Torino je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:07Onaj kup koji niste ni slavili kad smo vam titulu izbili, pa nije neka radost bila. Hahahahahahhahahahahahahaj sjedi Nišpa loša roba.
Mi se nismo zaletili, nismo rekli u prvom kolu da smo sampioni, nismo rekli da cemo se prosetat ovom ligom. U rupu, stisni peticu i zapocni igricuRubikovaKocka je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:06Sad su plavi s Grbavice na redu, ne bih se ja ovoliko nasladjivao![]()
Ma ovako ti je sa miševima svaki put, uskoro slave 10 godina bez titule ali se redovno naslađuju svakom porazu Sarajeva a njihovi igrači im dolaze na naše tekmeAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:09Sta je miseva izaslo iz rupa![]()
Pitari dragi na dobrom ste putu cim se ovoliko rulje skupilo da vam se nasladjuje.![]()
Poceli i Zeljini pisati na forumu jos od Lemdre i vjecne vatre ih nema![]()
Što ti je lojalnostAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:09Sta je miseva izaslo iz rupa![]()
Pitari dragi na dobrom ste putu cim se ovoliko rulje skupilo da vam se nasladjuje.![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAimekorisnicko je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:08Da, i mi smo vam petardu uvalili.Torino je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:05Znaš iz iskustva ili?imekorisnicko je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:03
Nije ovo poraz,ovo je krkačina,taslačina,tarabljenje...
11-ta godina porazi Sarajeva su sve sto im je ostaloAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:09Sta je miseva izaslo iz rupa![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:09Sta je miseva izaslo iz rupa![]()
Hvala drug, i vama puno srece u nastavku.Pashoni je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:05Cestitam na pobjedi petarda im i dalje odzvanja u usimaelvirbaljic je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:59Super, ma sta super odlicno. Pored rezultatata, pojeli smo Sarajevo u svakom smislu. Uz Pantelica, te jos jednog igraca koji dolazi, mislim da je to to.![]()
Za Anicica citav Mostar znao da je zavrsio karijeru jos u Turskoj ali nasi klubovi ulaze u posao kao vjeciti amateri.