Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo cjepanje atoma se desilo 1938 pod vodstvom njemačkog fizičara Otta Hahna a večeras smo svjedoci cjepanja Sarajeva pod vodstvom Feđe Dudića.Oba eksperimenta su rascjepljenja do neprepoznatljivosti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A lazes

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Pa da, zato sto ste imali ekipu za najvise domete, pa ste onda utihnuli nesto. Dzaba vam novci, moji sinovci. Jos vama vremena treba da budete u rangu Zelje, ne moze nista na silu. A sad, u rupu pitarcicu, pokrij se dekicom i pritisni peticu pa zapocni igricuuuuuuuuuuuFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:19Dobismo i mi vas na Koševu prije toga 2:0 kakvu golčinu je Bodul zabio još vas guzica boli
Ne znam tu al znam onu devet godina, deseta dolazi
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- imekorisnicko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vozač autobusa Tuzle umalo da dadne gol , sreća spasi ih prečka .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Sarajeva sumnjam, ali Dudića gotovo sigurno jeste. Za period u Goškuu nisam siguran, trebalo bi provjeriti, ali s Veležom nikad nije ovako izgubio.
Zanimljivo, u Veležu je "pravio pitu od go.vana", a ovdje ima all star tim koji je birao kao razmažena djevojčica za 18. rođendan i eto četvrta utakmica na klupi i epska bruka i rekordni poraz. Šta ti je život.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Potonu nanajvo ko auta u buća potoku
- grbavicka1921
- Kontakt:
Iskljucio je net i iskopc'o kabloveimekorisnicko je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:08Da, i mi smo vam petardu uvalili.Torino je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:05Znaš iz iskustva ili?imekorisnicko je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:03
Nije ovo poraz,ovo je krkačina,taslačina,tarabljenje...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Neka, bolan.FKSDoGroba je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:10Ma ovako ti je sa miševima svaki put, uskoro slave 10 godina bez titule ali se redovno naslađuju svakom porazu Sarajeva a njihovi igrači im dolaze na naše tekmeAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:09Sta je miseva izaslo iz rupa![]()
Pitari dragi na dobrom ste putu cim se ovoliko rulje skupilo da vam se nasladjuje.![]()
Poceli i Zeljini pisati na forumu jos od Lemdre i vjecne vatre ih nema![]()
![]()
![]()
Vi prvi sve redom komentarišete i sve znate. Sad problem neki što neko komentariše kad se obrukate.
Evo od početka sezone kao imate i euforiju i rezultate, pa se ne skidate s foruma i komentarisanja drugih.
Razumijem da je vruća glava, ali mislim da je u ovoj situaciji najbolje prešutiti i sklonit se.
P.S. I malo skontaj, možda je ovo i posljedica vašeg ku. rčenja. Kad vi možete za sitnicu pisati stranice i stranice, morate ga stojički primiti i nakon ovakve blamaže.
Zadnja izmjena: LeonProfessional, dana/u 10 avg 2022, 22:26, ukupno mijenjano 3 puta.
U JEDNOM TRENUTKU MOLIO SAM BOGA DA UTAKMICA ŠTO PRIJE ZAVRŠI
Feđa Dudić

Feđa Dudić

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
TC pokazala silu protiv ekipe iz vrha, vidjet cemo za vikend kako se ponasaju protiv ekipe koja se bori za opstanak.
Vidi ovog s profilnom Iskre Bugojno. U rupu
-
- Kontakt:
Nakon utakmice Fedja odma zvao Sosu i molio ga da se vrati , kaže radit će i dzabe samo da ne vodi ovu bruku i sramotu . Sose ga mrsno i spustio mu slušalicu . Idrzi Fele sam si birao toxic tim i sredinu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LegendaIvica
- Kontakt:
Koliko ste bolestni to si sad dokazao sa ovom slikom. Ona vise vrijedi od svih vas i mi smo ponosni sto je ona nas navijac. Mi ne odbacujemo nekog samo zato sto je malo drugci ali ne kontaju to rasisti sa koseva
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sad iskreno, slično mu se desilo sa Veležom protiv Amara, ali zbog tog smatram da ima nešto u njemu kao treneru. Definitivno mora napredovati ali sviđa mi se njegov napadački pristup. Samo što je to daleko lakše raditi u Veležu nego u klubu koji hoće titulu i nije naviko da gubi više od 2 razlike.Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:21Sarajeva sumnjam, ali Dudića gotovo sigurno jeste. Za period u Goškuu nisam siguran, trebalo bi provjeriti, ali s Veležom nikad nije ovako izgubio.
Zanimljivo, u Veležu je "pravio pitu od go.vana", a ovdje ima all star tim koji je birao kao razmažena djevojčica za 18. rođendan i eto četvrta utakmica na klupi i epska bruka i rekordni poraz. Šta ti je život.
-
- Kontakt:
Ahahhahah kakvi vicevi jbte danopalaopala je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:24Nakon utakmice Fedja odma zvao Sosu i molio ga da se vrati , kaže radit će i dzabe samo da ne vodi ovu bruku i sramotu . Sose ga mrsno i spustio mu slušalicu . Idrzi Fele sam si birao toxic tim i sredinu
Nemoj tako da pricas o klubu s kojim igrate pripremne utakmice.
Jedini gori od igre Sarajeva večeras su ovi paćenici koji se čude što je opštenarodno veselje radi ovog blama od rezultata. Licemjeri ne vide kako se njihov čopor ponaša u puno "blažim" okolnostima, jer realno, ovo i jest za ismijavanja, ko god da ovako izgubi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 8 gostiju.