FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2022, 22:37

Stroj1946 je napisao/la:
10 avg 2022, 22:21
Potrošiš se ko levat u dvije tekme i nema damfa u trećoj. Logično. Početničke greške Dudića.
"Saraj'vu treba samo trka i borba. A taktika? Samo trka i borba."
Ne uvijek. Ne može se ko sivonja zaletit, nekad treba i mozak koristiti. Nije fudbal samo trka i trka. Ko visoko leti,....
Slazem se, takticki smo izgubili utakmicu, ne moze uvijek juriš. Ne postoji takva ekipa na svijetu da moze tako igrati. Real je real pa cesto stanu iza lopte pa cekaju svoju šansu. Moraš sve igrati presing, bunker, na kontre, tika taka, nekad duge lopte bunarit. Moraš sve to imati i znati igrati. Ne mozes protiv svih igrati presing nekad treba i ručnu povući.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 avg 2022, 22:38

Nadam se da mozemo negdje drugo igrati osim Zenice. Ukleto mjesto
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 avg 2022, 22:38

Ovo je dobra samarcina cijeloj ekipi. Da se spuste i jos jace zapnu.
Podrska timu sa Fedjom na čelu i nadam se, da ce izvuci neke pouke.
Sto prije stopera dovesti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 avg 2022, 22:40

Kad pogledas utakmicu, Jovic nista nije specijalno uradio. Igrao nerjeseno protiv slobode nas pobjedio =4 boda. Samo sto je mudro uradio to sto je uvjek bolje pobjedit Sarajevo nego slobodu i radi samopouzdanja a i radi borbe za evropu.

200% sam ubjedjen da ce zeljo nadigrat tc i pobjedit sa 2 i vise gola, upravo zato sto je jovic (bez potrebe) potrosio ekipu, sablja je igra ko tc proslo kolo samo da se odigra 7 dana odmora i to je to..

Da se igralo na kosevu uzeli bi mi njih

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 10 avg 2022, 22:40

Ma takticki su nas izjebali, sve je islo na Dzokana koji jednostavno nije mogao bolje.

Pamet u glavu, poraz za dubinske analize i sad treba izvuci pouke.

Podrska i za igrace i strucni stab

Horde Zla :bow: :bow: :bow: :bow:
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 10 avg 2022, 22:40

Kako je rekao Dudić, Ikić je dobio udarac u rebra prilikom jednog duela, te je imao problem sa disanjem, zbog čega je otišao na pretrage u bolnicu.

Ikić je odmah sa terena hitno prebačen u bolnicu, jer nije mogao da diše i dolazi do daha. Više informacija o ozbiljnosti njegove povrede bit će uskoro poznato.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 10 avg 2022, 22:41

sonpenn je napisao/la:
10 avg 2022, 22:32
slika
Info?? Moze pp
1946-1987

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 10 avg 2022, 22:43

Ako Feđa nakon ovog PORAZA (mora velikim slovima) ne nauči ništa e yebeš ga onda.. Ali vjerujem da hoće naučit i to debelo nakon večeras. Nema visokog presinga svaku utakmicu, vidilo se danas koliko su krepali nakon Posušja jer su bukvalno do 85 minute ginuli da zabiju gol. A pogotovo nema samo trke protiv jačih protivnika koji igraju otvoreno a ne protiv fenjeraša. Štoper, napadač OBAVEZNO.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 avg 2022, 22:46

Valjda je Fedja naucio da protiv svake ekipe nece moci ultraofanzivno. Catak je za Nardina velemajstor kao sto sam i pricao,Djokana umjesto Kapica da zatvori ili ovog novog iz Afrike,stoper pod obavezno. Drobarov je odlican al nije imao utakmica i bice ovo sve dobro sabura samo

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 avg 2022, 22:47

--- Spominjati UMOR je smiješno jer je sve bilo na strani Sarajeva:
1. Sarajevo imalo dan vise odmora nego Tuzla C.
2. Tuzla C. se sigurno dodatno više izmorila na užasnom terenu protiv Slobode i po teškim vremenskim prilika.
3. Sarajevo imalo kraći put...

--- samohvalisavost Dudica u svakoj njegovoj izjavi me nevjerovatno nervirala i drago mi je da je večeras spušten na zemlju. Nadam se da ce uzeti lekciju ali čisto sumnjam...bit ce opet JA ovo, JA ono...

--- prognoze prije utakmice su bile presmijesne...nabit ćemo ih...pa ne vodi ih anonimus nego Dragan JOVIC..medju najboljim stručnjacima u našoj ligi. To zapravo pokazuje koliko su neki navijači neupućeni.

