FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Nisam komentatisao plaho protiv Slobode, jer smo odgrali Lose. Isto tako mislim da moramo ostati na zemlji posle ove velicanstvene pobjede. Momci su odradili sve ono sto nisu protiv Slobode. Dobili smo zvjer u napadu, neumornog trkaca, digli smo Moral ekipe. Necu nikog izdvajati jer grehota bi bilo. Uzivajmo u ovoj velicanstvenoj pobjedi i igri.
Tuzla City / Sloga Simin Han
MI NE ŽIVIMO OD ISTORIJE, MI PIŠEMO SVOJU ISTORIJU

[url [/url]

[url [/url]
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 10 avg 2022, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hvala drug na cestitkama, mislim da svi trebamo spustiti loptu nazemlju, vezano za nas odnos i klubove.
-
- Kontakt:
NAUMPAO MI 20.FEBRUAR 2020.I PORAZ, 2:6 JE BILO ZA NJIH .NAMA SU ISKLJUČILI BADARU BAĐIJA NAKON ŠTO GA JE DUPOVAC VRIJEĐAO PO RASNOJ OSNOVI.SUDIJA GRBIĆ JE PIŠAO PO NAMA .AMAR RAHMANOVIĆ JE ZAVALIO LAKAT U OKO NUKIĆU I POSLIJE SU IZJEDNAČILI NAKON NAŠEG VODSTVA OD 1:0.BIO SAM NA ZAPADNOJ TRIBINI I ČUO SAM I VIDIO ČTA GOVORE O NAMA I KAKO NAS VRIJEĐAJU. ĐUBRAD.

[url [/url]/
SMAJLAGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIĆ.BESPLATNO ŠIŠANJE GOLMANA.
DOMAĆI FUDBAL,Haos u Zenici: Napadnuti navijači Sarajeva Objavljeno prije 7 sekundi , 10 Avgusta, 2022 22:50Autor N S
Zaostalu utakmicu 1. kola Premijer lige BiH na stadionu Bilino polje večeras su odigrali Sarajevo i ekipa Tuzla Cityja, rezultat je bio 1:5, a ono što je obilježilo period prije utakmice, nastavilo se i nakon utakmice.
Naime, kako javlja “Avazov” reporter sa lica mjesta ponovo su napadnuti navijači Sarajeva, a napadači su bjekstvu.
Na terenu se nalaze policija i hitna pomoć.
Podsjećamo, i prije meča grupa huligana je napala manju grupu navijača Sarajeva koja je stigla u Zenicu, ali su ih ostali bordo navijači ubrzo rastjerali.
Zaostalu utakmicu 1. kola Premijer lige BiH na stadionu Bilino polje večeras su odigrali Sarajevo i ekipa Tuzla Cityja, rezultat je bio 1:5, a ono što je obilježilo period prije utakmice, nastavilo se i nakon utakmice.
Naime, kako javlja “Avazov” reporter sa lica mjesta ponovo su napadnuti navijači Sarajeva, a napadači su bjekstvu.
Na terenu se nalaze policija i hitna pomoć.
Podsjećamo, i prije meča grupa huligana je napala manju grupu navijača Sarajeva koja je stigla u Zenicu, ali su ih ostali bordo navijači ubrzo rastjerali.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 10 avg 2022, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
- SasaKajkut
- Kontakt:
Šta je sa Malcolm Barcola?
Da li se na njega racuna ili je samo nako doveden
TIM KOJI POBJEĐUJE SE NE MIJENJA.SasaKajkut je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:55Šta je sa Malcolm Barcola?
-
- Kontakt:
Racuna, ali nisu Fejza i Brajla zasluzili da ih sut es na tribine. Ipak je Barcola tek dosao, nek ceka Red.SasaKajkut je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:55Šta je sa Malcolm Barcola?
Nevjerovatno...prijatno su me iznenadili i Hrkač i posebno Mešinović.Beledija je napisao/la: ↑10 avg 2022, 19:44Hmm....Hrkač..Belmin glavobolja a nije ni počelo.tuzlac je napisao/la: ↑10 avg 2022, 19:27Tuzla City: Fejzić, Nukić, Čeliković, Hrkać,-, Karjašević, Karić, Mišić, Mešinović, Kuzmanović, Coulibaly.
----------------------------------Fejzić
---- Nukić----------Hrkać---------------- Čeliković------- Mehidić-
-----------------Karjašević-------------------Karić
-------Coulibaly-------------- Mišić-----------------------Mešinović
----------------------------- Kuzmanović
Baljiću,je li i taj igrač koji dolazi po najavi Jovića u napadački dio ekipe neki afrikanac ?elvirbaljic je napisao/la: ↑10 avg 2022, 23:01Racuna, ali nisu Fejza i Brajla zasluzili da ih sut es na tribine. Ipak je Barcola tek dosao, nek ceka Red.SasaKajkut je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:55Šta je sa Malcolm Barcola?
-
- Kontakt:
Ja sam vjerovao u pobjedu, ne baš ovako visoku ali pobjedu.
To sam pisao danas, bilo je i prije nekih Lazića, Cmiljanića, Bodula i sl pa smo ih dobijali.
Cijeli dan me vozi osjećaj da mi ti možemo. Kako je bilo lijepo gledati i uzivati. Jedva čekam subotu.
Lijepo je biti navijač Tuzla Cityja
To sam pisao danas, bilo je i prije nekih Lazića, Cmiljanića, Bodula i sl pa smo ih dobijali.
Cijeli dan me vozi osjećaj da mi ti možemo. Kako je bilo lijepo gledati i uzivati. Jedva čekam subotu.
Lijepo je biti navijač Tuzla Cityja
OVO JE IGRA KOLEKTIVA.SAD NARAVNO, OVA UTAKMICA OBJAŠNJAVA ONU PROTIV GORKOG.PAMETNOM I IŠARET DOSTA.Beledija je napisao/la: ↑10 avg 2022, 23:03Nevjerovatno...prijatno su me iznenadili i Hrkač i posebno Mešinović.Beledija je napisao/la: ↑10 avg 2022, 19:44Hmm....Hrkač..Belmin glavobolja a nije ni počelo.tuzlac je napisao/la: ↑10 avg 2022, 19:27Tuzla City: Fejzić, Nukić, Čeliković, Hrkać,-, Karjašević, Karić, Mišić, Mešinović, Kuzmanović, Coulibaly.
----------------------------------Fejzić
---- Nukić----------Hrkać---------------- Čeliković------- Mehidić-
-----------------Karjašević-------------------Karić
-------Coulibaly-------------- Mišić-----------------------Mešinović
----------------------------- Kuzmanović
Dobro je što se ipak igra u Srebreniku. Jel ono u Gradaccu je katastrofa
Dal je Mišić ozbiljno povrijeden
"Nogometas
10.08.22. 22:48
Ako Tuzla City nastavi ovako imat ce i navijace, eto od danas sam ja naviac Tuzla Ctija, pa neka bude ime navijacke grupe "Aristokrati" posto Sloboda ima svoje Fukare, mozes misliti Aristokrati naspram Fukara u Tuzli."
10.08.22. 22:48
Ako Tuzla City nastavi ovako imat ce i navijace, eto od danas sam ja naviac Tuzla Ctija, pa neka bude ime navijacke grupe "Aristokrati" posto Sloboda ima svoje Fukare, mozes misliti Aristokrati naspram Fukara u Tuzli."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.