FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ozbiljna smo im mušterija postali

Znao sam da nece ovo na dobro sa Zenicom biti.Sta da se radi,brzo novo kolo,idemo dalje.

Znao sam da nece ovo na dobro sa Zenicom biti.Sta da se radi,brzo novo kolo,idemo dalje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zaletili se,ljudi nas docekali na volej,kratko i jasno,Dudic je danas totalno zakazao,ali nista idemo dalje sad i jace.
Samo Sarajevo
Moramo se smiriti svi redom, ne treba pretjerivati, kakve ostavke, kakvo dovodjenje. Sezona je tek pocela, tako je kako je, nego na glavi poraditi. Par pobjeda te ne smije dici, porazi te ne smiju spustati ovoliko.
Jednostavno Dudicev kiks jer je Tuzla slabo skautirana, prebrzi su naprijed da bi mi onako visoko izasli. Furamo jednu taktiku, napad i pritisak, a ljudi koji su fizicki spremni su nam odgovorili uspjesno. Ovo se moralo pojacati u sredini, sa Djokanovicem na zadnjem veznom jer Cirjak i Kapic nisu tip igraca koji ce razbiti protivnicki napad, previse su slobode tu imali. Onda se znalo da ce nasi bekovi visoko igrati i traziti overlapping s krilima, oni su nas tu fino cekali i onda su njihova krila bjezala i imala dulum prostora, a bekovi im nisu morali ni centar preci. Jednostavno moramo poraditi na taktici, znati nekad odigrati pametnije na pocetku, smiriti loptu a ne odmah horuk naprijed, pa se evo cupamo konstantno. O fulama u pocetnih 11 ne treba pricati, napadaca nemamo s ovim Mulahusejnovicem, Ikic je zalsuzio vise prostora. Pa cak i razmisliti o dva vezna Cirjaku i Kapicu, jer smo mi specijalna ekipa i imamo problem jer nam tu igraju dva ljevaka, pa niko desnom ne zna pruziti loptu.
Neocekivano jeste, najvise jer je u najavi sve super izgledalo, imali smo dan odmora vise, Tuzla igrala krkljanac sa Slobodom, vrijeme idealno, Zenica puna nasih navijaca. Sto prije zaboraviti i utakmicu po utakmicu. Bice kikseva ali ovakvih rezultata ne smije biti.
Jednostavno Dudicev kiks jer je Tuzla slabo skautirana, prebrzi su naprijed da bi mi onako visoko izasli. Furamo jednu taktiku, napad i pritisak, a ljudi koji su fizicki spremni su nam odgovorili uspjesno. Ovo se moralo pojacati u sredini, sa Djokanovicem na zadnjem veznom jer Cirjak i Kapic nisu tip igraca koji ce razbiti protivnicki napad, previse su slobode tu imali. Onda se znalo da ce nasi bekovi visoko igrati i traziti overlapping s krilima, oni su nas tu fino cekali i onda su njihova krila bjezala i imala dulum prostora, a bekovi im nisu morali ni centar preci. Jednostavno moramo poraditi na taktici, znati nekad odigrati pametnije na pocetku, smiriti loptu a ne odmah horuk naprijed, pa se evo cupamo konstantno. O fulama u pocetnih 11 ne treba pricati, napadaca nemamo s ovim Mulahusejnovicem, Ikic je zalsuzio vise prostora. Pa cak i razmisliti o dva vezna Cirjaku i Kapicu, jer smo mi specijalna ekipa i imamo problem jer nam tu igraju dva ljevaka, pa niko desnom ne zna pruziti loptu.
Neocekivano jeste, najvise jer je u najavi sve super izgledalo, imali smo dan odmora vise, Tuzla igrala krkljanac sa Slobodom, vrijeme idealno, Zenica puna nasih navijaca. Sto prije zaboraviti i utakmicu po utakmicu. Bice kikseva ali ovakvih rezultata ne smije biti.
Potrošiš se ko levat u dvije tekme i nema damfa u trećoj. Logično. Početničke greške Dudića.
"Saraj'vu treba samo trka i borba. A taktika? Samo trka i borba."
Ne uvijek. Ne može se ko sivonja zaletit, nekad treba i mozak koristiti. Nije fudbal samo trka i trka. Ko visoko leti,....
Ne uvijek. Ne može se ko sivonja zaletit, nekad treba i mozak koristiti. Nije fudbal samo trka i trka. Ko visoko leti,....
Dobro. Strpimo se malo. Da smo za'ebali stvar - jesmo ali pustimo da vidimo jel ovo bio loša noć ili smo stvarno lošija ekipa od TC i da li imamo trenera kojem smo progutali žvaku da je stručnjak ili je i njega malo kao i igrače samo ponijela stvorena euforija pa je shvatio ovo kao "lahko cemo". A na Posušju su trebali shvatiti da ekipe neće same od sebe skidati gace pred nama. Ne bih da pljujemo odmah ni Fedju ni igrače, ni da tražim alibi (prvo go koji nas je izbacio iz ritma, nepotreban penal, pa greška stopera kod trećeg gola, nesretan autogo a Smajlagiću svaka cast!). By the way ne može Peci igrati stopera pa Kulibali ga je odučio od te pozicije! FEDŽA NA POTEZU SI - SAMO JEDNA DOBRA I DUGA SERIJA POBJEDA CE OVO ANULIRATI!
