci hrabrije nisu odigrali meceve sa Fr i Al. Safet i njegova taktika (zadnje 2-3 meca), kao sto rekoh, ne deluju bas luzerski...
Stilic igra vec duze standardno i u vecoj je formi od sve i jednog gore pobrojanog rezerviste.

@zeljovac,
Nemoj mi te grobarske stihove: "otiso si ...., ostala je tuga, uvek ce te voleti grobari sa juga!" :(

Kazes u kom sam raspolozenju gledao tekmu... umoran sam bio, zaspao negde oko 70-te minute, i do te minute se BiH tim nije obrukao, sta vise bio je ravnopravniji protivnik. Oba su gola plod srece, ali su ipak golovi. :D
Ekipa je sasvim solidno stojala na terenu. Uvek se moze naci neko koga se moze kritikovati, ali ponekad je to kontraproduktivno.
Mujdza je pogresio (ljudski je gresiti), gresili su i veci igraci od njega. Nadam se da nece vise, ili da nece u vaznim mecevima. :D
Da, Besica ja polako vidim u prvih 11.., naravno, od toga ce puno zavisiti kako ce on napredovati u HSV.
Ali, ako gore bude igrao, nevidim zasto ga Safet nebi forsirao.
Kao sto rekoh, uvek se krivac moze naci kada je los rezultat... eeeh, sada, da li je to Mujdza, Mravac, Spahic ili Pjanic....? Meni licno, kada igrac gine na terenu, kada se trudi i natopi majicu znojem, rezultat je u drugom planu, narocito u prijateljskim mecevima.

PS: Nije valjda da ti nisi uocio (mali) napredak u zadnja tri meca repke? :D
Iskreno, mislio sam da jedan od ovih munafika kojima nije vazna igra niti bilo kakav napredak i koji bi isto gudili taman da Bosna osvoji evropsko prvenstvo jer bi onda protestovali sto smo pobjedili samo sa golom razlike a bolji smo od protivnika bar za tri. Ja sam ti govorio da se strpis, da ne sudis prebrzo...protiv Francuza nismo imali sansu i necomo je nikad ni imati, brate mi i oni smo dva svijeta, oni ce ga ako treba i rukom utrpati. Jes da je otpor bio nikakav i da je moglo malo i bolje, ali u sustini tu nam je pusaona kako god okrenes. Protiv Albanije sasvim solidna igra, rezultat tu i tamo, dobro bi bilo da smo pobjedtili, ali eto nismo, nisu ni Rumuni...i to kod kuce. Pitas Zeljovca je li vidio napredak??? Ma kakav napredak bolan, on ce napredak vidjeti tek kad Kerla i Cocalic zaigraju, a yebo rezulatat i igru. A veli ti "Otiso si Cole ostala je tuga...". Jes se frajer utripovo pravo, ko veli bio si sa nama sad si otiso kod njih...zemljo otvori se.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 12 feb 2011, 02:02

bparena je napisao/la:Ibriciica i treba zvat - onog Mekenzija u pic.u materinu :evil:
Ako nekad navratis na temu o Ibricicu, posebno na stranice sa pocetka, primjetices koliko sam cijenio i postovao toga igraca, medjutim milosti ne smije biti. Ispao je g...o, odbio da igra za reprezentaciju iako u Rusiji prvenstvo nije ni blizu da pocne...a poredi se sa Dzekom. Jos ako stvarno ode u Split...mislim da Pape nema izbora. Presaviti papir i prijaviti ga UEFI, pa nek se oni bakcu sa svojim pravilima koja kazu da se igrac mora odazvati za reprezentativnu utakmicu u terminu koji ce biti specijalno rezervisan za te reprezentativne utakmice. Dalje se kaze da ce igrac koji se ne odazove biti automatski suspendovan i nece moci da igra za svoj tim odredjen vremenski period ili odredjen broj zvanicnih utakmica svoga kluba.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 feb 2011, 02:16

