FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 10 avg 2022, 23:39

husrefbeg je napisao/la:
10 avg 2022, 23:23
Dal je Mišić ozbiljno povrijeden
NIJE ,IZVEO GA JE DA MALO ODMORI DO GRBAVICE.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 avg 2022, 23:56

MTEL PREMIJER LIGA BIH (1. KOLO): Sarajevo - Tuzla City 1:5 / 10. 08. 2022.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 11 avg 2022, 00:10

Dok traju radovi na Tušnju

FK Tuzla City odabrao grad u kojem će igrati naredne domaće utakmice
10.08.22. - 22:29, H. Zilić

FK Tuzla CIty odigrao je sjajan meč protiv FK Sarajevo.
Tuzlaci su slavili sa 1:5.
U pitanju je bila zaostala utakmica prvog kola Premijer lige BiH u kojoj su izabranici Dragana Jovića odigrali doktorsku partiju.

Nakon meča saznali smo da će Tuzlaci pormijeniti grad u narednim duelima u kojim budu domaćini.
Zbog radova na stadionu Tušnju Tuzla City će domaće naredne utakmice igrati na stadionu u Srebreniku.
Tuzlaci čekaju samo zvaničnu potvrdu NFSBiH.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 11 avg 2022, 00:29

Fantastična utakmica, ovo me podsjetilo na pripremne utakmice gdje smo konstantno radili presing..Jovic doktorirao veceras..jos Pantelic prema naprijed i taj napadač sto se najavljuje i show moze poceti..prelijepo i naravno veceras se vidjelo koliko znaci dobar teren za ekipe koje znaju igrati fudbal..jos jednom veliko bravo..

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 11 avg 2022, 01:03

Wanderson je napisao/la:
10 avg 2022, 21:35
Sutra dolazi komisija u Srebrenik, vjerovatno Posusje docekujete u Srebreniku.
Vidi se da ovoj ekipi TC je potreban dobar teren jer ovako da razvale Sarajevo niko nije ocekivao . Drugo je AZ i izgubljena utakmica a ovo veceras je dokaz da TC je opet jaka i konkurent za Evropu . Nadam se da ce NS dati dozvolu za igranje u Srebreniku :bih:

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 11 avg 2022, 01:53

O ovoj utamici sve je više manje rečeno, naklon do poda šefu i ekipi koji su kolektivno pobjedili ovu utakmicu.
Evo da vas "pačastim" informacijom, dolazi 9ka kakva još nije igrala na ovim terenima. Igrao špansku prvu ligu, špansku drugu, švicarsku prvu,..Ima 26godina klasa! Zadnje pola godine nije igrao radi "povrede" al podatak da ga je taj španski prvoligaš prije 4godine platio 6miliona € dovoljno govori o njemu!

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 11 avg 2022, 02:05

amkeivke je napisao/la:
11 avg 2022, 01:53
O ovoj utamici sve je više manje rečeno, naklon do poda šefu i ekipi koji su kolektivno pobjedili ovu utakmicu.
Evo da vas "pačastim" informacijom, dolazi 9ka kakva još nije igrala na ovim terenima. Igrao špansku prvu ligu, špansku drugu, švicarsku prvu,..Ima 26godina klasa! Zadnje pola godine nije igrao radi "povrede" al podatak da ga je taj španski prvoligaš prije 4godine platio 6miliona € dovoljno govori o njemu!
Raphael Dwamena?😄

https://www.transfermarkt.com/raphael-d ... ler/254290

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2022, 05:07

Da Cestitam postena cista i zasluzena pobjeda..

Iako smatram da je Jovic prosjecan trener mislim da je zalozio 6 bodova za sigurni 4..

Iako je 5:1 ubjedljiv rezultat i ponovo cu reci zasluzen, al ovde je Fedja sebe precjenio i totalno podcjenio i tc kao ekipu i Jovica kao trenera i dobio je samar kakav mu je i trebao

Mislim da bez obzira na sve ko god da primi golove kao sto smo mi primili 2 i 3 protiv bilo koje ekipe sigurno nece pobjedit..

