Kakav je 3g u Zenici? Ili ipak pises iz svog toplog doma forum ultras!?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
scudetto89 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:01Ma ko sisa kone i sve druge, neka se pobrinu za svoje klubove, pa tek onda vam kapu skidam, a najlakse je doci i srati , bockati, kom negativno i sl
Ne idu ova dva posta nikako.scudetto89 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 20:51Samo pisite kone i poraz je za ljude, ima i drugih 45 min
Sta ce te vi uvaliti , djece mi vas nek dobijemo, ostale sve nek izgubimo, to mi je nesto najsladje u zivotu![]()
Imali misketa kojeg ste pljuvali pitam za druga![]()
A ovo podebljano je bgm teški kompleks. Evo 3 dana se samo o Želji ovdje piše i dođe vaš red odmah pjena. Moraš ga znat i primiti. Sportski.
Izvinjavam se svima, vracam pare naravno.
Ovaj moj izvor sto mi javalja, pogrjesio on gleda neku Bolivisku ligu.
Mjau !
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Dajte postove o Catakovicima, Anicicima i Drobarovima molim vas! 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Sarajevo moze do titule ako zrinjski suspenduju do oktobra
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hocemo jos!
NotOccasionalFan je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:18Dajte postove o Catakovicima, Anicicima i Drobarovima molim vas!![]()

Cestike Elviru i ostalim TC.
sezone je duga bitno je sta ce na kraju biti.
sezone je duga bitno je sta ce na kraju biti.
Nije sramota izgubit od ekipe iz vrha, ove iz sredine tabele lagano dobijamo, ostale su nam jos ekipe iz zone ispadanja tj. zeljo i tako te ekipe.
antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:31Opet neko dosao da trazi svoje paresvrakino1921 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:20
Prcccc
Opet neko bijesno auto parkirano kod LJEPOTICE

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pitari ovog Drobarova uzdizali kao da je Ramos potpisao za njega je nas Cocalic Vrigil Van Dijk licno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Jos se ja neki dan raspravljah o Zukanovicu i usporedbi sa Anicicem. Boze Dragi!SF6 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:19NotOccasionalFan je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:18Dajte postove o Catakovicima, Anicicima i Drobarovima molim vas!![]()
![]()
![]()
![]()
Bugarski Ramos jos jaci!
Hamza zabio Romi! Kako ono, najjaca ljevica u historiji lige?

Ne pamtim da sam u zivotu vidio ruzniji dres od ovog Tuzlinog
A tek sto Mikel Arteta uzima metode Sir Feđe Dudica 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Cekaj neko Anicica i Zukanovica poredio,bilo kako0 bilo gdje ?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:23Jos se ja neki dan raspravljah o Zukanovicu i usporedbi sa Anicicem. Boze Dragi!SF6 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:19NotOccasionalFan je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:18Dajte postove o Catakovicima, Anicicima i Drobarovima molim vas!![]()
![]()
![]()
![]()
Bugarski Ramos jos jaci!
Hamza zabio Romi! Kako ono, najjaca ljevica u historiji lige?
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kostace Tuzlu ovi zuti kartoni u nastavku sezone, cijeli tim ima zuti.
Mjau !
Gdjesu tastatura ratnici ovi me… navijaci Sarajeva? Mrtvilo neko…
@igrajlopte 🐦
- LegendaIvica
- Kontakt:
Smio bi se kladiti da će Feđina izjavama kraju biti da su neki igrači podbacili a neće priznat da ga je Jovic nadigro u svim segmentima taktike. Barem su mu takve izjave bile u 90% slučajeva kad je gubio dok je Velež vodio
MUSVDG
-
- Kontakt:
Gdje sam ja bockao navijaca zelje?, nigdje uredu volim se i ja zajebavati, ali u granicama jbg nisam ja klinac neki, za ove 33g nisam dozivio da nas neko ovako nakanta i ocekivano sam nervozan pozLeonProfessional je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:15scudetto89 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:01Ma ko sisa kone i sve druge, neka se pobrinu za svoje klubove, pa tek onda vam kapu skidam, a najlakse je doci i srati , bockati, kom negativno i slNe idu ova dva posta nikako.scudetto89 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 20:51Samo pisite kone i poraz je za ljude, ima i drugih 45 min
Sta ce te vi uvaliti , djece mi vas nek dobijemo, ostale sve nek izgubimo, to mi je nesto najsladje u zivotu![]()
Imali misketa kojeg ste pljuvali pitam za druga![]()
A ovo podebljano je bgm teški kompleks. Evo 3 dana se samo o Želji ovdje piše i dođe vaš red odmah pjena. Moraš ga znat i primiti. Sportski.
Bolji ljudi vcs i to je to nema sta
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 10 avg 2022, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, MostarReds22, tutankamon1905, VolimBiH96 i 20 gostiju.