Saban je napisao/la:A veli ti "Otiso si Cole ostala je tuga...". Jes se frajer utripovo pravo, ko veli bio si sa nama sad si otiso kod njih...zemljo otvori se.
:lol: Jesi li vidio kakav smajli, crni Šabane?! :lol: Napadaš i kad ne znaš čime :lol: Uredu je, Mravac igrač utakmice :lol: Dos Santos bi svakome onako kroz noge probacio, a ono je bilo dodavanje za Mujdžu :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 12 feb 2011, 03:15

ništa mi draže ne bi bilo nego tebe i takve slične sresti negdje u mraku
**** li vam materina latentno-fašistička
Zadnja izmjena: zare, dana/u 13 feb 2011, 04:29, ukupno mijenjano 1 put.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 12 feb 2011, 05:32

zare je napisao/la:ništa mi draže ne bi bilo nego tebe i takvi slične sresti negdje u mraku
**** li vam materina latentno-fašistička
Ne vrijedi ti to jarane, bolje da ga ne sretnes, smrdi ti to na kilometre. Fasizam je bas prava rijec, da mu je furcata mozes zamisliti sta bi to radilo, pola reprezentacije bi 84-kom pokosio (kad bi bili svezani), samo da napravi mjesto za Kerlu, Pishchu, Bekrica, Cocalica...Bolesno je to u onu svoju volovsku glavucu i samo dobar malj bi bio lijek...nikako ubjedjivanja ko je kakav i kako je ko odigrao.

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 12 feb 2011, 10:30

Susic je tuzio Begovica,i danas bi on (u slucaju da se zavrsi procedura) trebao sjediti na tribinama u utakmici njegovog tima sa Birminghamom . Isto to ce Susic i uraditi i u reprezentativnom duelu sa Rumunijom,kada ce Begovic odgledati tekmu sa BP-a. Ibricicu je dao prvi minus,tako da nece biti nikakvih sankcija ;)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 11:11

Adin_BiH je napisao/la:Susic je tuzio Begovica,i danas bi on (u slucaju da se zavrsi procedura) trebao sjediti na tribinama u utakmici njegovog tima sa Birminghamom . Isto to ce Susic i uraditi i u reprezentativnom duelu sa Rumunijom,kada ce Begovic odgledati tekmu sa BP-a. Ibricicu je dao prvi minus,tako da nece biti nikakvih sankcija ;)
SVAKA CAST SAFETE, tako treba, dati doznanja da repka nije mjesto gdje se prodajes u veci klub nego mjesto gdje ostavljas srce na terenu....iiskreno ja bi i ibricica na klupu stavio....ja sve te nase igrace gledam kroz prizmu malog meksikkanca cicorita ,kako vec,mali ima rasporeed ko dzeko al on ne moze a ovaj momak moze, i jos pretrci vide od pola svoje repke... to je ljubav.... tako je safete... na tribine, lijepo da se opameti! SAMO U KOST
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 feb 2011, 11:28

Sad ga je Pape zasrao. Begovic se vise i nece odazivati za reprezentaciju sigurno dok je on selektor. Sad moram gledat cepavce na golu (Hasagic i Sehic). :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 11:33

BIHfan je napisao/la:Sad ga je Pape zasrao. Begovic se vise i nece odazivati za reprezentaciju sigurno dok je on selektor. Sad moram gledat cepavce na golu (Hasagic i Sehic). :(
ma nemoj.... taj hasagic i sehic nikada nisu ni pomislili da se ne odazovu reprezentaciji, dakle NI POMISLILI, a ovo **** , koje sam podrzavao , daleko mu kuca od nase bila, **** ga STOKE.....eno mu kanade, dao Bog pa ova kazna upalila da sorensen stane na gol , a ovaj MRMOT ostane na tribinama i da dijeli aplauze....stoka neodgojena.... jel ih stig 5-6 puta godisnje da nemogu igrati za BOSNU *
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 feb 2011, 11:37