Energija je bila totalno slaba sa nase strane i mislim da je to Fedja trebao morao uvidjet na treninzima i pustit tc prvih pola sata da igra da vidi cim raspolazete i onda izmjenama rokadama Dovest Tc u mat poziciju

Al lahko je bit general posle rata, jos jedno cestitke vidimo se u 12 kolu abd

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 avg 2022, 06:33

elvirbaljic je napisao/la:
10 avg 2022, 22:30
fukara87 je napisao/la:
10 avg 2022, 22:02
Volim se s vama prepirati ali čestitke na ovoj pobjedi :bow:
Hvala drug na cestitkama, mislim da svi trebamo spustiti loptu nazemlju, vezano za nas odnos i klubove.
Logicno da trebamo, jer nema nista od rasprave vi imate svoj klub a mi svoj i to je to, meni iskreno ne smetate samo mi krivo kad vasi pojedinci prozivaju bezveze a ima i nasih delegata i ja nekad preletim i uhvati me huja jer stariji sam navijac nisam balavac, nagledao sam se utakmica, sretno i nama i vama za dalje i ja vise necu da se raspravljam
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 11 avg 2022, 07:01

Kako ne volim plaho kritikovat ,isto tako ne volim ni hvalit.
Mogu samo reci bravo,cekt subotu i potvrdit ovu pobjedu.
Ovaj Coulibaly je strasbo brz,startnost za 10..

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 11 avg 2022, 08:15

fukara87 je napisao/la:
11 avg 2022, 06:33
elvirbaljic je napisao/la:
10 avg 2022, 22:30
fukara87 je napisao/la:
10 avg 2022, 22:02
Volim se s vama prepirati ali čestitke na ovoj pobjedi :bow:
Hvala drug na cestitkama, mislim da svi trebamo spustiti loptu nazemlju, vezano za nas odnos i klubove.
Logicno da trebamo, jer nema nista od rasprave vi imate svoj klub a mi svoj i to je to, meni iskreno ne smetate samo mi krivo kad vasi pojedinci prozivaju bezveze a ima i nasih delegata i ja nekad preletim i uhvati me huja jer stariji sam navijac nisam balavac, nagledao sam se utakmica, sretno i nama i vama za dalje i ja vise necu da se raspravljam
Treba gledat pozitivnu stranu,svi imaju korist od dvije ekipe,ugostitelji,taxi,ulicni prodavaci ,itd.
Ja sam lokal patriota i navijam za obliznje ekipe..

gigun

Post Postao/la gigun » 11 avg 2022, 08:19

Vrhunska igra,bravo Tuzlaci. :bow:

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 11 avg 2022, 08:35

Pitar6785 je napisao/la:
11 avg 2022, 05:07
Da Cestitam postena cista i zasluzena pobjeda..

Iako smatram da je Jovic prosjecan trener mislim da je zalozio 6 bodova za sigurni 4..

Iako je 5:1 ubjedljiv rezultat i ponovo cu reci zasluzen, al ovde je Fedja sebe precjenio i totalno podcjenio i tc kao ekipu i Jovica kao trenera i dobio je samar kakav mu je i trebao

Mislim da bez obzira na sve ko god da primi golove kao sto smo mi primili 2 i 3 protiv bilo koje ekipe sigurno nece pobjedit..

Energija je bila totalno slaba sa nase strane i mislim da je to Fedja trebao morao uvidjet na treninzima i pustit tc prvih pola sata da igra da vidi cim raspolazete i onda izmjenama rokadama Dovest Tc u mat poziciju

Al lahko je bit general posle rata, jos jedno cestitke vidimo se u 12 kolu abd
Opet ti nesto soliš pamet. Nepismen a došao da umanjuje vrijednost ove savršene pobjede. Bez mrlje. Realno penal nam nije dosuđen i jos minimalno dvije su trebale ući u mrežu ti ovdje nesto palamudiš o nekom Feđi. Ovde čestitaj i vrati se na svoju temu pa analiziraj svog trenera i poredi ga sa našim "prosječnim".