Misao za sebe: što li odoh ali volim ovo kad stanemo kraj ceste da zapalimo i...
Misao za sebe: što li odoh ali volim ovo kad stanemo kraj ceste da zapalimo i...
Zadnja izmjena: ŠTA_JE, dana/u 10 avg 2022, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Svi smo mu povjerovali. Ovo je hladan tuš za cijelu Bordo naciju. Svi smo poletili. Nek ovo bude lekcija za ubuduće.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:21Potrošiš se ko levat u dvije tekme i nema damfa u trećoj. Logično. Početničke greške Dudića.
Spustise nas na zemlju. Ljudi dosli da igraju i nadigrali nas, prva ekipa koja je otvoreno igrala i strpase nam 5 komada. Realnost je da imamo strasan tim ali isto tako je realnost da nemamo odredjen broj igraca koji nam fale, Tuzla to prepoznala i pametno odigrali, na kraju zasluzeno pobjedili. Mozda je 5 golova malo previse ali nakon treceg nasi su pali totalno, sve u svemu nadigrani smo i nadam se da cemo izvuci pouku iz ovoga.
Sve mi znamo.
- Shategabri
- Kontakt:
Evo i Ikić se povrijedio
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 10 avg 2022, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ova objava je šlag na tortu
Ma kiks bi bio ako ne protiv Tuzle onda slijedeća. Ne mogu naši igrači igrati svaku utakmicu visok presing. Ne postoji takva ekipa u PL. Vidjelo se protiv Posušja da su ispuhali. A i mora i postojat taktika jbmu miša. Ne može svaka utakmica na isti fazon trka, borba, pa nije ovo ufc jbte.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:23Svi smo mu povjerovali. Ovo je hladan tuš za cijelu Bordo naciju. Svi smo poletili. Nek ovo bude lekcija za ubuduće.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:21Potrošiš se ko levat u dvije tekme i nema damfa u trećoj. Logično. Početničke greške Dudića.
Poraz bolan i visok, ali nije tragedija. Ide se dalje.
Bolje je izgubiti jednom ovako, a dobiti sljedece dvije 1:0. Matematika je egzaktna nauka.
Po meni, problem su 3 pozicije.
Napadac, stoper i golman. Ako dolazi Crnogorac u napad i stoper, moguce da se pokriju te dvije pozicije.
Nije Dizdarevic veceras veliki krivac, ali brate ne moze golman biti visok 170cm ... nemas par primjera u svijetu fudbala gdje golman njegove visine igra na visokom nivo.
Bojim se da ce golmanska pozicija biti najkriticnija u toku sezone.
Bolje je izgubiti jednom ovako, a dobiti sljedece dvije 1:0. Matematika je egzaktna nauka.
Po meni, problem su 3 pozicije.
Napadac, stoper i golman. Ako dolazi Crnogorac u napad i stoper, moguce da se pokriju te dvije pozicije.
Nije Dizdarevic veceras veliki krivac, ali brate ne moze golman biti visok 170cm ... nemas par primjera u svijetu fudbala gdje golman njegove visine igra na visokom nivo.
Bojim se da ce golmanska pozicija biti najkriticnija u toku sezone.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- FKSDoGroba
- Kontakt:
591 gostiju večeras sve govori. Podrška Feđi
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Je l ovo prvi put da kao sluzbeni domacin primimo pet komada od samostalnosti? Treci poraz u ligi sa 4 razlike kojeg ja pamtim, nakon Slobode 2016. i Zrinjskog prosle sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sve si rekao - to je to.Pitar6785 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:17Prodaja nihada
Povreda ancica
Velka potrosnja protiv posusja
Promjena TERENA (brza lopta)
Tc odmarali dosta
U evropi tc igrala na brzoj boljoj podlozi
Greske belmina djokana (opravadano, desavaju se u pl kod prvog gola
Penal bez ikakve potrebe plus zuti karton drugi go
Trci go greska najiskusnijeg igraca
I svi golovi (prva3) u najgorem momentu, 9 minuta kad golman treba to da odbrani (poso pa se vratio) da da tu pozitivu igracima (moral sigurnos) primis go
Taman poceli malo da dolazimo sebi ulazimo u ritam covjek pravi penal bez ikakvog razloga nema sanse da bi dao go cak nebi ni polu sansa bila
Treci go ubacis 4 igraca i 3 go ih spali ubije
Trenutno korisnika/ca: Benko123, bhfanatic14, bvsic, Evander, keli, OzmoodPinglewood, Proximic, Rule_hz, Seipronto, Semper, Sinfoc1986 i 89 gostiju.