--- poraz je došao u pravo vrijeme. Nek se svi spuste na zemlju, od trenera, preko igrača do navijača.
Ovo je prvi put da gledam favorita koji ganja rezultatski zaostatak a ne moze doći do veceg posjeda lopte...ne moze meda.

...i da. Ne prave se 4 izmjene na poluvremenu!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 avg 2022, 22:49

Ovo je jedna od onih utakmica gdje protivniku fakticki sve ulazi u gol. Ko god i odakle god da osuta ulazi. Na stranu sto su nas takticki pojeli.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 avg 2022, 22:50

hurem je napisao/la:
10 avg 2022, 22:47
2. Tuzla C. se sigurno dodatno više izmorila na užasnom terenu protiv Slobode i po teškim vremenskim prilika.

--- samohvalisavost Dudica u svakoj njegovoj izjavi me nevjerovatno nervirala i drago mi je da je večeras spušten na zemlju. Nadam se da ce uzeti lekciju ali čisto sumnjam...bit ce opet JA ovo, JA ono...

--- prognoze prije utakmice su bile presmijesne...nabit ćemo ih...pa ne vodi ih anonimus nego Dragan JOVIC..medju najboljim stručnjacima u našoj ligi. To zapravo pokazuje koliko su neki navijači neupućeni.

--- poraz je došao u pravo vrijeme. Nek se svi spuste na zemlju, od trenera, preko igrača do navijača.
Ovo je prvi put da gledam favorita koji ganja rezultatski zaostatak a ne moze doći do veceg posjeda lopte...ne moze meda.

Boli nas qurac sta mislis.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 10 avg 2022, 22:53

ElCartel11 je napisao/la:
10 avg 2022, 22:49
Ovo je jedna od onih utakmica gdje protivniku fakticki sve ulazi u gol. Ko god i odakle god da osuta ulazi. Na stranu sto su nas takticki pojeli.
I to stoji! Sve je zaista išlo na njihovu stranu. Jedino što nam je falilo je da neko nas crveni dobije a obično dobije u ovakvim utakmicama.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 10 avg 2022, 22:54

4500 danas pise savez

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 avg 2022, 22:54

Ako ima nešto pozitivno u ovom katastrofalnom porazu, to je da je došao vrlo rano i na vrijeme. Nismo puno poletjeli tako da pad ne boli puno.
Međutim, posle sljedećeg kiksa sa tribina već polako kreću zvižduci i psovke, nadam se da je Feđa toga svjestan.

Stoper se mora dovesti, ali isto tako i napdač. Ovo što nam pružaju Hamza i Nardin je baš loše. Imali smo sporog Hamzu i kao pojačanje doveli još sporijeg Nardina. Uz to obojica su neprecizni. Nadam se da će od tog Crnogorca biti nešto.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 avg 2022, 22:55

I Belmina treba.malo na klupu. Nije kriv nocas ni za jedan gol (MOZDA je kod nekih mogao bolje preventivno reagovat, izac na loptu itd), al mislim da mu je samopouzdanje na nuli poslije ovog. Protiv Borca i Sloge je kriv za golove, nocas primio peticu... Treba malo Sahinovica gurnut dok se Belmin psihicki ne oporavi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

SasaKajkut
Kontakt:

Post Postao/la SasaKajkut » 10 avg 2022, 22:56

Šta je bilo ovo na kraju neke tuce,znal ko sta ?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 avg 2022, 22:57

hurem je napisao/la:
10 avg 2022, 22:47

Sta ima tc se vise izmorila protiv slobode nego mi protiv posusja. Mi smo svih 90 minuta igrali visok intenzitet. Koliko je tc odigrala utakmica koliko sarajevo u zanjih 14 dana.

Takodje promjena domaceg terena, gdje mentalno sebe tjeras da pobjedis jer si domacin je mnogo drugacije nego kad dolazis ko gost gdje ides da uradis sta mozes pruzis koliko mozes pa sta bude..

Dradan Jovic je prosjecan trener zivi bili pa vidjeli

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 10 avg 2022, 22:59

Večeras nije išlo i to je to.
Brinu ove povrede iz kola u kolo!
Kao što piše većina braće, ne možemo svaku na honruk igrati, stani malo! Ovoga me je bilo strah i ranije ali evo došla i prošla je ova utakmice, pamet u glavu i idemo dalje.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 avg 2022, 23:01

Samo se nadam da su momci dobro, ovi koji su napadnuti od zenickih narkomana.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, Uvijeknapravojstrani i 34 gosta.