Zna taj Feđa čime mi raspolažemo, pa nije vise vrijeme VHS kaseta, valjda je prevazisao taj nivo ako zeli biti trener vrijedan pomena.
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 11 avg 2022, 08:37, ukupno mijenjano 1 put.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 11 avg 2022, 08:36

amkeivke je napisao/la:
11 avg 2022, 01:53
Za mustuluka si :D Tacno nam treba jos ta 9-ka koja bi prema tom CV trebala biti ubojita i koja ce praviti razliku..vidjelo se i na ovoj utakmici kako je kad imas igrace koji mogu trcati i praviti presing i ono sto je u cijeloj ligi problem nedostatak brzine i brzih igraca, a to je veceras Coulibaly demonstrirao..raduje i podatak koji je naveo Jovic da se okrecu africkom trzistu, tamo sigurno ima dobrih i ne puno skupih igraca koji bi bili imena u nasoj ligi, a s obzirom da je on radio u Angoli imao je jako dobar uvid u cijelu situaciju i vise je nego kompetentan da predloži neke igrace..U ova tri dana od ocaja do sjaja tako da jedva cekam utakmicu u subotu koja ce nam reci dosta toga..

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 11 avg 2022, 08:42

Noćas smo slavili a već danas treba da se okrenemo novoj utakmici u subotu i Željezničaru.

Tu utakmicu moramo dobiti makar minimalnim rezultatom da se potvrdi ova uvjerljiva pobjeda. Jer ako kiksamo protiv Želje nema nam nekog značaja ni ova pobjeda sinoć.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 11 avg 2022, 09:20

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
11 avg 2022, 08:42
Noćas smo slavili a već danas treba da se okrenemo novoj utakmici u subotu i Željezničaru.

Tu utakmicu moramo dobiti makar minimalnim rezultatom da se potvrdi ova uvjerljiva pobjeda. Jer ako kiksamo protiv Želje nema nam nekog značaja ni ova pobjeda sinoć.
Dobar si makar minimalno. Naravno da bi bilo dobro pobijediti. Al da će biti ovako lako neće sigurno. Mislim da su naši igrači jako dobro fizički spremni i da se neće previše umor osjetiti.
Ova 9 što se najavljuje malo čitam kroz karijeru je imao dosta zdravstvenih problema sa srcem. Nadam se da se momak oporavio i želim mu brz dolazak.
Tesko je sinoć nekog istaci posebno svi su bili OK. Drago mi je što me Hrkac razuvjerio.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 11 avg 2022, 09:30

husrefbeg je napisao/la:
11 avg 2022, 09:20

Dobar si makar minimalno. Naravno da bi bilo dobro pobijediti. Al da će biti ovako lako neće sigurno. Mislim da su naši igrači jako dobro fizički spremni i da se neće previše umor osjetiti.
Ova 9 što se najavljuje malo čitam kroz karijeru je imao dosta zdravstvenih problema sa srcem. Nadam se da se momak oporavio i želim mu brz dolazak.
Tesko je sinoć nekog istaci posebno svi su bili OK. Drago mi je što me Hrkac razuvjerio.
Pa ko je taj novi igrac?

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 11 avg 2022, 10:43

Pozitivanstav je napisao/la:
11 avg 2022, 09:30
husrefbeg je napisao/la:

Pa ko je taj novi igrac?
Raphael Dwamena neko gore objavi.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 11 avg 2022, 10:51

husrefbeg je napisao/la:
11 avg 2022, 10:43
Pozitivanstav je napisao/la:
11 avg 2022, 09:30
husrefbeg je napisao/la:

Pa ko je taj novi igrac?
Raphael Dwamena neko gore objavi.
Vidim igrao u Vejleu,cini mi se s Memijom iz Zrinjskog,akademija Salzburg,tako da su Muratovic i Jovic ocito upuceni o kakvom igracu se radi..Skoro je bio skup,nije dzaba sigurno, ..E sad koliko je zdrav i sl,vidjet cemo..

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 11 avg 2022, 12:17

A vidjeh na instagram profilu oldboys1894 da je tip potpiso za njih..obzirom da se radi o amaterskim ekipama ,moguce da lahko moze otic kad zeli.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.