BIHfan je napisao/la:Sad ga je Pape zasrao. Begovic se vise i nece odazivati za reprezentaciju sigurno dok je on selektor. Sad moram gledat cepavce na golu (Hasagic i Sehic). :(
:lol: :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 11:38

johnnyHZ je napisao/la:
ma nemoj.... taj hasagic i sehic nikada nisu ni pomislili da se ne odazovu reprezentaciji, dakle NI POMISLILI, a ovo **** , koje sam podrzavao , daleko mu kuca od nase bila, **** ga STOKE.....eno mu kanade, dao Bog pa ova kazna upalila da sorensen stane na gol , a ovaj MRMOT ostane na tribinama i da dijeli aplauze....stoka neodgojena.... jel ih stig 5-6 puta godisnje da nemogu igrati za BOSNU *
Nek pozove Pape Dinu pa jel' pitar il' nije :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 11:42

Megamon je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Nek pozove Pape Dinu pa jel' pitar il' nije :mrgreen:
NIJE BITNO KOGA CE POZVATI....ALI TREBA stati u kraj vise ovim "zvijezdama"...... dok god su koristili repku za promociju nisu pitali GDJE, A sad odjednom daleko im i te fore...
moj potpis je objasnio!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 11:45

johnnyHZ je napisao/la: NIJE BITNO KOGA CE POZVATI....ALI TREBA stati u kraj vise ovim "zvijezdama"...... dok god su koristili repku za promociju nisu pitali GDJE, A sad odjednom daleko im i te fore...
moj potpis je objasnio!
Kako ba nije bitno :mrgreen: .Covjek je pitar i treba pozivati samo pitare,na gol Dinu u vezu Dzakmica a u napad Avdica a virsli boyu reci da ganja nas pasos da igra u napadu sa Avdicem ;) :lol: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 11:54

Megamon je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: NIJE BITNO KOGA CE POZVATI....ALI TREBA stati u kraj vise ovim "zvijezdama"...... dok god su koristili repku za promociju nisu pitali GDJE, A sad odjednom daleko im i te fore...
moj potpis je objasnio!
Kako ba nije bitno :mrgreen: .Covjek je pitar i treba pozivati samo pitare,na gol Dinu u vezu Dzakmica a u napad Avdica a virsli boyu reci da ganja nas pasos da igra u napadu sa Avdicem ;) :lol: :mrgreen:
virsla boj ako predje na kobasice , ode u man c i osta dzeko na klupi,,,zato ga treba drzat na virslama jos neko vrijeme dok mu ne uvalimo nas pasos... :D
salu na stranu,iz sarajeva jedini koji moze igrati, biti na klupi , u rep je mali handzic.....ovo ostalo sve sttare tarabe

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 11:58

johnnyHZ je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
moj potpis je objasnio!
virsla boj ako predje na kobasice , ode u man c i osta dzeko na klupi,,,zato ga treba drzat na virslama jos neko vrijeme dok mu ne uvalimo nas pasos... :D
salu na stranu,iz sarajeva jedini koji moze igrati, biti na klupi , u rep je mali handzic.....ovo ostalo sve sttare tarabe
Upravu si ;)

Mada da ima bosansko drzavljanstvo ja bi tu jos uvrstio i Baneta Arsenijevica.Jako kvalitetan desni bek koji bi bio odlicna zamjena za Mujdju.

A sta mislis da mi repci damo Mirzu Varesanovica a oni nama Safeta Susica?

Pa Mirza je rek'o da ima reprezentativne ambicije :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 12:00

:mrgreen: :mrgreen: jos bi mi platili tu zamjenu ... dali bi mladog, ambicioznog trenera, sa sirokim evropskim pogledom,on bi zvao misimovica na probu.... :D

salu na stranu , pape pokazuje da nema zaje*** sa repkom....a vidim neki zale Begovica...koji ce ti klinac kad mu se neigra za bih???

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 12:51

johnnyHZ je napisao/la: salu na stranu,iz sarajeva jedini koji moze igrati, biti na klupi , u rep je mali handzic.....ovo ostalo sve sttare tarabe
Svaka cast na ovome. Da si ko Zeljovac sad bi trazio da u repci igra prvi sastav Sarajeva i da repka igra u bordo dresovima :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.